Tuesday, August 16, 2005

Segalanya Mungkin

Image hosted by Photobucket.com

SEGALANYA MUNGKIN-HEADWIND

Malam siang ku lalui
Dengan debaran di hati
Pengalaman teman-teman
Membuat ku rasa bimbang
Di dalam kehidupan
Segalanya berkemungkinan

Hari ini aku tahu
Ku tak meraguimu
Kerna telah jadi bukti
Kau setia pada janji
Tetapi esok hari
Tak tahu apa 'kan terjadi

Ku ingin pertahankan
Sebuah kejujuran
Ingin ku bersamamu
Ke akhir hayatku

( korus 2 )
Namun ku tak berani
Berjanji dengan pasti
Kita hanya merancang
Tuhan yang menentukan

Jangan kau salah mengerti
Dengan pengakuan ini
Usah disalah tafsirkan
Bukan ku tak sayang

Ku mahu kau menginsafi
Dengan kehidupan ini
Segala berkemungkinan
Untuk terjadi



Elloo...aku tak tau la nak jot ape arinieh. Keadaan agak membosankan...huhuhu..satu sbb aku macam nak demam, and the other thing rase malas nak menaip blog. Nywayz, aku okay jek arinieh...selen demam tuh. Tp aku kena attend dinner malam nieh...huuuuu..susahnye. Aku pulak tak la well dress, walopon berbaju kurung, tp bukanla baju kurung yg lawa2. Adeh. Cmne nieh ek? Hantam kromo jek la kan. Aku kena prepare pulak utk dinner tuh. Yg tak best tuh kan, tak ramai pun yg attend, so bayangkn ko nak wat ape pon org leh nampak. Aku sbnrnye baru tau pagi td yg aku kena pergi, bile dh smpai kat opis br boss aku inform. Nak balik sah2 tak sempat. Aku called ibu kate aku nak balik malam, and ibu pulak wisau aku tak cukup lawa nak gi dinner. Ape2 jelah! Sebbaik aku tak pakai seluar ari nieh gi keje. Satu agik aku aman sbb Erwan takde..yeay! Tak payah story aaa...nanti Yati kate aku suke Erwan. Yati....aku tak suke Erwan. Jgn buat2 cerite ek! Ko pun same tau, lemak. Aku biase jek ngan die nieh. Amboi..mentang2 arituh aku gi keje naik kete Erwan kowang ingat aku suke la. Aku tak suke. Huuu..jgnla ckp banyak2 sangat..masin mulut korang mmg susah la aku. Aku serius nieh...nak wat cmne kalo dah asek muke die jek aku kena ngadap, so story kat blog pon jd story Erwan la. Padahal takde paper. Dah la tuh...maleh aku nak ckp sal Erwan! Takmo taaaauuu....Taknak :(

Apepon aku dah berjaye mengkhatamkan satu buku semalam. Tajuk buku tuh, "Seredup Kasihmu" -Nia Azalea. Kalo dah tajuk2 gitu, name buku gitu...sah2 la buku Wani kan. Aku nieh mane nak beli buku cmtuh. Len la buku Aisya Sofea, itupon satu tuh jek la aku bace sampai lunyai2. Ikut aku tringin sangat nak bace "HARRY POTTER AND HALF BLOOD PRINCE". Mesti ibu Syahmi ade buku nieh...bli kat Jupun...huuu..(alamak..windu aaa pulak...huuuu). Tp aku tgk kat Popular die nye harge RM99.90...trus aku sedih jek...walopon ade discount, aku kena tunggu harge turun dulu laaa...serius abes gaji aku nanti. Dlm waktu terdekat nieh dah la byk nk pkai duit for more urgent matters...so lupekan la Harry Potter dulu...huhuhu...By the way, utk sape yg minat HP, bulan 11 nieh akan kuar Harry Potter: Goblet of Fire. Book 4 punye movie. Aku dh tgk trailer! Syiokk..! Tak sabar nak gi...ish2....dah tua pon giler lagik ngan mende2 nieh..hehe..


Ckp sal buku Nia Azale nieh, buku nieh kire okaylah, Tp ade satu part tuh as usual aku tak suke sangat...tak agree sgt...
"Budak pengurusan (biz) lainlah, boleh relax aje"
Hehehe...Cik Nia...mase saye student dulu taklah relax sangat, sakit gak otak...cume pandai2 la curik mase :)


From mende2 yg serius sgt, aku almost everyday akan carik mende utk dibace especially bile dlm bas/komuter. So dat aku berfikir n tak termenung or angau or wat pape. Gerakkan otak nieh sket! Skang aku rajin bace komik....tgh sambung bli "Malaikat Nakal"/ Cheeky Angle...And curik2 bace part Naruto kat Kreko adik...hehe...Ape2pon...asalkan berfikir setiap mase. Jgn matikan otak nieh...


And....lagik satu...aritu aku ade dpt satu sms...bukan tulisan rumi! The number starts with +8...sah2 Jepun kan? Aku nak tanye kat ibu Syahmi kang...ntah betul ke tak. Sapelah tukang send tuh gaknye. Ke sesat? Aku tak paham sepatah aram pon kalo tulih Jepun nieh..hehe...


Lastly...aku update fotopages aku! Name jek dh lame register tp tak pernah letak pix...Skang aku letak pix....tp tak byk la...nnt kalo tangkap gambo lagik, aku letak agik ek....
Okeh aaa..mau solat...Kena prepare nak berangkat....taaa!

No comments: