Sunday, November 21, 2004

What's your Weapon?

Your weapon is a Dao!


Dao! The chinese Kung-Fu Sword! This attack weapon
is wild and powerful. Used by the soldiers in
the old chinese Army. the Dao is often compared
with a furious tiger.



I DON'T WANT TO MISS A THING - AEROSMITH


I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure
I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and everI don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time
Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing


Cammane aku nak describe arinieh?Basically takde mende sgt aku wat.Aku bgn Subuh...then mase nak tido tuh ade la hamba Allah sowang nieh miskol aku.So, aku wish gud morning kat die...hehe..Since aku tau die nak balik KL arinieh...wish pagi2 sket...Pastuh...aku pon tido balik.Biaselah, skang aku dah jadi macam burung antu...(bukan antu ek)Aku jage malam tp tido siang.Tak tau apasal energy byk waktu malam2 nieh.Then, mase aku bgn aku nampak adik2 aku makan kat meja..Ade cekodok...yeaaayyyy...ape lg...bantai cepat2.Pastuh, ibu gi sekolah, Atan lak kuar...Ayah pon tarak...tinggal aku ngan Adik...Tp Adik kejap je berjage..lepas tuh aku tgk senyap je umah..Rupe2nye die dah berdengkur (tido siang pun berdengkur dak nieh)Aku seperti yg diamanahkan oleh ibu..kenalah masak utk lunch.


Menu aku simple:


Sambal ikan selar kuning dengan sup cendawan tiram.


Dah. Aku pun tak beriye sangat since aku berdua jek.Ayah balik utk lunch, makan la kitowang.Then aku start tgk tv...Ho yeaaahhh...Federer champion of the tournament beb!Bahagia aku nengok die mengalahkan Hewwitt.Siap dpt Merce yg best gilos tuh...aku rase keta tuh tak de kat Mesia nieh!Mase die menang tuh, siap dah carve name die kat keta tuh time2 tuh jugak.Gileerr gempaq...tetibe aku terase, "Kan best kalo aku dpt kawen ngan Roger Federer?"Uikkkss...just a thought aje aaa...saje je tuh...tak mo aku golongan tak beristinjak n berkhatan nieh..haha.Federer dft Saffin mase semifinal, Hewwitt lak dft Roddick.Whatever it is...aku berkenan tul tgk game semi-final ari tuh- Saffin vs Federer.Gilos gempaq punye tie-break...sampai berpuluh...br Federer dpt menundukkan Saffin.Tp Saffin nieh satu jek kelebihan die...die pun jenis yg ctrl pressure.Pastuh mate die...pergggggggggghhhh..teringat aku macam Boston Rob a.k.a Rob Marciano dlm Survivor.Mmg mate nakal sungguh...dah kate org Russia...jatuh cinta aku beb!Huhu...merenyam Cik Sha mencuci mate tgk tennis nieh...hehe..


Arinieh aku tak mengaco org Ganu balik KL...kang mane tau die bz ke ape.Tp dlm kul 11 lebih td aku dah sms wish die gudnite.Die pun tak byk miskol aku sgt, bz kot..lgpun br balik jupe geng...Aku pun tak kisah...Nywayz, ckp sal die aku teringat peristiwa semalam.Aku nganta si Shahmi nak balik.Then aku pi carik refill utk ink printer aku.Aku nieh mane pernah pakai refill...make...comot jugak tangan aku semalam.Mule2 aku ingat misi tak berjaye..siap ade leakage lg.Tetibe pulak aku terase bodoh pulak Cik Sha...sbb die tulih 2 refills aku wat 1 refill...adehh..membazir!Sebbaik berjaye jugak mende2 yg aku nak wat nieh....Alhamdulillah!


Pastu, mase aku dok nunggu bas Shahmi, aku masuk jap Aladdin.Tuh yg dpt berchatting ngan Eriy kejap semalam.Cite punye cite...Eriy kasik remark...die kate cik abe ku romantik.Alaaa...cite sal abg die asalnye.Aku tanye kaba dulu, ape kaba abg die...then tolong kem salam.Arituh abg die @ kawan aku sowang nieh sms wish slamat ari raye.Aku tak dpt mereply.Hooooohhh...Eriy..Eriy...mane de die tuh romantik..cam biase jek.Utk kategori lelaki2 yg diidamkan oleh pompuan2 sekalian...(not me of course), die tak romantik.But I like it dat way...Kalo sume suke laki romantik sape nak suke laki yg tak romantik, ye tak? Hehe...


Cume aku pun jenis yg takde aaa nak demand2 mende melampau...Nak suh die cakap jiwang2...demand nak suh die wat mende2 pelik yg dianggap romantik oleh sesetgh org...Even mintak bunga pon gua tak pernah buat...kalo itu yg org slalu kate romantik. I have my own way to find my satisfaction and to fulfill my curiosity, Bende2 kecik pun, kalo aku dah suke ape yg die buat tuh..even miscall seari sekali pon dah kire happy bangat dah tuh.Aku jenis tak kisah...asalkan kalo boleh jgn lari dr ape yg pernah ade.Macam..let's say....kalo bz sangat pun aku suke gak kalo ade reminder sket dr die...tuh je..It's the thoughts dat counts...die buat ape, n die bg ape tp kalo ati die kat tpt len pun tak gune.Aku jenis yg tak perlukan wayang everytime nak kuar...no classy food...makan eskrem potong pun gua dah hepi.As long as u spend the given time together...sudah.Kalo jauh tuh pulak...ingat2 laaa...itu jek.Nak mintak call everyday tuh mmg dah melampau sangat utk aku.Aku tau mmg nampak pelik laaaa...kadang2 aku rase kan, org nak gelakkan care aku nieh.Sbb aku mmg tak suke tak independent...nak manje pun beragak sket. Aku harap sampai bile2 pon aku maintain camnieh...jgn nak mengade2 Cik Sha!


Aku wisau tul aku jd cam contoh2 yg aku tak berkenan...All this while I've been very observent towards the examples in front of me.Aku perati jek kawan2 yg berkapel..n byk tul yg aku tak berkenan...When I changed my status I hope I don't have to change the way I am.Aku taknak lari dr agama n adat....dats my principles.Everyday aku doa sal nieh...ape pun aku buat jgn lari dr dua mende nieh.


Ntah aaaa..aku wisau gak sbrnye...This is not my 1st experience berkapel (i wish i could change my past)Tp yelah...before this...jauh...tak dpt nak berjupe pon.And then mende tuh tak kekal pun, dah kate ade macam takde.Tp skang...jauh jugak..tp possibility akan berjupe mmg ade...I'm going to work dis out...aku dah promise diri sendiri.This is the biggest gamble in my life... I live with my relationship upon me.


Aku tak pernah bajet seumo idup aku aku nak serious cenggini.Well, how would I guessed aku nak jd macam nieh...haha...Slame nieh flirting or chasing was my game...Bile aku settled down...tetibe aku prasan byk yg berubah...Pernah ke aku hepi2 time aku sedih...kalo ade pun menipu...Skang aku dah leh senyum...Pernah ke Cik Sha akan pikir about sumone's feelings rather than thinking about her own?Pernah ke aku akan alwiz ingat dis sumbody...even I'm not sure whether he's thinking about me.And I'm not doing anything about it...not even trying to throw him out of my mind...Not like I used to be...Aku tak pernah berusaha slame nieh...But I'm working too hard now...And everyday I wish for happiness...I pray a lot...Aku doa kat Tuhan...kalo boleh jgn aku sakit...jgn aku sedih kalo ape2 jd...Aku doa utk die byk2...semoga Tuhan lindungi die..And I even promise myself..never to hate dis one person...even kalo die bukan utk aku.


I'm really happy with dis person ...and I'm desperately want him to be happy with me in return.Woooowww...dis is really new for me. Tak pernah aku buat seumo idup...And skang aku tgh wat mende nieh..I'm missing a person CONSTANTLY this whole month.Asek teringat kat die...really concern about his happiness with me.Adeh Cik Sha....jiwangnye kamuuuuuuuuuuuuu!!!


ehe..Serius beb...aku pun tak paham...Sumday aku kena tanye die ape die dah wat ngan aku smpai aku leh windu kat die giler2.Aku tau dgn aku sure byk dugaan...I'm not a perfect person for sumone to be in love with...Byk mende akan jd ngan life aku lepas nieh...Bukan betul sangat...To be honest, aku redha if dis relationship doesn't work out like it should be...Bukan sume org leh trime...even my ex was too cowardice to accept me as I am.Even frens susah nak terime...Tp ntahlaaa...aku tak tau die leh accept ke tidak.Takut? Mmg aku takut...kalo jd ape2 nnt...I'm sure I'll be in hell for a long time.Tp...Tuhan ade.InsyaAllah ape2 jd pun Cik Sha okay...no hal...Huhu...emo Cik Sha arinieh ek...Well, let's just say..kite takleh expect yg baik2 je dlm idup nieh.Kena positive thinking..tp kena jugak berhati2...Itu yg aku tgh try wat skang...berhati2...May Allah be with me...


Is dis luv?If this is it, definitely I'm one hell of a person who's in luv...


This is one of my favs...mase sekolah2 dulu..gile lagu nieh...Aerosmith...yihaaa.....
Weapon quiz dulu since dah giler sangat ngan RAVE...hehe...


No comments: