Wednesday, September 28, 2005

cherry cake cream



BEHIND THIS HAZEL EYES-KELLY CLARKSON

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore...

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


What to story ek kwn2. Aku rase mungkin ape yg aku tulih nieh Yati n Lemak bace minggu depan kot. Huhuhu...org pi KL katekan. Tak dpt la aku nak mengaco Lemak tido kat opis agik. Huuu....cedih. Takpelah. Since aku pon tak tau nak kate ape dah...kalo aku ckp pon kowang kena pi gak. Cedih2 aku pon kowang kena pi gak. Aku gak terlekat kat sini. Kan best kalo aku free leh aku dtg sane berambu ramba ngan kowang. Huhuhuuu. Tp keje kena wat dgn duit takde nieh. Haiii..kang aku ckp mende nieh jd ngumpat pulak. Maleh aku! Biarlah tak payah ckp agik pasal nieh, tp yg pasti aku rase sakit ati la kawan2. Smpai skang aku nieh dh sengkek abes smpai nak makan kena tunggu balik umah, nak beli2 kuih pon dpt nieh. Huuuuuu..cedih! Tp aku nieh sabo jek. Sbb aku kan mmg penyabo orgnye. Hehehe...(perasan kejap!)

Apepon, arinieh aku letak gambo kek jugak. Aku tak pedulik...walopon aku tau aku patut letak kek nieh besok tp aku nak letak gak arinieh sbb aku nak Yati tgk kek nieh. Aku nak jugak die tgk arinieh gak! Tak pedulik! Sbb nak tunggu die tgk kek nieh ari Isnin kang lambat sangat, so aku mesti tunjuk kek nieh kat die arinieh gak!

Semalam aku dpt call dr tpt interview aku tuh (aku takmo letak aku pi interview mane, smpai la aku dpt keje tuh betul2). So, basically ape yg aku kena ialah phone interview. Again.

To be honest ngan kowang sbnrnye aku dh bosan dah kena interview tp aku taham jek la maklumla bile dh pk2 lame2 jd kuli dlm 3 bulan nieh mmg tensen la. Setelah melalui macam2 pengalaman pahit, mestilah aku nak carik yg manis2 macam gula abung ke, gula batu ke. Tak mo la asek kena pijak2 smpai tak bernapas. Kalo kena pijak tp aku kurus takpe gak....nieh aku kena pijak tp maintain gebu macam nieh..hehe..So, apelah gunenye kan...

Aku sbnrnye sedih, tp gua kena maintain macho la malas nak sedih2 sangat. Ikutkan, aku mmg bengang tak dpt gaji agik. About my phone interview smalam kire oklah, tp dlm ati dag dig dug gak..mane taknye, all of the sudden tetibe call wat jantung aku tercopot jek. Sebbaik aku maintain gak sket, tp lepas jek call tuh jantung aku punye sakit smpai rase takleh napas. Kaki aku dah ketar2 semacam jek. Tuh yg last2 aku call Lemak. Sowi ek Lemak. Sian ko. Aku sbnrnye tensen mase tuh tp aku tahan. Sebbaik la mase tuh Cik Kiah jemput aku balik keje, taklah aku tensen nak bagi duit kat konduktor bas...Haii..:(

Ape2 pon kawan2....life arinieh mmg amat sempoi..walopon aku byk keje, aku hanye relax and wat bodo jek la. Aku wat keje aku, tp berpade2...jgn smpai makan diri. Kang aku penat, tp org masih lagi macam2. Bukan aku takmo amik challenges, tp kadang2 aku rase challenges ape mende kalo macam dipergunakan. Lame2 aku ikut dan aku jek la....nak ckp ape2, ckp la...Tp aku akan terus usaha perbaiki life aku.

Cume satu jek situation yg aku nak kowang bayangkan...if kowang rase nak bg feed back, bagi ler...soklan aku:

Ape pendapat kowang pasal suami yang memperlekehkan ibadah isteri?

Aku nak tau jawapannye. Kalo kowang leh bg pendapat tuh, aku hargai sangat2. Soklan org tua, tp berguna utk panduan di mase depan. Hehehe.

Okeh la kawan2...aku takmo byk story. Arinieh sket jek. Biarlah ade rahsia sket. Hehe. Yg pasti aku suke kek arinieh. Ditujukan utk Yati! Aku pilih yg byk ceri sbb aku nak ko ingat aku jek..hehehe..Luv u my pren...Happy becoming buzday!

No comments: