Wednesday, December 15, 2004

Me in Muadzam


AS LONG AS YOU LOVE ME - BACKSTREET BOYS


Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leavin' my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me
I don't care who you are
Where you're from
What you didAs long as you love me
Who you areWhere you're from
Don't care what you did
As long as you love me
Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be
I don't care who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
What you didAs long as you love me (I don't know)
Who you are (who you are)
Where you're from (where you're from)
Don't care what you didAs long as you love me (yeah)
I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you're comin from
I don't care, as long as you love me, baby


Well...well...I'm in Muadzam rite now..Ape prasaan?Hoho...seribu jenis prasaan aku ade.Ape lagik aku nak cakap..Aku tak reti nak describe my feelings skang nieh.Byk nak settle..almost everyday aku gi meeting.Cume ade satu mende weird la kalo org yg kenal aku akan perasan.Aku tak balik dis weekend.Sbb aku byk mende nak settle.Lagik satu aku nak balik pon aku wisau byk mende...Tak tau nak describe cammane kat sini.Yg pasti dugaan macam2 bile dah sampai sini.Leh kate mende nieh individual basis la...Aku masalah len..org len masalah len..Cume of course, aku ade sket kena mengelak dr jupe sowang badigol yg aku kurang berkenan from Bangi lagik.Tp...momantaaiiii....aku leh jek..Cik Sha kan pakar buat tak reti nieh...huhu..

Nywayz, mmg byk prob aku..More than I thought...Takyah aku nak state kat sini...Just ignore jek aaa part study aku nieh dulu.Wat mase skang even though otak aku a bit tepu..Tp still berjalan lagik.Hmm..by the way, aku leh handle lagik kot..insyaAllah...aku mmg takut sangat ngan condition aku skang.Tolongla doakan Cik Sha ek kawan2!!!Bglah aku grad dgn tenang ati...tolonglaaa..aku nak grad jek skang nieh..adehh...

Nywayz, aku sbrnye byk agik nak cite..Cume aku tak tau la cammane nak cite since these two weeks mmg byk nak cite.Time aku pon limited kat lab nieh..Sbb aku kebetulan jek dtg sini since aku ingatkan Anne ade kelas.Ooopps...by the way, Anne adelah roommate aku kat Muadzam nieh.Tulah...susah gak aku nak online kat sini..Pandai2 aku jek...

Huh..ape lagik aku nak cakap?Hukhuk...aku pun tak tau aa...lately byk nyetelkan prob...Org tuh pun ade prob die sendiri..So, masing2 ade prob...Dua2 dok menyetel prob...Ari tuh aku lega sangat mase die turun Seremban jupe aku...Byk gak dpt cakap ngan die... At least aku harap bile aku sampai sini..Kitowang takde prob antare satu same len...Settlekan prob masing..Give support to each other...itu jek..

Cume aku segan sket aaa...Mengade tul aku ari tuh...adehh...Sbb aku sedih kot?Tak pun sbb aku rase ntah bile nak jupe?N then aku rase dat is the rite time aku aku nak mengade ngan die..
Aku pun tak tau die kisah ke tidak..Die kate die tak kisah (siap cakap thank u?)Tp Cik Sha nye aura mengade mmg obvious...org kate manje tp aku kate mengade namenye tuh!Segannye aku...adehh..

The reward?Great...very great...The moment die cakap dat 3 magical words tuh kat aku..aku tak pandang pun die..Nak nangeh aku..adehh..Abe ku yg pemalu sebut mende tuh depan2 aku?And dgn lancar sekali?Hakhak...byk dah perubahan semenjak berdua nieh..And aku reply?Definitely.Rase tak caye jek...adeh..betul ke aku yg menyebut mende tuh?

Aku pergi dgn words tuh sebagai bekalan..I have nothing else to live for besides my family and him. Payback time.Aku kena blaja betul2...Utk ibu, utk die...Biarlah besok dpt dtg konvo aku.Doakan aku ek!!!!
Okay...tuh jek..dis song is actually...about us..Kalo die paham, paham laa...Adeh..lagu sekolah2 dulu..boy band..ahaks!Prob yg die kena skang tak effect my feelings pun..Mmg gamble...maybe kalo org len takleh trime..But then, aku slalu percaye...Sowang manusia yg ade phD pun kalo PhD yg lagik satu (prasaan hasad dengki) nye tinggi..Bukan manusia yg hebat..Biarlah die ngan keadaan die skang...Janji die tetap menten baik ati...Amin.Doakan aku frens...Thanx.

No comments: