Friday, September 17, 2004

What Season Are You?

"You're an Autum. You're much more laid back then most and you're very comfortable in new situations. You rather let things go with the flow than try to change them. You have a lot of close friends who love you because you can help them with their problems. You're a very patient person and it take a lot to get you rattled. You're deffinately a lover not a hater."

[What Season Are You?]

SANDARKAN PADA KENANGAN - JAMAL ABDILLAH N SITI SARAH


Kenangan manis kau dan aku Takkan terhapus Duri ranjau dalam bercintaLumrah dunia
Sayang menyayang Cinta dikenang Perasaan menjadi rindu


Ohhhh...Lihatlah diriku yang kehilangan Tanpa kasihmu sayang Siapalah aku Sayang menyayang Saling percaya Punca kasih berpanjangan Ohhh.... oh...


Mengapa kita harus bersengketa Kerana fitnah dan salah sangkaApa yang telah terjadi pada kenangan Sememangnya aku tak pernah melupakan Mengapa masih ada perasaan benci Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan


Marilah kasih Kita saling sayang menyayang Kalaulah ada benci Kita sandarkan pada kenangan
Apa yang harus kita lakukan Kita sandarkan pada kenangan Mengapa masih ada perasaan benci Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan

semalam mase aku kuar dr lab aku dpt satu call..dr Felda? siap ade operator lagik..tibe2...kuar suare yg sangat baik dr corong tipon...ek elehhh...izzy rupenye!takde mende pon cite sangat...dok menyakat antare satu same len jek!pastuh...bile aku dah sedo2 jek dr bercakap dlm fon..rupe2nye dah kul 11.30 pg.Alamaaakk..kena mandi lagiiiikk!!

So, aku pon bersiap dgn jayenye.Sblm bersiap aku sempat called Pakcik Shapiee dulu nak suh jemput aku..hehe..Mase aku turun bawah, aku terserempak ngan mak guard..Selambe jek mak guard tuh cakap, "Amboi dik...lawanye ari nieh? Dating ke?"Alamaakk makcik!!!Mane makcik tau nieh?Even pakcik pon sound aku...hahahaa..aku tau aku slalu selebet!

Sesampainye aku kat Mines...aku pon sms Krie, suh tunggu depan TGV.Kejap jek..lepas tuh mase aku naik escalator..aku tgk die dah sampai depan TGV. ahaakkkss..? Sure kowang nak tau reaction aku kan?Mestilah aku senyum..tp ntah cammane rupe aku senyum aku pon tak tau...aku sendiri pon tak reti sangat nak reast ngan mamat nieh..nampak baik jek!1st thing aku buat, aku mintak die temankan aku beli adiah Ash.Okay..ape kesimpulan aku dpt mase kuar ngan Krie?Krie nieh mempunyai sipat yg pemalu..sampai aku naik malu.Ade sket2 macam boipren aku dulu laa..sbb die kan org Ganu jugak..so style cakap agak same...And then die nieh suke senyum...wooo..bab nieh aku suke la tgk sbb aku rase dak nieh murah rezeki ngan senyum die?Yg len?Hohohoho...only me la yg simpan..maleh aku nak cite byk2 pasal anak org..overall Krie mmg best orgnye...thanx le banje ek!Kitowang makan kat foodcourt, borak2 sementare tunggu Ash dtg.

Bile Ash dah dtg, borak lagik..n then pi turun kat Johny's pekena steamboat.Makan dan makan...sambil gegelak..N then sesedo dah nak kul 4.Kitowang naik atas, rayau2....pastuh Krie tolong belikan eskrem.Kitowang lak curik2 belikan adiah die...hahahahaha..So, dah makan eskrem n bg adiah...kitowang pon balik..jln gi komuter same2...oooppss..sebelum balik die kena teman aku beli ayam! Hahaha...beli brg dapur..kehkeh..kesian die!N then komuter aku sampai....Tata Krie...n aku pon balik ke umah...Sampai umah, ape aku nak cite?Aku masak mende yg dibeli tuh ngan ibu...Balas msg Izzy n Krie sesikit..Tgk TV...then..zzz..tido...

Sampai pg nieh...aku kuar gi amik spec n terus pakai..Nothing So special about it...hahaa...I'm just who I am..Opps.by the way pg td jek sms2 ngan Krie..itupun sbb die br sampai Ganu pg td..itu jek kawan2!Takde cite lelebey!Hahaha...caloooooo..


p/s: result kuiz aku, n lagu yg aku ngan Krie dok muak dengar kat foodcourt semalam.

No comments: