Saturday, January 07, 2006

aishwarya shizuka




RED LINE-SHIZUKA

And when people step out this red line
I'll never let them to go
Never laugh cause this is the dead end
Is it my end before it start to show
And when people step out this red line
Mean no other place need to go
Let the future past in the mean time
Faces the griefness here all alone
It was you call me and told me
Help me out and shine up my life
It was u call me again tell I am without
It was you call me and told me
Blur up my eyes and left me alone
It was you told me the lies I always spoke

Hihi...org yg dh lame kenal aku, mesti akan tertanye2 ape la gambo si Aishwarya Rai nieh tibe2 muncul jek dlm blog aku. Aku buang tebiat ke? Hihi. Becuz org yg kenal mmg tau la aku bkn peminat Hindustan, slalu kalo org cite sal cite Hindustan aku blur.

Well, walopon bkn peminat cite Industan, tp mase aku kat asrama dulu aku terpakse tgk cite Industan. Mane taknye, Sabtu n Ahad ari tgk tv. N rasenye sume org tau aku suke sangat tgk tv kan. So, cite yg wajib ditengok ialah Hindustan. Lame ke, baru ke...kena tgk jugak! Sbb nak wat camne, yg ctrl sume dak pom 5, pastuh diorg sume kaki Industan. Huhu. Kalo nak tau, sekolah aku tuh tak ramai dak N9 yg pompuan. Dak N9 kebanyakan lelaki (tp tak menarik...hahahaha). N dak pompuan kebanyakan from Kedah, Penang, Perlis, Kelantan n Terengganu. Paling ramai dak Kelantan. Diorg nieh..sangat suke cite Industan. So, cam nak taknak weekend kwn2 akan ajak turun bilik tv, tgk Industan. Lagik2 mase aku kwn ngan si Wana, Fizah, Maslina sume2 tu. Sume kaki Industan, siap ade lyrics lagu Industan attach kat aku mase tulih surat lepas aku pindah sekolah dulu. Hihi. So, aku kenal gaklah actors and actresses Industan nieh. Tp tak minat sangat...leh kate, tak tgk pon kalo ujung minggu. Stakat dgr dak sebelah aku si Masyetah tuh membebel pasal kisah2 tragis nieh..hihi...itupon hangin jek slalu kena kutuk tgk2 adegan tragis tuh...

Nasib aku kot, dpt abe org Ganu dulu. Die tgk gak Industan, nak compare ngan aku nieh. Hihi. Walopon die kaki komik n suke Detektif Conan, tp tgk gaklah. Aku ingat agik mase 1st time dok jauh2 pastu aku dah takde cite nak tgk. Pastu men sms, tgk2 die pon tgk Mohabatein cam aku gak. Hehehe. So...the rest of the story gua tak yah cite la. Paham sniri la kalo dh tgk Mohabatein jauh2 nieh. Tak layan pon jd layan...ahahhaa...

Well, skang dh single. Hihi. After dat Mohabatein, aku langsung tak tg cite Industan agik. Dahlah mmg tak minat, pastu takde mase lak. Tp ntah camne, arinieh...aku leh tgk Industan. Hihi...Tajuk die, Dil Ka Rishta. Hehe. Pelakon? Arjun Rampal (tak pernah dgr, arinieh baru tau die wujud), ngan Aishwarya Rai. Aku rase part aku tg cite nieh sbb dh takde cite nak tgk. Satu agik, sbb Aishwarya Rai nieh la kot. Hihi. Aku nieh slalu tak appreciate sgt golongan kap lam ya nga nieh...becuz aku mmg tak brape suke diorg. Pastu kdg2 kalo org kate cantik, aku susah sket nak agree. Tp si Aishwarya nieh mmg cun la kat aku. Aku bkn suke kat part len2...tp aku paling suke mate besar die tuh. Hehe. Kaler mate die pon lawa gak. Kesimpulannye, mate die best utk aku. Aku mmg suke mate2 besar yg lawa macam tuh. Nak wat camne, mate aku pon kecik...so, kalo org ade mate besar, bulu mate lentik nieh...aku suke! Hehe. Tak jeles la...suke sangat! Tak caye...tgk pilihan aku la. Ex-abe aku dulu, mate tuh besar tak besar...tapi tak sepet. But die nye eyelashes tuh lentik yg wat aku berkenan sangat tgk! Hmm...kire macam tuh la. Ex-bf tuh sebagai contoh ek! Jgn salah paham plak...huhu..

Lagik satu, aku suke part Aishwarya tang pinggang die yg kecik, n senyuman die yg lebar. Which are both aku takde. Hahaha. Aku takleh senyum lebar, kang mate aku jadi satu garisan jek. Pipi gembol lak tuh! Huhu. Tgk Aishwarya nieh...lawa jek. Aku tak tau la heroein Industan yg len, sbb aku takla anxious sangat nak tgk. Maybe sbb aku kalo tgk si Aishwarya tuh tang mate tuh lawa kot. Nieh honest opinion oleh org yg tak minat Industan la. Kaler mate ngan pinggang n senyum lebar die mmg best. Tp slalu kan, aku kalo nampak gambo die ke, cite die...die make up extra tebal la. Yelah, mekap bangse die mmg tebal kan. Satu gambo jek yg aku tgk die mekap tak tebal. Itupon gambo kat internet nieh...hehe...gambo from Penthouse Mag. Yg sexy smpai die kena bayar berjuta tuh! Hihi. Tak senonoh tul Cik Sha...hihihihi...

Okehlaa...dh story dah pasal Aishwarya. Cik Sha will never be Cheryna Rai la...so, takde angan2 whatsoever. Just nak jot...pade tarikh nieh, aku tgk Industan after tah bape lame. Hehe. Best gak tgk org menari2 n berangan2 nieh....hahahaha...

Ptg, tgk Kenji n Yuki. Hish...kejap rase hepi n senyum sorang2, kejap rase nak nangeh...sedih...pastu kang gelak n hepi balik. Cet! Bestla tgk arinieh Kenji n Yuki tangkap snow. Besh..besh...rase cam tv aku punye lak. Hehe. So now, u know which one I like better...hehe...

Okeh...mau berangan scene tangkap snow tadi laa...aiseh...comey tul. No physical contact, pastu bahse die satu hapah tak paham (sebbaik ade translate), tp enjoy gile....hm...dreamy...dreamy...*sigh* (';')

Layan lagu Shizuka la arinieh ek...Red Line...

No comments: