Monday, July 17, 2006

100 kop shaking players....



The Kop is back! Lame rasenye aku tak jot down pasal bola kan! Jom countdown from #100 ke #58 Kop Shaking Players...Players2 Liverpool yg kasik impact same ini club:

100 - John Wark

99 - Erik Meijer

98 - Tom Bromilow

97 - Nigel Clough

96 - Nicolas Anelka

95 - Geoff Strong

94 - Sam Hardy

93 - Momo Sissoko

92 - Harry Chambers

91 - Titi Camara

90 - Neil Mellor

89 - Donald McKinlay

88 - Mark Walters

87 - Alun Evans

86 - Nick Barmby

85 - Alec Lindsay

84 - Howard Gayle

83 - Michael Thomas

82 - Phil Taylor

81 - Alan A'Court

80 - Tommy Lawrence

79 - Patrik Berger

78 - Sam Raybould

77 - David Johnson

76 - Ronny Rosenthal

75 - Brian Hall

74 - Jack Balmer

73 - Peter Crouch

72 - E.Longworth

71 - Paul Walsh

70 - Ronnie Moran

69 - Jari Litmanen

68 - Gary Gillespie

67 - Djibril Cisse

66 - Matt Busby

65 - Mark Wright

64 - Vladimir Smicer

63 - Joey Jones

62 - Danny Murphy

61 - Pepe Reina

60 - Rob Jones

59 - Craig Johnston

58 - Stephane Henchoz


Banyaknye dah takde n aku sniri takleh nak trace mane pi players nieh. Ade sparuh tuh mmg aku minat dr dulu. Macam Berger,Murphy (skang kat Spurs). Ade plak name2 nieh youth players yg aku skadar tgk name jek...tak pernah dpt tgk dowang men. Btw...ape2 pon gua hepi tgk diorg ade dlm list nieh. Tak sabar nak tgk list yg top minggu depan!!!

Ape prasaan aku Liverpool beli Bellamy n jual Morientes? Hepi gak! Tp the fact dat Hamann dah pindah ke Man City wat aku sedih...n Zenden pon khabarnye nak dijual. Sbb? Aku dgr diorg nak aim beli Guti! Wa caiyyyoooookkk!!!! Biar betul?

Byk aaa plan nak membeli belah Liverpool...if it's possible nak beli yg mude saje. Aku rase mmg trend sume org recruit nak bli players mude...tp Patrick Vierra nak pindah MU, mude ke? Wakakakakaa...

Owaitt...I dun have much time to talk a lot...kite update kendian. Tata!

No comments: