Tuesday, August 10, 2004

Mentari Merah Di Ufuk Timur

MENTARI MERAH DI UFUK TIMUR -SEARCH

Ada yang tertinggal
Setelah terbenam
Mentari
Ada yang tertinggal
Setelah kering air di kali
Alam telah menyakinkan
Kau mesti pergi
Kau mesti
Alam telah menyakinkan
Kau mesti kembali
Bagai yang telah dijanjikan Illahi
Ada yang tertinggal
Setelah musnah semua mimpi
Kekal selamanya
Cintaku dengan cahaya mu
Kekal selamanya
Tetap dalam ingatanku
Lemas dalam rindu
Tenggelam dalam tangisan
Engkau telah pergi
Tapi masih ada...
Yang kau tinggalkan dalam kalbuku
Yang tinggal...

Hari nieh perhimpunan pelajar2 Muazam telah diadekan kat kelas ATP.
Parveen, aku, Anne, Sue, ngan Eddy berkumpul utk cite pandangan masing2 pasal kena pindah kampus.
Aku tgk Ezzah kelam-kabut tanye aku pasal same ade aku akan pindah Muazam ataupun tak.
Yeah, it's time to tell the truth.
AKU MMG KENA PINDAH MUAZAM SHAH sane!
So what?!
Aku tau ade yg pasang telinga pasal aku kena pindah.
Whatever it is, gua hepi wooo!!!
Skang aku dah tak kisah pasal ape2 lagik!
Janji gua hepi! Kitowang siap main2 cakap nak pi Cherating la, nak pi sane sini.
Apepon, aku arap...semua okay!
Aku tak siap lagik assignment SM aku.
Rase macam malas jek nak ke kelas besok.
Serius aku tak larat nieh sbnrnye!
Lagipun utk print keje SM tuh satu bebanan pulak bagi aku memandangkan aku kena tumpang printer Cik Sue.
Tuh yg aku maleh sangat tuh.
Kesian pulak aku kat die nieh.
Nak ke taknak pergik SM besok?
Aku pon tak tau agik sbnrnye cammane.
ATP aku dah anto td.
Adeehh...cammane nieh ek?
Mane boleh tak pergi kelas?
Tp masalahnye aku mmg tak dpt nak print kat umah Sue...kesian die...
Okay...enjoy lagu nieh, my fav..from Search...idup rock kapak!yiiiihaaa...!!!

No comments: