Thursday, September 30, 2004

Does He Likes You?

nature girl



Definitely! Someones gotta crush on you! It's
Obvious that this guy likes you, so stop
doubting it! If hes a little shy and hasnt said
anything, maybe you should be the one to make
the first move (If you feel the same way of
course). If you dont feel the same way, and he
has already told you that he likes you, tell
him how you feel in the nicest way possible,
after all he was brave enough to tell you.



ALL OR NOTHING -O-TOWN

I know when he's been on your mind That distant look is in your eyes I thought with time you'd realize it's over, over

It's not the way I choose to live And something somewhere's gotta give A share in this relationship gets older, older

You know I'd fight for you but how could I fight someone who isn't even there I've had the rest of you now I want the best of you I don't care if that's not fair

Cuz I want it all Or nothing at all There's nowhere left to fall When you reach the bottom it's now or never Is it all Or are we just friends Is this how it ends With a simple telephone call You leave me here with nothing at all

There are time it seems to me I'm sharing you with memories I feel it in my heart but I don't show it , show it Then there's times you look at me As thought I'm all that you could see Those times I don't believe it's right I know it , know it

Don't make me promises baby you never did know how to keep them well I had the rest of you now I want the best of you it's time to show and tell

Cuz I want it all Or nothing at all There's nowhere left to fall When you reach the bottom it's now or never

Is it all Or are we just friends Is this how it ends With a simple telephone call You leave me here with nothing at all


Ape nieh? Hehehe...atas sane ialah gambo dr forwarded email yg Honey anto kat aku. Comey tak? Comey kan? Aku suke sangat gambo2 kitten tuh. Pastuh aku mintak Eriy tolg up utk aku. Eriy bagi kat aku alamat photobucket. So, skang aku tgh menyimpan gambo2 aku kat photobucket! Yeay! Chomey sangat gambo2 nieh...yg nieh antare yg terchomey....Nnt, bebile lagik aku akan letak gambo nieh kat blog nnt!

Okeh how was my day? Not quite good. Mlm td tido punyelah teruk. Pg nieh susah nak bgn. Aku bgn jek aku terus mandi and siap2. Hajat di ati nak buat keje HRP, apekan daya aku akan ditolak markah nampaknye sbb aku tak daye nak buat mende tuh! Aku ade discussion ngan dak2 IA sal Case Study ngan presentation next week...adedeh...byknye keje!

Pastuh, mase aku sibuk2 buat powerpoint utk ari Isnin kat lab. Aku compilekan keje2 bebudak nieh. Pastuh aku dah siap, aku borak ngan Yati, Eriy ngan Izzy. Aku tensen sangat ari nieh, sbb badan aku penat....tak larat! Semalam aku tak online sangat...so, mase aku masuk jek MSN Izzy sound, "Sha windu siot ngan ko!" I miss u 2 Izzy my pren! Keje melambak jek..sowi byk2!

Aku sempat melayan dowang sat. Sampailah aku dpt msg dr Kak Sya mengatekan die nak dtg melawat aku kat UNITEN nieh! Alamak akak...pucuk dicita, ulam mendatang. Macam tau2 jek aku tgh sadis giler skang nieh. Ntah aaa..mase akak cakap die nak dtg cepat2 aku kate die leh dtg! I miss u!

Mase Kak Sya miskol aku kate die dah sampai, aku tak nampak perut die agik...tp lepas tuh mase die kuar dr keta..aku tgk..perut die dah besau! Hahaha...aku tergelak jek. Die pon sound, "Nieh jek suar yg aku leh pakai skang Sha, yg len sume dah tak muat" Hehehe...tetibe aku rase Kak Sya dah len. Kitowang balik bilik aku dulu...hehe..segan tak usah nak dicakap, aku tgh selebet gile, make bilik aku pon macam tuannye jugak. Selame ari aku sibuk nieh, macam2 dah berlaku sampai aku tak semapt basuh baju, tak sempat nak wat ape2 pon! Bile aku sempat, ari ujan laaa..ari dah terlebey malam..atopon..aku dah tertido depan laptop mase buat keje!

Lepak nye lepak...pastuh kitowang pi makan lak. Mase makan ari nieh aku makan kat Cintaros, my place after tropic. Aku bukan takmo makan kat tropic, tp masalahnye lauk dah sejuk. Kat Izzat pulak aku tak berkenan...make aku makan la kat Cintaros, lauk tauhu ngan lauk sotong goreng tepung. Cedap! Kak Sya pun tergelak tgk lauk aku..Ape2 lah kak oii..aku perasan semenjak dah ade baby nieh selera naaa akak aku nieh makan. Hehehe...

Dah makan punye makan, borak punye borak, balik apartment. Kak Sya tolong pasangkan printer. Aku lak mmg blur bab memasang hatta printer yg selame itu! Maklum aaa...aku nieh kan buta IT...hehe..

Lepas pasang printer, Kak Sya pon balik. Die mule pelik aku salam cium tangan agik! Hehehe..die tanye, "ASal ni....mentang2 aku dah tua ek?" Heheh..aku cakap, "A'ah la kak..ko dah tua" Pastuh aku gelak..hope die paham ape aku maksudkan! Anywayz, aku terserempak ngan Farah td kat UPTEN. N aku tak submit keje HRP aku! Best tak? Best kan? Punye teruk aku nieh...takpe, nnt aku akan pujuk Mr Zaihan....tolonglah, saye dah takleh cope ngan keje lagik!

Skang, aku dok dlm lab. Sbnrnye aku tgh dok memikirkan ape yg Krie anto msg kat aku semalam. Aku tido mase tuh. Dah ngantuk sangat. Tp aku rase aku ade balas sms die. Ish? Ape aku cakap ek? Nak tanye Krie aku takut die kecik ati pulak. Sbnrnye die msg aku pakai fon kwn die...die tgh takde credit. Nieh aku nampak die nye nick kat YM (mobile). Aku try msg, tp die tak reply pon..sibuk kot..takpun tgh boring...maleh nak reply msg aku.

And mase aku bukak blog nieh, aku nampak krie masuk blog aku. Bile die masuk? Kate kena block mende nieh kat lab die? Die online dr mane? Huhuhu..ntahlaa..aku pon tak tau. Nak gak tanye, tp ntah bile aku nak tanye. Segan pon ade gak...lgpun, nape ek die tensen? Aku nak gak tau nieh...malam td die sms okay jek ayat2 nye..ke sbb skang final?

To all my frens yg bg msg kat aku...thanx a lot..aku hargai kowang nye sumbangan kat aku..To Krie, ape pon care die bace blog nieh..thanx..tak kisah la die dpt ke tak masuk lagik blog nieh sum other time...

And to Eriyza Qistina tercayang..mekasih la tanyekan soklan2 pelik tuh (yg ko paste semalam). Aku tak sangke la die akan tanye! Blushing aku dibuatnye....ntahlah..segan wal malu aku (hehe..ikut ayat Eriy)

N...it's time to go dear frens..aku sambung besok..let's see the pix here..comey kan! Aku sangat suke..and my quiz result? Huhuh..takde pix...tp die ade quote ajek.

Tajuk die, " Does He Likes You?"

Hehehe..pelik ke aku buat quiz nieh utk sape? Syyh....dis is my secret!Hehehe..

And this is the song yg aku dok layan mase tgh pras dulu...lagu yg melambangkan kesah chenta aku zaman dedolu..actually, it was all written in the history...and aku harap tak berulang lagik! Okeh...tatatititutu...semoga sihat n boleh bekerje besok..aku nak call adik aku nieh...die sangat tensen skang.

Tabahkan diri wahai Atan my brade!

p/s: aku change gambo..no kitty...huhu...

No comments: