Monday, September 20, 2004

What Color Eyes Should You Have?

darkblueeyes


Your eye color is dark blue. You rely on your logic
solely, and may have more mature interests than
many of your friends and family your age. You
can sometimes also be interverted and lonely
from a lack of understanding with people, and
can be rather frustrated with some types of
folke. Some may describe you as cold and
distant, and you are honest with how you feel
about things.

RELAKU PUJUK-SPIDER
Ku dikejar bayang-bayang resah Bila hatimu masih tak berubah Enggan dipunya dan dipenjara Belaian cintaku ini Aku bukan lelaki yang tewas Bisa mengambang walau ku ditolak Biar diuji kanan dan kiri Kau kan tetap ku miliki(Korus)Tiada lafaz yang lebih agung Kalimah cintamu Yang ku tunggu-tunggu Biar jasadku yang menanggung Permainan darimu Relaku pujuk Janganlah kau salahkan akuTerus memburu menawan cintamu Daku percaya sedikit masa Kau kecundang akhirnya Usahlah kau bersedih Dihadapanmu aku hadir Memadam resah dan curiga dari hatimu Apakah kali ini Bisa kau tolak dan berlari Setelah aku menanamkan azimatku (Ulang korus 2x) Biar jasadku yang menanggung Permainan darimu Relaku pujuk

What happened last weekend?
Hmm…haku pon tak tau nak cite.
Actually, mendenye cam biase jek.
Takdelah mende sangat kot…life is always a challenge for me.
But the challenges are sumtimes different.
But even though they are different, they have only one fighter-me.
I cried and smile…and I also laughed.
Part nangeh, tak payahlah cite kat kowang kan…
Dat will be my deepest secret…as usual.
Tak payahlah aku nak discuss apasal aku menangeh.
Yg pastinye aku kecewa…sangat kecewa.
Rase hidup takde seri…sebab perkare yg satu nieh.
Dari umo sehari, sampailah ke bakal berumo 22 thn…asyik menangeh sbb nieh.
Ya Allah…kenape ini dugaan yg aku harus pikul sepanjang hayat?
Ntah aaa..aku sedih sangat, nak cakap kat sape pon tak tau.
Marah sangat aku..merajuk sangat aku nieh sampai meleleh jugak air mate aku!
Geramnyeeeeeeee!!!
Okeh..tak payah cite part sedih aaa…tak best.
Aku senyum jugak peee…walopon sedih2 aku ade jugak hepi.(gelak jahat)
1stly, sbb weekend nieh rancangan TV byk yg best2…hehe…
Especially Malaysian Idol laaa…best sungguh lagu2 P.Ramlee!!!
2ndly, sbb aku asek men sms ngan Krie jek…sampai kering gak credit.
Tp tak byk sangat pon sbnrnye…biase je…
Byk tak byk jugak laaa….hehehehe…sblm tido, bgn tido sms die.
Cik Sha gatai ek? Hmmm..agaknye kot.
Sronok jugak sms Krie nieh…sopan gak aku ek…hahhaa..(Sha gatai lagik!)
Takpelah..anywayz…thanx Krie sbb bagi Sha hepi!
Thanx sbb bagi Sha senyum bace sms Krie!
I really appreciate it….thanx…thanx…thanx…
Tp shian kat Krie sbb credit die dah abis…alamaakk…Krie, sori!!!
Hadehhh…napelah Krie nie fan MU…huhu
Ohooooo..tak dilupekan jugak member “seperjuangan” aku iaitu Izzy.
Ko lah pengubat aku di kala sepi wahai Izzy…mekasih!
Malam2 buta bgtau kat aku Arsenal menang…hahaha…
Kesian ko ek Izzy…aku tau MU di alam kemerosotan…tp jgnla kaciwa n sakit jiwa!
Adedeh..shian die..sakit pale die ek…hahaha…
Oooppss…bile tulih Arsenal ingat Haze.
Haze, nnt aku balas email ko ek…sabo…jgn marah tau…
Aku ingat ko nieh, tp masalahnye aku bz sangat!!!
Wokeh….itulah cite aku sepanjang weekend…nnt aku story lagik cite aku!
Tataaaaa….lupekan kesedihan nieh...ingat Liverpool selalu..yeay!!!
Sure hepi!!!
Balik pg nieh..Krie called from Ganu..
Thanx again Krie..
Waaa..byklah kena thank Krie ari nieh ek?!:P
And then ari nieh honey called aku.
Cite sal budak name ex-awek abel.
Takpelah..mungkin dah dugaan kowang yg berkapel nieh.
To abel n honey, harap kowang tabah!
Aku hanye leh tolong mane yg patut le ek..
Then aku callaed Kak Sya...biaselah, kalo kol die mane reti kejap..
Turun jugak nilai credit aku.
Okeh...then Ima dtg umah aku, mlm nieh die nak tumpang tido.
Pastuh, pi test IA sesame.
Adeehh..susah giler test nieh!
Pening aku..tulonggg..
Dah, aku nak bali..Sue ajak gi makan ngan die.
Nie lagu yg aku dok layan semenjak dah lame tak dengau Era, n as usual...result kuiz aku!
Tata!

No comments: