Wednesday, August 18, 2004

Eternal Flame

ETERNAL FLAME -BANGLES

Close your eyes, give me your hand, darlin'
Do you feel my heart beating
Do you understand
Do you feel the same
Am I only dreaming
Is this burning an eternal flame
I believe it's meant to be, darlin'
I watch you when you are sleeping
You belong with me
Do you feel the same
Am I only dreaming
Or is this burning an eternal flame
Say my name sun shines through the rain
A whole life so lonely
And then come and ease the pain
I don't want to lose this feeling, ohhh..
(Instrumental)
Say my name, sun shines through the rain
A whole life so lonely
Then come and ease the pain
I don't want to lose this feeling, ohhh..
Close your eyes, give me your hand,
Do you feel my heart beating
Do you understand
Do you feel the same
Am I only dreaming
Is this burning an eternal flame x2
am i only dreaming
is this burning an eternal flame
Close your eyes, give me your hand (your hand), darlin'
Do you feel my heart beating (do you understand)
Do you understand
Do you feel the same
Am I only dreaming (dreaming)
Is this burning an eternal flame (aah)
Close your eyes, give me your hand, darlin' (oh ohh oh)
Do you feel my heart beating (do you understand)
Do you understand
Do you feel the same
Am I only dreaming (dreaming)
Is this burning an eternal flame (aah
)

Ari nieh submit keje SM.
Yg lenlain amende ek?
Ntah..aku blaja jek
Beli mende2 nak potostat..dah zero duit aku.
Aku pon pening kepale nak buat ape.
Td dah called ibu, die janji nak call balik.
Biaselah, mesti takde buat ape2.
Kadang2 aku rase org nieh tak kisah pun aku.
Ape nak jadi, jadilah.
Aku dpt makan ari nieh.
Tp besok belum tentu lagi.
And then? Expect aku handle sume?
Bukan aku taknak pinjam kat owang.
Tp aku mmg tak tahan nak pinjam kat Sue.
Kang mesti die cuak duit abis.
Aku paham sangat.
Semalam aku print keje pon die dah cakap macam2.
Aku tau, die ingat die gurau.
Tp masalahnye aku nieh mmg tgh fragile gile skang nieh.
Aku rase dlm dunia nieh macam takde org yg pk sal aku.
Ibu boleh ckp die kesian kat aku.
Aku paham die susah.
Tp masalahnye kan, kenape mesti jadi macam nieh?
Aku jadi mengumpat dlm ati bile aku rase cenggini.
Aku tau sape yg jadikan aku macam nieh.
Dan lebih menyakitkan ati aku,
bile org yg patutnye bertanggungjawab,
lepas tangan macam tu aje!
Aku tak tau aaa..kadang2 aku rase macam nak bla aje.
Tp aku tau, tanggungjawab itu satu kewajipan.
Biarlah, selagi aku boleh sabar nieh aku sabar.
Aku tak tahan dah kena dok lab nieh.
Sakit mate aku.
Tp kalo aku balik, nnt aku lapar.
Ish..sedihnye aku!
Kenape mesti macam nieh!
Kenape?Kenape?Kenape?
Nasib baik skang aku dah sowang2...
Alhamdulillah..ari nieh aku ade rezeki...
Well, aku layan love songs kat LAUNCH.
Ape nak buat, kepale aku sakit...
Nak demam...

No comments: