Monday, March 21, 2005

Baby Shah

PART 2


Okeh..Utk pengetahuan kowang...aku tringin sangat2 nak menghadiahkan mende alah nieh kat bb...yelah..comey dah lotenye mende alah nieh..
Dah aaa tuh..nak tunggu aku ade anak ntah biler ke zaman..
Dulu tuh boleh la bg alasan kat mak aku, kate takde boipren..
Skang dah ade boipren..tak abeh2 pulak blaja lagik..adeh..
Tak keje lagi..takde duit lagik...
So, masih lagik teruk la kesimpulannye..
Belum boleh mengisytiharkan diri "BERSEDIA UTK BERKAHWIN"
Apepun back to our story laaa...
Aku suke sangat mende nieh...huuuuuuu..tp hargenye adelah 6.99 pund sterling..aiyaakk...sile darabkan dengan 6 ek kawan2...agak2 dpt brape?
Harge tuh momantai..tp menurut kate official online website liverpoolfc nieh...ade utk 6-18 mths jek..bb pulak blm lagik lahir..
So, bb...tggu la rezki Aunty Sha ek..doa2 la Aunty Sha dpt keje kat RHB ke, Standard Chartered ke mane...huhuhuuuu...insyaAllah!

As for Liverpool's result arituh...ade 2 game aku tak update lagik:


LIVERPOOL 0 - 0 BLACKBURN ROVERS
Wednesday 16 March 2005 20:00 , Barclays Premiership
Venue: Anfield

No goals...tak pandai amik peluang...patutnye kenalah pandai2 amik peluang jarakkan diri ngan Everton...haiyaakk..lawan kat Anfield pulak tuh..!!
Siap Stevie G kena booked...huwaaaa....!!


LIVERPOOL 2 - 1 EVERTON
(Gerrard 27, Garcia 32)(Cahill 81)
Sunday 20 March 2005 16:05 , Barclays Premiership
Venue: Anifield


Both Milan Baros ngan Fernando Morientes men utk game nieh...
Tp...hadeh...boleh tak Milan Baros kena sent off?
Dah la skang takde striker..
Adeh..ba wau dal wau ha betul!
Mamat nieh apasal agaknye?
Nak men club len dah ke?
Hmm..yelah..nak wat cmne..
Lately die dah dikawal ketat..sampai takleh gerak..
Anywayz, hope to c u soon Milan Baros..
Nywayz, Morientes ngan Garcia injured pulak..
Garcia nieh sungguh tak gune..tp ade gak contribute goal...adeh..sodeh..sodeh..

No comments: