Monday, September 27, 2004

what kind of flirt are you?

sillyflirt

WORDS -BOYZONE


Smile, an everlasting smile A smile can bring you near to me Don't ever let me find you wrong Cause that would bring a tear to me
This world has lost it's glory Lets start a brand new story Now my love You think that I don't even mean A single word I say... It's only wordsAnd words are all I haveTo take your heart away Talk, in everlasting words And dedicate them all, to me And I will give you all my life I'm here if you should call to me You think that I don't even meana single word I say Da da da da da da da Da da da da da da da da Da da da da da da da da Da da da da da da da da This world has lost it's gloryLet's start a brand new story Now, my love You think that I don't even meana single word I say...

Semalam, lepas jek kuar dr lab...discuss ngan Krie. Die tanye aku, aku sowang ke ape ke. Aku cakap, Ana ade ngan aku. Tp aku sebok sikit skang. Aku tanye die lak, die bz ke ape ke. Die kate die pon tgk melangok boring. Nak ajak aku kuar, malu. Lgpun takut aku sibuk. Ek eleh. Pastuh aku cakap, ape nak malunye bukan tak pernah jumpe aku. Pastuh kitowang pon cakap sal nak kuar. Aku ingat die men2...pastuh aku log oof YM. Sbb mate aku dah sakit sbnrnye. Dah kate aku lupe nak protect mate kesayangan nieh semalam.

Aku call die, aku tanye, "Betul nieh nak teman Sha ari nieh?" Sbb die tau aku asek tensen jek. Nak teman aku. Die jawab, mmg die nak kuar ngan aku pon. So, aku pk punye pk, last2 kompem la kuar...4.30 ptg, Midvalley. Dah kate senang sket die nak dtg, aku pon tak payah tuka2 train byk kali.

Aku gamble jek keje aku kuar ngan Krie semalam. Sbnrnye kalo ikut kepale aku nak meletup buat keje nieh. Dah penat. So, aku tinggalkan mende2 tak seronok tuh, mandi, pakai baju siap2, Ana tolong gosokkan baju, called Uncle Mahen nye cab, then terus gi kuar. Aku singgah umah Cik Pink dulu serah aku punye Bodyshop punye survey kat die, mintak kawan2 die tolong buatkan.

Sampai2 jek MidVal, aku tgk ujan mula nak turun. Aku tawakal jek turun dr komuter jalan gi MidVal. This is the first time I went to MidVal using comuter. Kalo tak, slalu naik kereta jek. Pastuh, sampai2 aku berenti depan World of Cartoon. As usual, Sunday adelah ari sakit mate kat Midval, udahlah sesak, lepas tuh mulalah ade kapel2 yg tak sedo diri bercande di sane-sini. Haku dah mule bosan. Kelibat si Krie nieh langsung aku tak nampak. Aku nieh yg sejak kebelakangan nieh cepat hangin, dah mule bosan agik. Adelah 10 minute tunggu die...n tibe2...

Muncullah si jejake berbaju biru berambut pendek! Ecewah. Hoho...the 1st thing aku komen sal rambut die yg br dipotong tuh. Uiks...apasal la aku ngade2 sangat ek? Hoh..tp tak pedulik, aku rase die kurang ensem bile rambut pendek sangat. Tak best. N terperasan satu mende gak semalam...hahaha...dua2 pakai baju biru ek? Hahaha...tak plan pon.

So, duduk2 kat bangku depan WOC tuh, cite2 sket. Then...aku cakap sal the last time kitowang jumpe kat Timesquare yg kitowang ade sket misunderstanding sal solat ari tuh. So, aku cakap kat die semalam, before kite buat mistake yg same...let's go to pray...kang kite tertinggal solat agik. Lgpun sbnrnye air semayang aku ade lagik mase tuh, so kira takyah aa aku siap lame sangat kang.

So, gi solat la gamaknye...Kali nieh masuk n kuar same. Pastu, jalan2..n then tetibe ati aku tergerak nak makan kat Secret Recipe. Biase lah, mane lagi tpt fav aku kalo bukan Secret Recipe. But, I was kinda embarassed sbb aku mmg tak hapal jalan2 dlm MidVal, so Krie kena jadik tour guide aku...huhu...amacam, aku yg nak gi die yg guide...haha...

So? Kat Secret Recipe. Aku order carrot cheese cake ngan Esprit...kire normallah. Krie? Hukhuk..he was funny. Serious. Aku tak sangke die pandai gak buat lawak. Ngsusik akak waitress? Pastuh lambat gile buat decision nak makan ape..it's okay..jarang dak laki nak gi situ sbnrnye. So, makan, borak, gelak...lagik? Ntahlah...whatever things u can do while u're eating.

Then, Maghrib. So, the same thing again..same destination. Pastuh aku ajak die teman aku, nak gi beli kasut. Sume kasut tak cun. Kesian gile aku kat die kena teman aku meronda. Last2 mase kat La Primavera, aku cakap kat die...never mind...takyah dah gi mane. Aku terus turun McD. beli 2 large fun fries. Aku tanye die, aku nak makan eskrem boleh tak? Then die beli la eskrem tuh kat aku. Yes, nasib baik die ingat aku makan vanilla eskrem jek. Hehehe..bagus..bagus..

So, duduk depan WOC...tpt tadi, makan eskrem, makan fun fries...got into some silly cofessions and stories...lepas tuh, dah nak lul 10...n I have to go home...teman aku sampai comuter station...and aku calooo...balik...sampai umah terus tido.

This is what happened yesterday...today?Nnt aku story..got to go to class cuz I have my presentation!

Pagi..bgn jek..siap n terus gi tpt paling slalu aku lepak- KMC. Aku sepatutnye dah sangap gile ngan tpt nieh. Alahaii..melihatkan jadual yg bakal aku tempuh next sem, tak mungkin aku kat Bangi. Aku akan ke Muazam...so, au revoir my dear lab!

Aku print ape yg Marini n Niza bg utk presentation SA. Efisyen gak groupmates aku nieh. Aku siapkan report utk issue....lepas tuh aku jumpe dowang kat lobi admin. Lepas aku send sume mende, aku pon balik lab balik...nak carik memende lagik. Aku tak dpt nak melayan si Yati pg nieh, camtuh jugak Izzy n sape2 yg mengaco tuh..aku sangat sibuk!

Lunch ngan Zu ngan Ima ari nieh since sume nak bersiap sedia nak present. Ima tak bawak baju, maka die meminjam baju kemeja petak aku yg Padini tuh, dengan skirt itam aku. Aku pakai kemeja purple gelap nieh, tudung purple. Tak perasan pulak aku frame "mate" aku nieh purple..hehe..aku dah pakai br aku perasan. Si Kay sound aku, " Sha nampak cam cendekiawan ari nieh." Hehehe...mmglah..pakai sket nye baik. Demi presentation SA yg tersayang.

Presentation SA? Yess!! Aku berjaye. Bukan nak cakap ape, tp rase pelik pulak aku nengok Zul sejak kebelakangan nieh. Rajin bebeno die senyum kat aku. Sure die nieh dah tak betui. Selame aku blaja 4 thn kat UNITEN nieh bape kali sangat die senyum kat aku atau tegur aku. Tp skang rajin bebeno...yelah, memasing dah final year kot...dah besau2 n bakal tak jumpe sbb dah abeh belajo. So thanx le Zul kerane wish aku gud luck. Tidak terkecuali Izzy my pren yg rajin mengwish aku, aku ucapkan thanx jugak. N to Krie yg dah msg2 pagi2...thanx again..n again...

Mr Sashi memuji presentation kitowang yg tak seberape tuh. Kembang pulak aku. Tp kembang lagik patutnye Marini yg paling komited utk projek nieh. Alhamdulillah...!! Satu subjek punye seksa dah tamat!

N then after class, aku gi kelas IA pulak. Maka dah antolah draft aku kepade En. Azwan. Hasilnye? Ntah. Tp saat2 draft tuh dianta rase satu beban dah mule diangkat dr kepale aku! I wish aku dpt buat lg sume projek aku seberjaye ini!

Then, balik jek aku terus masuk kereta Sue. Gile teruk aku ari nieh sbb makan melampau2. Siap order sotong grill. Amacam, buruk lantak kan? Hahaha..itulah die aku...lepas tuh Sue nak tapau kek Secret Recipe pulak...kuang..kuang..kuang...makan lagik!

Dua cite Secret Recipe dlm seari..hehe..gilo kan? Tp skang aku kena balik...sbb nnt aku nak meeting ngan Si Amy. ade discussion malam nieh!So, see yaaa....aku kena chow.

Sessi usik mengusik di gebang....biaselah.

Lagu nieh aku nak dedicate kat seseorg....

Result quiz aku yg sexy...hehe...tajuknye pon sexy jugak!

No comments: