Tuesday, September 14, 2004

Hit'em Up Style

Woodstock

["Which Peanut character are u?"'

HIT'EM UP STYLE -BLU CANTRELL

While he was schemin'I was beamin' in the Beemer, just beamin 'Can't believe that I caught my man cheatin So I found another way to make him pay for it all


So I wentTo Neiman-Marcus on a shopping spree And on the way I grabbed Sole and Mia And as the cash box rang I thought everything away


(Oops)There goes the dreams we used to say (oops)There goes the time we spent away(oops)There goes the love I had but you cheated on me And that's for that now(oops) There goes the house we made a home(oops) There goes you'll never leave me alone For all the lies you told This is what you're owed

Hey Ladies When ya man wanna get buck wild Just go back and hit 'em up style Get your hands on his cash And spend to the last dime For all the hard times Oh when you go then everything goes From the crib to the ride and the clothes So you better let 'em know If he mess up you gotta hit 'em up


While he was braggin' I was comin' down the hill just a-draggin' All his pictures and clothes in a bag and Sold everything else 'til there was just nothin' left And I paid All the bills about a month too late It's a shame we have to play these games The love we had just fades away, away


(Oops)There goes the dreams we used to say(oops) There goes the time we spent away(oops)There goes the love I had but you cheated on me And that's for that now(oops) There goes the house we made a home(oops) There goes you'll never leave me alone For all the lies you told This is what you're owed


Hey Ladies When ya man wanna get buck wild Just go back and hit 'em up style Get your hands on his cash And spend to the last dime For all the hard times Oh when you go then everything goes From the crib to the ride and the clothes So you better let 'em know If he mess up you gotta hit 'em up

All of the dreams you sold Left me out in the cold What happened to the days when we used to trust each otherAnd all of the things I sold Will take you until you get old To get 'em back without me Cos revenge is better than money, you see


I miss u my blog!
Malam ari Jumaat ari tuh Sue ajak gi Secret Recipe.
Die nak gi kat Secret Recipe Alamanda.
Gileee...haku takleh ingat jalan beb!
Adedeh..mmg pening gak aku dibuatnye.
Last2...lepas penat sangat carik..
Aku rase Sue dah bengang...die pun terus pecut gi Bangi,
Sampai jek, terus order makanan.
Sue makan lasagna, aku makan chicken kebab.
Hohohoho....kali nieh tak jadik macam kat Timesquare dulu
Kehkeh...kat Timesquare dulu mmglah kenan ade yg melayang.
Perrgghh...kali nieh aku kenyang beb!
Tp mase kat Secret Recipe aku dpt sms.
Abg Ijan rupenye.
Hmm...takleh komen byk kat sini.
(kowang jgn nak nyibuk nak tau rumahtangge owang..hahah)
Tp cukupla aku kate Kak Sya nieh bertuah dpt sowang hubby yg sangat caring!
Blk2 aku tgk Mesia Idol ngan Esther, Ira ngan Sue.
Sempat gak tgk Andrew ngan Dina nyanyi.
Andrew nyanyi hampeh, tp Dina best.
And lepas tuh haku balik n tido.
Pg2....bgn ade miskol (aBeL: 1.04 pg)
Ape kena ko abel?
Tgh angaukan honey ke? Hahahahaa...
And then awal pg esoknye aku bgn lagik.
Dpt sms and call Abg Ijan di awal pagik.
Same thing all over again.
Sambil tuh aku melayan lagu2 rock kapak.
Sbb konon nak siap pergi ke kelas ganti Mr Azwan.
Betape hancurnye ati aku kawan2...
Sebab bile aku called Ayaa..rupe2nye kelas aku cancel!
Hampeh.
Balik tuh aku terus gi kat bilik Ana.
Aku burn sampai 4 CD.
Tibe2...

"Hehe..hi sha! Saje testing kacau ko nieh. Eh? Mesti ko pelik...'sape la mamat ni?' aku bg hint..MAN UTD 4EVER. Hahaha.Kenal dah?"

Sapo pulak nieh?

"Hehehe..aku bgtaula...aku sian tk nk kasik ko pening2 pikir...sape lg kalo tk...ez the man!surefire the nivk..":-)

Dan aku pon merepek meraban bersame Izzy...
alamak...mmg best jek kalo ckp2 ngan die.
Yelah...slalu naaa gaduh!
Sampailah ke malam, mase dak Izzy nieh bg update sal EPL matches kat aku.
Yeay....cayang ko Izzy!!
Dah la Liverpool menang lawan WBA 3-0....
Man U seri jek ngan Bolton...hahaa..
And lepas aku tgk Queer Eye...aku pon tido dgn nyenyak sekali!
Esok pgnye, aku bgn awal.
Breakpfast ngan ibu ngan ayah.
Aku takkan lupe saat2 macam nieh.
Aku slalu windu saat2 macam nieh.
Sronok beb...bile ingat yg kite ade mak ayah lagik.
Eh, emo pulak aku kan!
Wokeh...adik2 ngan ayah aku go gotong royong..
While aku ngan mak aku gi pasar.
Shahmi nak makan mee kari, jadik kenalah aku shopping sket2 makanan nieh.
Kenalah pi Pasar Besar Seremban.
Dan bile dah balik, aku teruskan memasak.
Lepas makan pulak, aku kena siap2..
Nak nganto Shahmi pi terminal.
Lagik satu Atan mintak aku belikan beg sekolah die.
Adik pulak mintak aku belikan buku Harry Potter yg version Melayu tuh.
Okeh....byk gaklah terspend utk adik2 aku yg terchenta nieh!

Wokeh...what happened then?

Lepas tuh aku pon balik umah leee...takde mende sangat aku buat. Adeh...bosan la taip blog nieh kalo ade mistake.! Susah nak enter kalo asek ade space! Chet! (iklan jap)

Balik umah, aku pon melepak ajelah. Sbnrnye aku terbayang2 langsir yg ibu tunjuk kat aku. N then ayah pon ade cakap kat aku pasal cermin mate die dah rosak. Aku pon decide nak ajak ibu pergi kuar Seremban since cuti Israk Mikraj menjelang tibe.

Pg esoknye aku pon kuar lah. Aku dah tempah pon langsir tuh. Warna macam pink peach ade gambo daisy kecik2. Ade ribbon pulak tuh langsir tuh! Hahaha...mak aku terkejut ngan pemilihan langsir yg mmg sangat peminin. Sure mak aku tak sangke anak die peminin gak!

Mase betulkan spec ayah, aku pilah check aku punye mate. Haha! Amik aku sekali! Power aku dah cecah 2oo rupenye...Ya Allah....teruknye...tak sangke mate aku dah teruk sangat! Aku pon kenalah buat spec baru since mate aku dah teruk. Ibu pon terkejut. Die macam kesian kot kat aku sbb slame nieh bile aku cakap aku sakit die dok marah aku. Hehehe....macam2.

Berjalan ke sane ke mari di Seremban dalam ujan membuatkan aku pening. Tp aku gagahkan berjalan nak tgk brg utk2 interior bilik aku. Aku dah decide kalo boleh nak buat bilik aku tuh cun sket.Kire okaylah tuh kan? Nanti aku story laaa...

And then, aku amik komuter from Seremban balik UNITEN. Sampai2 jek UNITEN, ujan lebat gilos. Aku sampai jek terus buat test SA. Lepas test SA aku terus balik apartment..sakit pale la beb!

Aku tak gi IA. Tp aku gi HRP ari nieh. ATP pon aku tak gi since byk tul mende aku nak buat. And aku rase sepjg bbrp ari nieh aku rajin tul men sms ngan Izzy. Adeh...syok gaduh ngan ko Izzy ooii!!

Ari nieh jek kurang sms. Sbb....ari nieh aku chat ngan die. Wahai Izzy....harap ko bahagie dgn awek a.k.a senior aku yg tersayang! U deserve the best bebeh! Okaylah..tak byk cite sbnrnye..sok byk kot...nnt aku cite besok....

Nie kuiz aku buat kat quizilla lagik. Tajuk die "Which Peanut character are u?"

Aku suke jek quiz quizilla nieh...siap ade gambo lg!

Anywayz, lagu nieh...aku suke sbb ibu suke. Aku suke sbb Dina nyanyi...aku suke!

No comments: