Wednesday, February 23, 2005

Liverpool Menang Yeay!

PART 1

Dis is the 1st part of my blog for today..
Saje jek sbb nak merelaxkan idung n nak berkongsi kehepian aku sbb Liverpool defeated Bayern Leverkusen 3-1!!!
Player paling hampeh kat Liverpool (skang dah jd 2nd hampeh selepas Djimi Traore), Luis Garcia, pun nyumbang goal...
Agaknye sbb die tak tera so org tak jage die..hehehehe..
Nywayz...yg paling aku minat of course Riise and pakcik tua Didi Hamann..
Sbb contribut goal jugak..
Sbrnye aku nieh tak sabar2 nak balik umah dah..
Dis coming weekend...yeaaaahhh...CARLING CUP FINAL -Chelsea vs Liverpool...tuh yg tak sabo bangat aku...

Tak tau apasal aku tergerak ati nak tgk Fantasypremierleague aku yg aku dah bersara arituh..
aku bagi adik aku Atan manage..
Mak aiih...2nd last dlm league..?
I used to be #1!!!!
Aiyakkk..patutlaaa...letak si Reyes nieh..huh...tak bleh pakai mamat nieh..
Nasib baik bukan aku manage..kalo tak dah lame aku jual...
Tak setia langsung kat team...men pun aku tgk dah turun graf...
Dasar Spanish..
Baik aku beli Dennis Bergkhamp..huh...
Satu lg league...hmm...aku #1...
Tp...ngan budak ingusan maleh aku nak compete..
Adeh...aku kena start men balik nieh..
Tp aku ade test lak jap gi..
Takpe...akan aku buktikan...
Takkan aku pernah lupe reactions jantan2 kaynet tgk aku leading dulu..
Padan muke...hahahahaha...ingat pompuan tak reti ke..
Aku nak start balik!!!
Sabo laaa...see ya!
Sambung part 2 lepas nieh...up..up..up...

No comments: