Wednesday, May 31, 2006

over the hedge



TWISTED TRANSISTOR- KORN

Hey you, hey you, Devil's little sister
Listening to your Twisted Transistor
Hold it between your legs
Turn it up, turn it up
The wind is coming through
Can't get enough

A lonely life, where no one understands you
But don't give up, because the music do
Music do [x6]

Because the music do
And then it is reaching
Inside you forever preaching
Fuck you too
Your scream's a whisper
Hang on you
Twisted Transistor

Hey you, hey you, finally you get it
The world ain't fair, eat you if you let it
And as your tears fall on
Your breast, your dress
Vibrations coming through
You're in a mess

A lonely life, where no one understands you
But don't give up, because the music do
Music do [x6]

Because the music do
And then it is reaching
Inside you forever preaching
Fuck you too
Your scream's a whisper
Hang on you
Twisted Transistor
Music do [x6]

Hey you, hey you, this won't hurt a bit
This won't hurt a bit, this won't hurt
Says who? Says who?
Anesthetize this bitch
Anesthetize this bitch, anesthetize!
Just let me be
Between you and me don't fit

Because the music do
And it is reaching
Inside you forever preaching
Fuck you too
Your scream's a whisper
Hang on you
Twisted Transistor

Okeh...sowi part2 mencarut dalam lagu nieh...tp aku suke aaa lagu nieh..can't help it..hehehe...layan jek laaaa....wokeh!

Bye the way aku ade ckp aku nak cite pasal Over the Hedge arituh kan? Hah, meh kite cite sal Over the Hedge nieh. Nieh adelah cite yg aku tgk ngan Adik. Pasnieh kitowang planning nak tgk Cars plak. Tp aku nye plan nak tgk Da Vinci Code cam lebur jek... ye aaa...macam2 mende nak wat beb!

So, best ke Over The Hedge nieh? Besssttt...besttt...dpt menyenyumkan diri aku yg dah lame buat senyum nieh...hahahha...and most of all..bile Adik hepi, aku pon hepi, bile adik senyum akak die pon senyum...

Baru nieh pergi menjengah Pak Tam aku kat Johor. Aku penat aaa nak tunggu die balik kg tak balik2...n then aku pon called jek aaa kate aku nak dtg. Sbb aku tak smpai ati plak nak biarkan parents aku, aku bawak la skali. Lagikpon bilenye anak dare nieh nak cuti...arituh jelah 29052006 aku cuti...pasnieh raye pon silap2 tak cuti..huhu...

It was fun laaaa...I mean, boleh bermanje2 ngan Pak Tam aku. My 3 bros replaces with my 3 cousins...baye2 adik2 ku jugak...sbb adik2 takleh ikut. So, layan si Ashraff membebel sronok gak...reminded me of Adik so many times. Bile Adib panggey kakak felt like Shahmi calling me...huhu. Looks like I miss my bros too much laa...uhhuuuuuu...

Yg paling best ape lagik kalo boleh nak ganti tudung aku yg ade 3 helai jek skang nieh...hahaha. Dptla carik tudung below RM10 tp sangat2 la lawanye macam tudung mahal jek. Hehe. Shopping takdelah...nak save dgn pelbagai perkare. Yg aku beli keperluan, what else kalo dh telekung for RM35 yg takkan dpt kat KL or Seremban nieh..

Ptg2 Pak Tam bawak jln...tgk makam Sultan Mahmud mangkat dijulang laaa...Laksamana Bentan laaa...hahaha...recall balik sejarah. N malam nak tgk game MyTeam tuh die pi beli udang galah....ish2 rase nak nangeh plak aku time tuh. Pak Tam purposedly brought 3 udang galah yg gabak n kate itu specifically utk aku...terkejut badak beb...udang baru lepas jala kat sungai...n dats for me...org len dpt udang tapi tak gabak macam aku punye...adeehh...as usual...he's very luving dr dulu...never underestimate n alwiz be there...adoiii..takleh ckp aaa...kang ckp sure nak leleh nye...ish..

Pastuh on Monday, aku balik...yeayy...aku tak muntah the whole journey...tuh la...aku nieh takleh jln jauh but dis time gi Johor aku tak muntah. Hehe....sronok aaa..n aku dok mencube soto jek sepanjang balik tuh...hihihi...try test power satu2...hopefully tak gemok gedempol lepas nieh...

Back to work...marks wuz okay last week..but I'm still in academy due for sum reasons. Guess what? Back with my mentor..aduhaiii...wisau betul. Just now been listening to his calls...adoii...bilela aku nak pandai macam die nieh..huhu...

Okeh aaa...maleh nak cite...Got sum things to keep rite now...dun want it to be so juicy...hehhee...rite...tata frenzz....Pray for me, kay!

No comments: