Friday, August 11, 2006

FUTBOL KREZI



Liverpool changed to Adidas?!!!
Best. Tp tak best. Aku suke design Reebok lagik. Walopon tak specialized cam Adidas, tp len dr yg len. I get used Liverpool wearing Reebok! Tp Adidas ngan Reebok..mane lagik senang nak dpt? Adidas. Adidas dgn Reebok..mane lagik murah? Adidas. Adidas dgn Reebok...mane byk cetak rompak? Adidas. Hahahaha....ape2 jeklah. Nampaknye dowang dh mule balik pakai kaler kuning utk away. Tang nieh baik lagik Reebok. Lagik smart yg kaler putih tuh. Design pon tak typcial futbol camnieh....huh!

Transaction got declined?!!!
Cakap pasal shirt Liverpool yg baru nieh, ade sowang cust aku yg die hard fan Liverpool bli shirt dgn harge GBP45. Kesian die. Mase die nak pakai credit card, tibe2 dclined plak! So, die pon call aku cite masalah die. Aku pon ape lagik...dok cite ngan die pasal shirt tuh. Menurut kate cust aku nieh, die mmg pengumpul barang2 Liverpool. Sampai kalo tgk payements die pon utk LiverpoolFC sumenye! Tabik spring toing...toing..toing aku! Die pon dgn banggenye menyatekan kepade aku, "BE Tough, Luv! We're the reds!!!!" Aku gelak jek ngan cust aku tuh...walopon card dah kena declined tp tetap menceriakan ati aku nieh. So, aku pon tlg la die ape yg patut. Before aku ended call aku tuh...aku pon...wish die..."I hope we'll win the Charity Shield!" Die pon jawab, "Definitely, luv! Our support never die!!!" (kowang nak tau, org kat England nieh mmg suke panggey org len, Love!) Pastuh aku pon wish die, "You'll Never Walk Alone, Mr *****!!! Thank You for calling~!" Die pon nyanyi..."You'll Never Walk Alone...." Dan sempat lagik aku bagi suggestion pasal product bank kat die...hehehe...Disebabkan aku nieh penyokong Liverpool, die pon agreed ngan proposal aku...cayak laaaaaa~~!!!!(part tak best mase die mintak MSN Messenger aku laa...penat aku nak decliend beb! Kalo ikutkan nak sangat2 aku bg...tp dah langgar etika keje aku!

Gerrard is the VC?
Alamakkkk...Terry jd captain. Gud for England la. Tp aku tetap sokong Stevie G aku nieh. Hopefully aku akan terus menyokong Liverpool and Stevie selame2nye...cewwwaaahhh!!! Tak sabar plak aku nak tgk game Ahad nieh...!!! Go on Reds....Keep on Cheering!!! Oiiiiiii!!!! (haiii...semenjak keje ngan org diorg nieh aku cakap pon dah berbelit lidah. Tak sedar makan belacan!)

Keseronokan keje n benefit kat bola
Aku nak kate aku suke sangat keje ngan UK people...tak jugak. Ade sparuh tuh cam mengong gak la...same macam Malaysians kan! Ade sparuh tuh racist plak. Kalo diorg nampak aku pakai tudung, tak tau la camne...ingat aku terorist kot...hehe.. BUT...PALING BEST...bile aku fan bola, and diorg nieh lagik fanatik bola! Kadang2 kalo ko tak tau pape...ko tanye jek direct kat omputih tuh, mesti diorg cite punye! (provided jgn la cakap omputih accent kemelayuan sangat beb! Tukar sket lidah tuh...kalo tak diorg tak paham sepatah haram English ko!)N diorg nieh kalo cakap sal futbol...terus lupe dunia beb! Tp sokongan dowang n style dowang mmg gempaq laaa...rase macam waaaa...life dowang nieh takde mende len except futbol jek!!!

Rooney and Christiano Ronaldo
Hahhhh? #7 MU? booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Rooney kate jgn boo die, die trime keadaan seadenye. Tp...betul ke? Aku cam tak caye jek. Ingatkan betul2 la nak bla pi Real. Macam tera! Podah laaa!!! Harap2 Park Jis Sung dpt men. Ko dok jek kat bench tuh Christina oiiii!!!!:P

Rude or Ruud van Nistelrooy?
Org kate die bermasalah. Org kate die tak dtg training. Truth is, die nieh bagus sbnrnye. Walo aku kate Henry lagik gempaq dr die, tp die nieh byk gak menyumbang kat MU tuh. Tp...sape striker MU skang yg sebetul2nye? Gua pon blur...kena tgk balik Sportscenter! Alamak...keje aaa...huwaaaaa....!!!!

Bellamy...
Aku suke mamat robust nieh. Sronok mandang die yg dompot. Skang dh jd striker Liverpool..meet the requirements. Boleh geng ngan Riise, Hypia, ngan Garcia. Sumenye muke2 jahat yg suke patahkan kaki org hehehe...Agak2 Blacburn nye line up brutal lagik tak cam dulu ek?:P

Keeper baru MU
Nape die pelik. Kuszcack..ape tah...tp from West Brom. Org Poland. Aku rase Van de Sarr tuh dah okay...nape die beli lagi...? Baik beli midfield jek woiiii!!!


Optimistic Henry
Mane2 aku bukak pasal Henry mesti best jek. Die nieh sangat la bersemangat Arsenal, tak dengki ngan players baru. Ape plak jd ngan Ashley Cole ek? Hmm...masuk bunch yg tak kekal lame mane tuh ke? Chelsea dah jual Duff. Newcastle beli. Best ke? Ntahlah. Pade aku, lenkali kalo org nak belik, jgn kire glamour jek. Dulu Liverpool nak beli, Blackburn letak harge tinggi2. Skang tercampak gi Newcastle yg tak ramai player tera tuh. Alamat patah la kaki macam Owen...People will only make u targets, mate!!!!!

Til next time...

GO SUPPORT LIVERPOOL DIS WEEKEND...!!! NO DATES...NO HANGOUTS...ONLY ME AND FUTBOL...AS ALWAYS!

No comments: