Monday, April 24, 2006

FA Cupxxx



Yeayyy2...yeayyy2...I'm smiling...I'm smiling...I'm smiling...Senyum la wahai Cik Sha molek... cuz Liverpool dah masuk final FA Cup....Yiiiiiiiihhhhhhaaaaaa!!!! Tak tau nak digambarkan feeling aku nieh. Camne ek...1st sbb last weeek aku tak tgk bola langsung. 2nd, sbb last week aku tak balik umah. 3rd, sbb aku langsung takde pon cam bajet Liverpool nak menang whatsoever. Tetibe...LIVERPOOL WINS....!!!!! yEAAAYYYY... Rase nak joget hoolahoop jadiknye... Hunggaaa....hunggaaaaaa...

Dlm mase 90 mins game tuh aku tak senang duduk even though Riise scored the 17th min gol...Aku cam rase takleh nak settled down. Ingat agik last year nye Carling Cup, Chelsea kejar balik beb!!! Own goal lagik! Huhuhuhu...

Pastu, 57th min, Luis Garcia striked the other goal...rase nak melayang, suke tgk Terry diperbodohkan, but...cover agik...kang die kejar..mampuish...Skali lepas tuh Drogba scored...aku cam geram...dah nak nangeh dah. Aku kan, kalo org len score aku tak kisah. Lampard pon aku leh sabar sangat. Tp kalo Drogba ke Essien ke...aku rase cam kena siat jek... Ishh...dah bergenang dah mase tuh. Emo giler tgk bola. Dah dok ontok jek dpn tv. Aku nieh, kalo tgk bola ade mase aku bising giler tp kalo dh cemas aku bisu macam tikus. Hehehe...

Skali tgk added time 5 mins rase macam nak campak remote. Tgk plak pakwe aku Stevie G dah tengkot. Kewell dah sakit paha. Sissoko pon dah start suffer. Aku dah cuak sangat. Napelah everytime lawan Csea mesti jd camnieh, added time melampau2. Last time mase UEFA Champs yg goal controversy tuh pon added 6 mins gak...Arrrgghh..giler aaaahhh!!!

Aku rase aku betul2 bernapas bile aku nampak Jamie Carragher melompat2....dat time aku tau Liverpool thru 2 final...n Lampard muke macam tapai...hohooooo....Sha still alive beb!!!

Before dat aku tgk game Ars vs Spurs...menikmati pemandangan yg amat menyeronokkan...ape lagik kalo bukan buah ati aku si Pires...and the best game so far..except the time Davids kena red card...aku cam bengang sket. Tp ape2 pon...game tuh best, especially time Arsene Wenger ngan Martin Jol macam bertekak sket tuh...yelah..no sporting spirit kan!

N Gud bye to Alan Shearer? Hmmm...nice man...n absoulutely a gud player. 260 goals...mane nak carik beb! Henry pon belum lepas lagik record die...We'll just wait n see n hopefully die tak gi team len..

Owait then..time to get back to work...Chowwww...

No comments: