Wednesday, October 06, 2004

"..: What kind of Angel are you? :..

You're a Love Angel


You're an Angel of Love!

GOOD RIDDANCE (TIME OF YOUR LIFE) - GREENDAY

Another turning point, a fork stuck in the road.
Time grabs you by the wrist, directs you where to go.
So make the best of this test, and don't ask why.
It's not a question, but a lesson learned in time. I
t's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
So take the photographs, and still frames in your mind.
Hang it on a shelf in good health and good time.
Tattoos of memories and dead skin on trial.
For what it's worth, it was worth all the while.
It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

Dis is my fav song!
Ho yeah! Aku dpt burn CD consist lagu nieh dr PC Ana!
Yeay! I'm happy..I'm happy...YoooHoo!!!
Huiks? Ape excited sangat nieh...?
Hahaha...ntah lah...sbb lagu nieh kot..
Dr dulu sampai la skang. lagu nieh sumbe rinspirasi aku nieh.
The source of my ideas...
Bile dihayati lagu nieh betul2..mmglah aku akan terase aman damai tenteram.
Eceh...lagu greenday tenteram..lagu nasyid tak tenteram!
Hahahaha..!!!
Aku hepi sangat ke ari nieh?
Isk..isk..taklah hepi sangat sbnrnye.
Awal pagi lagik aku mandi.
Huhuhu..paneh betul, dah nak tido...bukak balikj baju pastu mandi.
Macam org dah lame tak jumpe air aku buat.
Utk jangke mase itu...aku dah kire mandi lame dah tuh.
Abes brape baldi air pon aku tak tau.
Gile lame...main sabun..main air....takde sedar awak semput Cik Sha!
Nasib baik mmg panas waktu tuh...jd taklah aku diserang malam2..
Tp pagi td bile dah start sejuk mulelah aku muntah2..normallah tuh..mulelah susah nak bernapas..
Huhu...susah tul kalo tak tahan sejuk nieh!
Mmg serik nak bgn tido pg td sbb aku rase cam maleh nak present.
Nak2 pulak groupmates aku suh dtg kul 8 pg.
Inilah mende paling aku tak suke skali!
Kelas pg2 nieh buat aku bosan...maklumlaaa...aku skang bukan leh tido sangat.
Lepas Subuh brlah mate rase betul2 ngantuk.
Betullah setan byk nak suh aku mahal rezeki tido lepas Subuh.
Aku dah siap, kul 8 aku dah terpacul kat kelas.
Kitowang rehearsal siap2.
Mmg nampak smooth pd mulenye sehinggelah...
Aku dah pakai blazer n masuk kelas utk present.
Waaa...smart gak aku ari nieh!
Betullah kate si Azlan...aku nampak macam pengawas sekolah!
Hahaha..mane taknye..diekan satu sekolah ngan aku dulu.
Jd bile die tgk aku pakai macam td...die teringat zaman sekolah!
Hahaha...Lan..Lan...sekejap jek zaman sekolah dah berlalu ek!
Skang die dah jadik man, aku dah jadik woman..
Teringat zaman2 aku suke nyakat mamat nieh dulu..
Tersipu2 die malu dek kena usik ngan Ogie...hehe
Aku maish lagik tersenyum mase kena kaco ngan si Lan.
Tp bile aku dah start mengadap laptop utk presentation.
Ati mule tak sedap...sbbnye?
Sbb visual aids kitowang sume takleh pakai!
Maakkkk..nape jadik camnieh wahai Tuhan!'
Aku masih terdiam.
Bile dowang mintak aku mulekan presentation aku hanye nekad.
Bace doa permudah amalan supaye leh la aku bercakap tanpe menggigil!
Aku present walopon sbnrnye ati nieh tak sedap.
Aku dah mule sedih bile tgk kwan2 aku dah mule lemah semangat.
Dowang bertambah lemah semangat bile Suhaila present.
Sbb ape?
Tetibe latop hybernate!
Plug gune utk charge battery laptop mengong!
Alangkah sedihnye ati aku!
Kitowang dah tertunduk tahan air mate bile Puan Rusini macam marah ngan kitowang.
Adeh....aku nampak Bala tergelak2...sakitnye ati aku ngan keling sowang nieh!
Bodoh betul!
Aku hanye tahan jek sakit ati...and sedih aku.
Lepas presentation aku ngan Wahid gi COE n terus bekpes.
Aku tak masuk pon kelas.
Lepas tuh aku jupe Puan Normazalila pulak.
Hahaha...aku kompem gi Muazam Shah kawan2!
Kalo nak dikire macam ade kuku tajam cakar ati aku nieh.
Tp aku hanye diam jek aaa....biarkalah nasib aku kena pindah.
Yg aku kesal dean macam tak layan kes kitowang nieh.
Mentang2 kitowang student trailing nampak macam cikai jek.
Duit kitowang nak pulak dowang makan.
Adedeh...sbnrnye pd ari nieh aku sangat2..dan sangat kecewa!
Tp aku hanye senyum ajek..
Aku terus sms Parveen n Anne...
Yelah, sure dowang pun nak tau cite nieh.
Maklumlah...senasib!
Pastuh aku masuk kelas SM balik.
Suasane macam td jugak..sibuk ngan presentation.
Cume itulah kelainan..tak macam mase junior dulu.
Sume bergambo sakan dgn pakaian smart2.
Yelah, lepas nieh masing2 kan dah abeh blaja!
Aku pandang jek mende yg mungkin aku tak akan nampak lagik lepas nieh.
Adeh! Sayu betul!
Lepas SM, aku berangkat ke lab.
Dan stay kat lab sampai kul 6 ptg.
Niat kat ati nak balik n tido
Tp terase nak chat ari nieh.
Mmg ari nieh ari chantting aku.
Tegur balik org2 yg aku tak tegur.
Huhuhu..balas la balik teguran yg aku ignore sbb aku byk keje!
Mekasih kawan2 sbb paham kesibukan aku!
Tp paling aku beriye chat ari nieh ngan Neslo.
Nice...all dat intellectual thing yg tak byk aku tau.
Aku dah tau ari nieh...yes!
Kul 6 aku dpt msg Yati Izmay..
Make aku pon pi makan ngan die kat COE.
Dalila ade sekali....join jek!
And lastly...aku ke blik Ana, burn lagu2 fav aku.
Malam nieh aku nak dgr lagu..n tido puas2!
Lupekan yg pahit itu Cik Sha!
Hehehe..
Krie ade tegur kat YM.
Dei demam sbb berujan.
Tp nieh aku dah tegur die setgh jam yg lepas die tak balas.
Haiseh...jgn start Cik Sha oii...
Tgh baran membare pangai aku skang..
Yelah...bile dtg bulan cepat ngamuk!
Izzy pon sound aku garang...
Eh, cakap sal Izzy...ari nieh pest time die masuk blog aku.
Hahaha....thanx Izzy!
Anywayz, gtg..lab nak tutup...tata~~~!!!
Nie result quiz...aku angle of love? Hahahhaa..

No comments: