Wednesday, June 28, 2006

Blur!



BURN-TINA ARENA

Do you wanna be a poet and write
Do you wanna be an actor up in lights
Do you wanna be a soldier and fight for love
Do you wanna travel the world
Do you wanna be a diver for pearls
Or climb a mountain and touch the clouds above
Be anyone you want to be
Bring to life your fantasies
But I want something in return
I want you to burn, burn for me baby
Like a candle in my night
Oh burn
Burn for me
Burn for me
Are you gonna be a gambler and deal
Are you gonna be a doctor and heal
Or go to heaven and touch God's face
Are you gonna be a dreamer who sleeps
Are you gonna be a sinner who weeps
Or an angel
Under grace
Ill lay down on your bed of coals
Offer up my heart and soul
But in return
I want you to burn
Burn for me baby
Like a candle in my night
Oh burn burn for me burn for me
Yeah
Ooh
I want you to burn baby ooh
Laugh for me
Cry for me
Pray for me
Lie for me
Live for me
Die for me
I want you to burn
Burn for me baby
Like a candle in my night
Oh burn burn for me burn for me
Yeah
Ah yeah
I want you to burn
I want you to burn for me baby
Ohh yeah

Aku tak sure aaa aku dh pernah ke belum letak lagu nieh dlm blog..tp aku sangat la suke lagu nieh. Aku rase kan, bile aku nyanyi lagu nieh...dgr lagu nieh...aku berade diawang-awangan & jadi sangat mengade2!!!! Hahahaha...

Okeh...start with d morning. Morning means=balik keje. Balik keje means, siap2 nak tido. So, lepas Subuh..weeennggg...lelap sket..mamai. Tibe2 8.00 p.m..phone rang.
"Assalamualaikum...haiii...dah balik?"

IT'S HIM. Aku pon menjawab. Tah camne sore aku, but basically aku okay la...cume sangat2 mengantuk n penat!!! N aku teringat soklan last die tanye aku. "U pilih shift nieh ke diorg bagi?" Aku jawab aku pilih. Then he asked, why. Aku jawab, "Relax aaa...bujang. Dah kawen len la boleh i tukar shift...". He laughed. Kelakar ke? Hahaha..ntah aa...yg aku nieh pon satu, menjawab dgn penuh jujur. Ngantukla katekan...hehe...

Kul 12.00. Breeeppp...sms. Tanye dh bangun tido belum. 6.30- again. Ask me pasal nak gi keje. I dunno...it's getting weird..his sentences. Now, from u, it turns to dear...N suddenly kate nak stay back smpai aku dtg keje...Well...tp exhausted. Yelaaa....aku sniri exhausted, inikan pulak die! Pangkat die ngan aku, die lagik tinggi..aku lagik kuli. Basically...otak die lagik penat dr aku...So? Aku ckp la..tak payah menyusahkan diri cuz aku rase tak perlu pon stay back jupe aku. Kalo dh abes keje kul 6...jgn la tunggu lagik sbb aku start keje kul 8 abeh kul 5 pagi!!!

Then die jawab: Taklah..sbb nieh pasal u. Aku cam speachless...last2 aku insist jugak die balik umah n tido. Then, aku gi send msg kat bos die kate die nak cuti... itu jek. Basically...aku sniri tak tau camne nak smpaikan. Tak ke pelik byk2 org yg nak smpaikan msg, aku yg die suruh? Aku tak satu team agik ngan die, pastu die de bos baru...n basically org ingat kitowang tak kenal each other (maklumla...org ingat aku pendiam kan! hahah. Smpai Shivani tuh pergi tanye aku, "Eh, how come u know he wants to take leave?" Aku punye blank la nak jwb!!!!

Ntah aaa!!! Blur. Now I'm trying to treat him like Ayen...tp orgnye tak treat aku macam Ayen treat aku. Too much sweet is not gud for ur health kan...so, aku pon cam blur...last2? GO WITH THE FLOW!

It's still new...tgklah macam mane nanti. Basically kalo tanye aku, aku langsung tak reti nak buat ape..just tgk jekkk...

N...FRANCE WONN!!!
Yeayyy...hepi! Aku kaco mentor aku si Satria nieh sbb die sokong Spain. Bestnye! Aku mmg tak suke Spain...ape lagik, menjerit2 rasenye dlm ati. Tak cover aku melompat tgk game smalam...sbbaik time tuh takde customer...hahaha..

Okeh...blur..back to work...

No comments: