Thursday, March 09, 2006

votes



Aku tak kisah la org nak kate pe...Liverpool kalah n menang...ejek mengejek perkare besa laaa..dun care n dun wanna care...huuuhuuuu...

Last nite, aku hunggaaa2....nari2 kat dlm bilik tgk Real Madrid kalah. Kan aku dh cakap aku tak suke Real kan...mmg kepantangan aku sket team yg satu tuh...tamak...menyampah..ish3...

Pasai ape Liverpool itu kalah...n nape mesti diejek...ntah ler. Kat aku, pangai mengejek nieh..kalo ngan member aku aku dun mind...tp kalo agak2 menyakitkan ati aku tuh...go to hell jek....

So, mase aku tau Liverpool kalah, aku just sengih jek aaa sowang2...aku suke tul kalo Liverpool kalah at least satu Cup...biar sedar diri sket. Aku mmg prasan Liverpool bile dh kalah smangat tuh mule nak ade...tak tau la dis season same ke tidak cam last season..hopefully same la hendaknye...smangat makin boost...and boosstt....ho yeahhh

Pade aku, strike Liverpool mesti ditukar n Fernando Morientes mestilah dijual. Sebagai mane sakitnye ati aku ngan Emile Heskey, cenggitu la carenye Morientes menyakitkan ati aku...n aku harap2 sangat ler yg Morientes tak men utk Liverpool. Season nieh aku cam bosan sket sbb byk player yg dibeli tak berpakai...contohnye Bodwejin Zenden...

Ape2pon aku nak striket tuko....hehehe..dr dulu agik aaa...skang, aku rase Benitez kena cepat insap laaa...especially sal Simao tuh kan...hahaha...padan muke, sape suh tak bli awal2....kalo tak, tak jd la arinieh..hehe...

Nywayz, ape pon satu jek team EPL yg tinggal....Sal Chelsea, ntahlah. Skang aku tgk Mourinho nieh kuat bergaduh...arituh nak tumbuk Bryan Robson...bodoh tul....Sebbaik la Benitez tak loser cenggitu..

Aku mule2 ingat nak tulih sal MU menang Carling Cup...tp arinieh aku cam nyampah plak fans MU yg poyo ngan aku. Ek eleeehhh....at least masuk 2nd round...bukan cam ade team tuh. Ish...kerane nila setitik rosak susu sebelanga...

Okayy...aku tuko poll yang aku buat nieh...result poll arituh adelah seperti berikut:

Barca- 7 votes
Liverpool- 2 votes
Arsenal- 2 votes

TOTAL VOTES- 11

So, skang quarter final lak...jom vote2 sume...

No comments: