Thursday, September 23, 2004

What element would you rein over?

Green Goddess


Goddess of green. You probably prefer to be outside
where you can get some fresh air!

CAN'T TAKE MY EYES OFF OF YOU -LAURYN HILL

You're just too good to be true.Can't take my eyes off you.You'd be like heaven to touch. I wannahold you so much. At long last love has arrived. And I thank God I'm alive. You'rejust too good to be true. Can't take myeyes off you.
Pardon the way that I stare. There's nothing else to compare. The sight of you leaves me weak. There are no words left to speak.But if you feel like I feel. Please let me knowthat it's real. You're just too good to be true.Can't take my eyes off you.
I need you baby, and if it's quite all right,I need you baby to warm a lonely night. I loveyou baby. Trust in me when I say: Oh pretty baby, don't bring me down I pray. Oh prettybaby, now that I found you, stay. And let me love you, oh baby let me love you, oh baby....

Ari nieh aku bgn awal, aku mandi and terus ke lab utk tgk ape yg patut utk projek
Aku mungkin teringin nak wat sal bodyshop sbb aku rase bodyshop ade byk info yg best2.
Pastu, kul 11 aku makan ngan Cik Sue kat COE.
Aku makan lauk tempe, sup, ngan gulai pisang muda.
Amacam?
Ade ciri2 kampung tak?
Hahaha..aku kalo gi kedai Cik Ros itulah makanan aku.
Sume makanan kampung2..and paling penting ade sket style cam kat kampung aku.
Uwaaa...ibu kol td tanye aku balik ke tidak
Aku jawab tak balik cuz aku sangat sibuk!
Haku cam tak larat jek..
Aku dpt sense sumthing bile aku kate aku tak balik.
Ibu frust ke?
Ntah..aku tak brani nak kol balik.
Kang aku yg risau amende jadik kat umah.
Ya Allah..aku harapkan diri aku kuat hadapi dugaan nieh..Amin!
Hmm..mase aku online pg td ramai la pulak kat gebang.
Ade Izzy, ade honey, ade Krie...
Krie...huhu..kalo die bace nieh aku tak taulee..
Nape die cam kerek ek ari nieh?
Aku ade wat salah ke?
Pasal terlepas Maghrib semalam?
Huhuhuhuhu....:(
Ke aku yg skang sensitif?
Sbb ari nieh aku makin bad mood.
Mase kat kelas Sashi aku tak concentrate pon..
Punyelah teruk.
Pastu aku tanye Marini ngan Niza sal assignment SA.
Dowang mintak carik issues tuh.
Alamak...manela aku nak carik nieh.
Adeehh!!
Takpe, sok aku carik aaa..
Sbnrnye kepale hotak aku tgh mengong nieh.
Kang jap agi Ayaa dtg umah nak buat IA pulak.
Aku muak..muak..muak..ngan keje nieh.
Tak larat nak buat dah..
Maaakk...penat sangat...
Ngantuk, nak tido...nak makan...nak manje...huhuhu...
Kan dah nangeh...hmm..lately nieh fragile sangat aaa...
Sket2 aku nangeh!
Ish..ape kena nieh?
Ntah aa...the woman side of me is truly revealed.
Teruk jugak.
Nieh dok kena kaco ngan Izzy lagik..sebbaik die tak kena marah.
Pandailah ko buat lawak Izzy.
Aku dengar td maybe aku takyah gi Muazam.
Really?
Ntah, tak brani komen.
Ape pon....aku kena chow.
Dah 5.30, aku nak rest sblm buat IA.
So, gudbye everybody.
Ari nieh cite tak best...
Yg best lagu nieh je..aku asek alayn..
Aiseh...ade tak pakwe nak nyanyi kat aku lg nieh...best woo!!
N result kuiz aku.
p/: To Wan n Krie...mintak maaf kalo kowang kena marah semalam.

No comments: