Tuesday, October 05, 2004

Which Kind of Flower Are You?"

You are a daisy.

ANDAI -DIA FADILA

Cinta kau lafaz dulu
Dari jiwa hatimu
Terbukti kata
Tiada duanya
Aku mengharap kasihmu
Tiap purnama yang sepi berlalu
Aku dambakan kehadiranmu
Memegang jemari
Memeluk indah ku
Moga terpanar jiwamu


Dalam doa pilu
Fahami hatiku
Aku terluka aku merindu
Masih ada cinta ku menanti
Sinar cahaya
Andainya ada cinta
Diruangan nalurimu kasih
Andainya ada rindu
Di lembaran sentuhan hatimu
Aku menanti aku menanti di dalam gelisah
Ohh kasih
Telah kau hancurkan kota ini
Kota cinta milik berdua
Yang kini sepi segala
Dalam doa pilu
Dalam hati aku menyintai Sepenuh hatiku seikhlas dulu Andainya ada harapan yang nyata Pasti akan kucurahkan semua

Lagu nieh aku layan mase aku nak gi umah Mai kat Pandan Indah. Wokeh..dats another part of the story....meh aku cite ape jd semalam.

Semalam aku balik dr Semban dlm kul 10 pg. Aku sampai jek aku terus print mende berkenaan keje aku2...then aku terus gi lab. Siapkan ape yg patut jugak. Dgn harapan aku leh hantar HRP pade waktu yg sepatutnye.Aku mintak Ana tolong bind kan utk aku, tp masalahnye mende tuh Ana salah bind. So, kire aku tunggu sampai ari nieh br aku leh submit.

Balik dr lab, dlm kul 1.00 tghari. Kononnye nak balik n then boleh la nak tido kejap. Kunci jam kul 3 dgn harapan bile bgn leh semayang Zuhur. Aku mmg plan tak gi SA sbb attendance tak amik. So, aku tido..tp badan rase tak sedap mase tido tuh..rase cam aku tak larat sangat. Nasib baik aku pakai kaftan mase tuh..so, taklah rase macam tak selesa..kain kaftan lembut sket.

Bgn jek tido..aku gi toilet...ya rabbi....datang bulan aku rupenye! Adeh!Patut badan aku sakit2.....nak terduduk aku tahan...tp aku cool lagik. Aku tutup kipas..cover kaki jgn kasik sejuk karang krem pulak. Then slow2 aku capai baju, skirt ngan tudung utk digosok. Dah gosok...aku ngengsot pi bilik air n mandi...lega sket rase kepale aku. Tak pening2...tp as usual la...aku muntah kalo dtg bulan nieh. Kalah org mengandung. Heheh!

Aku sampai jek tgk sume dak kelas tak dtg agik. Mungkin aku terawal sbb aku tak gi SA. Then, aku nampak groupmates aku masuk. Aku pon bertaney2 la kaba. Instinct aku kate presentation aku kali nieh takkan berjaye. Hmm..awal2...dah nampak. Ari tuh kabel pboleh putus sampai takleh gune powerpoint. Then, tumpang laptop group Fatin.

Group Fatin kire okaylah...dowang buat sal Enron vs Arthur Andersen. Kitowang puney cam kelam kabut. Dahlah disket korup, lepas tuh kaler power point tenggelam dek laptop tuh cam rosak sket. Aku br jek nak present, Cik Azwan nak kuar kejap. Aku pon cepat2 present.

Then mase Ananthi present...die present previous studies jek! Die tak highlight pon pasal studies tuh! Marah sangat aku! Tp aku diam. Sampailah part Ayaa..die membace. Aku tak amrah sbb part die mmg susah. Ima pun membace. Cume bile Cik Azwan tanye sal recommendation, Ima takleh jawab. Aku rase cam bengang sangat. Then aku kena jawab. Aku jawab, tp ape yg aku tau jek. Aku bengang ngan si Ananthi yg tak review keje Ima. Die kutuk2 Ima selame nieh bukan die buat keje utk Ima. Ish...bengang jek rase. Bukan nak betulkan!

Lepas jek present die mengamuk2..die kate..:"U should know what u're doing" I know what I'm doing and my part didn't receive any comment! Susah betul minachi sowang nieh! Nak jek aku lepnang muke bernandek die tuh!Tp aku masih sabar lagik.

Aku nak balik, nak tuko baju. Aku nak print artkel bodyshop. Tp masalahnye, minachi tuh tak bagik pulak! Huhu...bengang seh! Sampai naik sore aku...

"I dun give a damn about anyhting u wanna do! So plz stop mumbling!"

Teruk tak aku marah?

I wish aku takyah marah2 macam tuh...sampai hentak pintu! Erggh..tp Ananthi...ko buat aku bengang! Serius...!

Huhuh..aku bengang..nak gi makan ngan Yati Izmay nieh...Sok2 la aku cite ape2 hal pon..nieh aku nak terminate chat aku ngan Tap....aku dah balas msg krie kat ym..tp die tak reply...

wet020090 (10/5/2004 6:37:44 AM): Ermm..Pasal aritu krie btul2 minta maaf

Hmm...nntlah aku cite!Yati kat luar!

Nieh result kuiz aku!

No comments: