Thursday, February 16, 2006

ikhlas

Image hosting by Photobucket

HOW YOU REMIND ME- NICKLEBACK

Never made it as a wise man
I couldn't cut it as a poor man stealin'
Tired of livin' like a blind man
I'm sick of sight without a sense of feelin
And this is how you remind me
This is how you remind me
Of what I really am
This is how you remind me
Of what I really am
It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breakin'
I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream "Are we having fun yet?"
Yet?, Yet?, Yet?, no no It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do
It must have been so bad
Cause livin' with me must have damn near killed you This is how you remind me
Of what I really am
This is how you remind me
Of what I really am
It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breakin'
I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream "Are we having fun yet?"
Yet?, Yet?, Yet?, no no Never made is as a wise man
I couldn't cut it as a poor man stealing
And this is how you remind me
This is how you remind me This is how you remind me
Of what I really am
This is how you remind me
Of what I really am
It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breakin'
I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream "Are we having fun yet?"
Yet?, Yet?, Yet?, no no

Ape ek nak cakap...

Basically, nothing. Cume arinieh terpk about sumthing la.

Kadang2...aku rase bukan sume org ikhlas. Nampak jek ikhlas, tp tak ikhlas langsung. So, ape ek...camne aku nak ckp nieh..hmm...pade aku, aku tak kisah org ikhlas tak ikhlas, cume sejak kebelakangan nieh aku rase macam ade ketidakikhlasan ade kat keliling aku. Maybe prasaan aku jek..tp makin aku dok n tenangkan diri utk berpk..aku rase, maybe betul kot: bukan senang nak carik org yg ikhlas.

Arinieh, org tanye aku, aku moody ke. Bkn moody...cume aku nak berhati2 la. Kadang2 aku rase malas nak update blog sniri. Tp mengenangkan org yg betul2 jauh dr aku, aku update. Lagipon mane tau...there are people yg aku nak jupe bile aku update blog..

Tp sbnrnye, aku malas nak update cam dolu2 lagik. Sbb kang len aku ckp, len org paham. Yg best tuh, len aku cakap..gune mende yg len tuh ikut kepahaman nak attack aku. Ape kena mengena aku tak taulah...Yg jd mangse, org yg nak tau ape jd ngan aku lately. My real frenz...

Aku sbnrnye dah tak tau nak caye sape agik. Lately aku pandang keliling, aku nak cakap ngan sape2...aku rase macam susah nak caye org yg ade keliling aku. Cukup skali org gune segale2 yg ade kat aku utk attack aku. Rupe aku, ape aku pakai, camne aku jalan. Aku leh still ingat satu2 ayat org bagi kat aku. Bkn aku tak reti marah..aku reti..tapi aku malas nak jd bodoh n rendahkan mentaliti aku nak gaduh2..

Skang, aku malas nak cite ape aku wat dah. Suke sangat buat andaian, buat sangatlah. Aku cam takde ati nak bercerite sal diri aku melainkan aku rase mende tuh penting utk kawan2 aku tau. N kalo mende tuh tak against principals aku. Sbb aku dah malas...

Kadang2 aku rase, betul ke nak berkawan ngan aku, or org saje nak kawan bile aku de kedudukan, ade keje...nampak elok. Bile dlm kusut2 org takde pon nak tanye kabo..

So, salah aku ke kerane tak percayekan sape2 lagik? Salah aku ke org wat andaian macam2? Takleh ke aku simpan rahsia aku sniri..?
Itu jek utk arinieh:d


No comments: