Tuesday, September 21, 2004

What Color of Roses Are You?



YOU ARE A PINK ROSE!


You are a happy, generous person. You love to give
to others just for the sheer pleasure of making
them happy. You are a gentle, sweet soul who is
loved by many and admired by all. Your happy
and joyful nautre is infectious, and you always
have a circle of friends around you ready to
support you in all you do. You are outgoing and
friendly to all, often very extroverted.
However, you don't take things to extremes -
you always find the right balance in all you
do. Joyful and exhuberant, you are the the one
that everyone wants to be friends with. You are
a genuinely happy person - congratulations!

YOU'VE GOT A WAY -SHANIA TWAIN

You've got a way with me Somehow you got me to believe In everything that I could be I've gotta say--you really got a way You've got a way it seems You gave me faith to find my dreams You'll never know just what that means Can't you see... you got a way with me

It's in the way you want me It's in the way you hold me The way you show me just what Iove's made of It's in the way we make love

You've got a way with words You get me smiling even when it hurts There's no way to measure what your love is worth I can't believe the way you get through to me Oh, how I adore you Like no one before you I love you just the way you are

Ape cite best ari nieh?
Hoh..macam takde jek.
Semalam, Cik Sue ajak aku gi Mama Chop Papa Grill.
Aku angkut skali si Ima.
Takde aaa mende sangat, aku order Black Pepper Lamb jek..
Nak makan ayam kang, gatal2 pulak.
Haku takut allergic tak pasal2 takleh amik test.
Balik je dr Bangi, aku dpt sms si Izzy sal Man U vs Liverpool.
Aku reply le sesikit.
As usual, ape lagik, mintak die tolong update score utk aku.
Dah kate die nak berjage tgk game tuh.
Ima bantai men game Freecell kat laptop sambil dengar lagu.
Aku pulak mmg dah pening pale n penat..
So, aku pon pi tido jek.
Ntah kul bape Ima tido, aku pon tak sure.
Lantaklah…die tak kaco aku pon.
Yg aku sedar kejap, mase Izzy bgtau aku Man U kalahkan Liverpool 2-1.
Punyelah excited mamat nieh….hampeh tul.
Aku pon tak ingat amende aku reply kat die malam semalam.
Yg pasti aku ingat die excited gilos.
Aku mmg penat…sowi aku tak melayan ko Izzy!
Pagi Ima terpakse kejut aku bgn.
Punyelah teruk, aku terlepas Subuh.
Nampak sangat aku penat.
Sampai test HRP pagi td pon aku bantai ntah hape2 aku jawab.
Penat lg.
Aku nak save keje IA, then tetibe Krie msg kat YM.
Mase tuh pon nunggu reply si Yati lame sangat.
Aku reply gitu2 le…yelah, nampaknye die pon cam sibuk.
Takkan nak kaco die pulak.
Pastuh aku gi makan kat KYC, then gi print keje IA ngan Ayaa.
Pastu Ayaa ikut aku balik umah, nak bincang sket.
Ooopsss…keta sape aku nampak kat Upten?
Siape lagik kalo bukan….N** 353.
Tercopot jantung aku kejap…adehhh…sekali lagik!
Aku takleh nampak ape2 sal die kat UNITEN nieh.
Mulelah aku rase len macam…ergghh..buat berdebar jek!
Tolong lah wahai Cik Sha….dah jadik pakwe org pon die tuh!
Nasib baik aku tak makan kat Upten, kalo tak sure nampak die senyum lg.
Bab die senyum nieh yg aku tak tahan nieh…kang mule aku lupe macam2…
Huhu…bosan aaa….asal aku takleh nak mule life br.
Lupe lak aku nak cite, pagi td mase aku test si aBeL sms aku.
Nape ko aBeL, tak setel2 ke lagik kes ko tuh?
Apepon harap die ngan honey hepi slalu…jgn tensen2 ek…
Ape lagik? Hmm…aku tak dpt gi ATP sbb ujan terlampau lebat.
Aku pon dah lembik, melepek jek kat umah.
So, aku mengambil keputusan utk berehat sambil melayan Ana kat umah.
Biaselah, cite ape lagik…pasal mende yg same.
Kesian aku tgk adik aku sowang nieh.
Napelah die takde kompiden, sedangkan die ade muke n cun n otak yg bijak.
Cume mungkin pangai kanak2 die tuh laaa..ditambah pulak ngan sore die yg kecik.
Mungkin utk aku die comey, tp dah org tuh tak nampak die comey, nak wat cammane.
Harap2 Ana dpt jumpe Prince Charming die ek..jgnlah sedey2 lagik.
Hmm…the story didn’t end there.
Abg Mie sms ptg td tanye kabo.
Alahaii…kesian pulak kat abg sowang nieh, aku tak reply msg die ari tuh.
Aku sememangnye bz, tp Alhamdulillah dpt abg yg sangat caring.
Mekasih byk2 sbb sms Sha ek!
N then, ibu pulak msg mintak aku salin recipe kuih kat cyberkuali.
Hahaha…lawak pulak aku rase, ari tuh kitowang try buat karipap sesame.
Sedap jugaklah utk owang yg tak pernah buat kuih.
Aisehmennn….naik satu skill.
Cume karipap tuh tebal sangat sampai kenyang pulak makan.
Pastuh, tak aaa comey sangat karipapnye…sbb aku ngan ibu mmg tak pandai buat kuih!
Masak2 biase pandaile, part buat kuih mmg hancus.
Aku rase mesti ibu suh aku tgk recipe kuih ketayap nieh.
Hahaha…nnt aku akan try tgk.
Ape lagik?
Aku pon tak tau nak story ape ari nieh.
Yg pasti aku sangat bz….adeh..pale sakit maaa!!!
Tolong…siape nak tolong aku buat projek2 aku nieh?!
Hmm….tp ari nieh rase jantung berdebar kuat…
Tak mungkin sbb 353….dr ujung minggu ari tuh aku berdebar gini…
Apasal? Aku pernah tanye ibu, jawapan tak memberangsangkan laaa..
Takkan ade org windu aku? Hoh?
Hahahaha…kasik gelak besar2….siape nak windu aku?!!!
Mmg malang….perasan aaa aku nieh.
Ape pon..semoga makin sihat besok…
Lagu nieh aku layan mase print keje IA td.
And as usual, result kuiz aku.

p/s: Ray still alive?Tegur aku td? Uiks?

Malam nieh chat ngan Haze....yeay!!

No comments: