Wednesday, September 15, 2004

What influences your style?

BuisFace


Business. You are a determined and logical person.
You prefer to wear something comfortable yet
stylish but something that won't get in the way
while you work. You aim extremely high but
don't give up on your dreams because you can
achieve every one of them.
[What influences your style?]

STTJ -MY SKOOL SONG

sttj sekolah kami..
bagaikan pelita ilmu
melalui teknologi
bergerak maju
amalkanlah nilai murni
pada nusa tabur bakti
bersopan berbudi mulia
sttj jayaaaaaa
kepada yang esa
kami berdoa
agar berkatilah
segala cita...hooiii!!!
sttj yang tercinta
jasamu takkan ku lupa
walau di mana pun jua
sttj jayaaa....sttj jayaaaaa!!!
(muzik ala2 sarkas + negaraku berkumandang)

Okeh..okeh...
Before I get too bz myself let me tell about half of my day.
Pg nieh, aku bgn awal.
Aiseh..malam td aku mimpi aku dating ngan Azhar Sulaiman?
Ohhh plzzz!!! Bukan taste aku pulak tuh!
And by the way, kan ke mamat nieh abg ipar kepade Rose?
Aiseh..takkanla aku intrested ngan classmate aku punye in-law!
Huhuhuh..macam nitemare pulak....kahkahkah..
And then, mase aku nak sms Ash utk ari nieh, Izzy sms.
Hantu betul, aku tgh pegang henset, die vibrate.
Teketar sket tangan aku. Hahaha...
Die tensen...sbb semalam Man U Seri jekk...
Ahahaha..aku pulak dianta berite gembira....Liverpool 2- Monaco 0
Marah la die...sakit jiwa die ngan result tuh!!
Then, aku tanye Yanie, die prefer aku pakai baju Elle aku yg purple tuh.
Aku ade ati jugak nak pakai baju Hush Puppies yg aku beli ngan Kak Sya tuh.
Tp there u are..aku pon rase nak pakai baju Elle tuh aje.
Malas pulak nak pk2 balik sal baju nieh..
Yelah, 1st time jumpe sure nak jadik presentable kan...
OOo.....by the way, aku nak start siap dlm kul 11 nieh.
Aku nak basuh sume baju yg kotor tuh so dat tak payah la aku bawak balik baju kotor lg.
Pastuh nak mandi, nak buat itu ini.
Tp still sempat lagik aku dok berchat ngan Izzy.
Ari nieh cite tah hape2..biaselah kalo org dah tensen sal bola.
Neslo ngan Whyda pon ade...
Whyda cite sal blaja die, yg len2 biaselah...
Aku nieh bukan ape, sementare leh gune sesuka ati internet, baik aku gune!
Pastuh, org cermin mate called aku..
Die cakap aku nye spec dah siap.
Alaaamaakk...cancel date ngan Izzy...aku dah cakap dah!
Kenalah aku balik Semban ari nieh jugak....huwaaa..
Takpelah....besok aku tgk ape aku leh buat..
Aku pon ank jugak settlekan pasal IA sume nieh...
Okaylah....got to go...
Aku jap gi dah nak kuar!
Kang tak pasal2 aku tak dpt settle keje aku!
Nieh kuiz aku lagik...hehehe...tiap2 ari aku buat quiz..
pasal appearance pulak...
Nieh kena cakap goodbye ngan Izzy nieh..
Pastu aku calooooo....len2 nnt mungkin next week aku akan cite kat kowang!
Byeee..see yaaa!!!
Aku cinta sekolah...so aku letak lagu sekolah kat sini!

No comments: