Wednesday, September 29, 2004

What Color Angel Are You?

fhg


You're a "Purple Angel". You're a fighter
and you know it. If you were an angel, you'd be
part of the celestial army because your the
strongest of all the angel types. You're tough
as nails and definately a go big or go home
person. You do everything to the best of your
ability. You're not like the gaudian angel
where you just protect your friends but you
protect everybody. You can't stand to see
people suffering and you'd do anything to
change that. You're a very fun person as long
as people are on your good side and you're very
laid back.

DALAM TAMAN SYAHDU -SITI NURHALIZA

Oh... Oh...Rintik hujan gerimis yang tiba
Mengiring retak kasih rindu ku
Amat dalam luka yang ku rasa
Oh... makin terpendam
Kian membakar ku
Perasaan ku terpinggir dan menyepi
Kehilangan mu amat menyakitkan
Di dalam jiwa ini
Masih tak mengerti
Aku rindu belaian kasih mu
Walaupun cinta kita
Ditakdirkan berpisah... oh
Di pintu syurga
Ku menanti mu... oh
Di pintu syurga
Ku menanti mu
Terpenjara kesepian meronta
Merintihi kegersangan
Tinggallah kekasih ku
Dalam taman syahdu
Ku melangkah penuh rasa pilu
Diselami erti cinta
Pastikan berjumpa... oh
Di sana cinta
Kekal selamanya...oh
Di sana cinta
Kekal selamanya
Terpenjara kesepian meronta
Merintihi kegersangan
Merintihi...Kegersangan

Hohoho...sure pelik kan nampak aku letak lagu Siti kat sini?
Sbb aku bukanlah peminat Siti, make nampak sangat weird.
Tp sbnrnye aku minat lagu nieh mase 1st sem aku kat UNITEN.
Ntah apasal aku leh tangkap jiwang dgn lagu nieh.
Aku leh dgr ampir setiap ari kat ERA?
Amacam?Power tak?
Ari nieh...aku dengar dlm bilik Ana.
Feeling dgr lagu nieh tetap cam dulu.
Padahal aku cukup tak suke penyanyi die.
Hehehee..
Ape cite?
Takde mende best sbnrnye.
Malam td, kul 8 aku dah gi umah Amy wat keje.
Aku stayed up sampai pagik.
Wat keje sampai kul 12 tgh ari. Gile teruk.
Itupon aku berlelah gi KMC, berlelah gi COE.
Nak print nak bind...macam2 lagik.
Dgn tak cukup tido, tak mandi tak ape..
Penat sangat aku ari nieh.
Hasilnye?Aku tak dpt siap keje on time.
Ke sbb aku nunggu Si Amy siap keje br nak print?
Alaaa..lebey kurang la.
Pastuh, kitowang telepon Puan Rusini, nak cakap sal tak dpt anta keje.
Puan Rusini cakap ramai naaa budak yg bermate bengkak tak siap keje
Ade yg dtg kelas selebet gile.
Pastu, Puan Rusini mintak kitowang anta minggu depan jek.
Aku dgn napas yg mendengus.....naik atas.nak kemas brg aku, kertas aku ngan laptop bawak turun.
Sekali, mase aku nak turun, Amy bukak cite sal Husna?
Aiseh men..aku maleh nak cakap sal minah tuh.
Dah aaa wat cite macam2 sal aku, sampai org sume dah pandang serong kat aku.
Aku lah manusia paling jahat, akulah yg teruk.
Aku hepi end up macam nieh jek.
Biar aku takde kwn dr aku ade kwn cam Husna.
Aku tak kisah, Tuhan Maha Adil.
Die tau ape yg berlaku, aku cume takmo aibkan irg.
Aku cume berserah pd Tuhan utk menunjukkan kebenaran.
Alhamdulillah setakat nieh aku masih tabah, aku masih kuat n Tuhan tenangkan ati aku, murahkan rezeki aku utk makan ari2.
Amin!
Cakap sal makan, aku br balik dr Yankees Hut.
Aku order makan ikan siakap bakar, cendawan goreng ngan sup sayur.
Gi ngan Sue. Tp bawak adik kesayangan aku nieh, Si Ana.
Kenyang budak nieh, hepi die!
Hehehe..
Hmm..Yati ade msg..ari nieh besday die!
HEPI BESDAY YATI!
Ari nieh jugak nisfu Syaaban
Aku dah bertekad nak ikut yg Yati msg td, bace Yassin 3 kali.
Nak bace ngan Ana nieh..hehe..
Okeh, lab tutup..kena cho!
Tata!

No comments: