Saturday, July 29, 2006

What Kind of Tea Are You?

What Kind of Tea Are You?

Mint Tea
Mint Tea...
You are Mint Tea!
Naturally sweet you have a happy-go-lucky attitude.
The world is full of fun and wonder! Although
you can be naive at times and quite aloof to
your surroundings you know how to have good
clean fun! Most people see you as cute and very
gentle by nature and it is most likely true.
You have a great outlook on life and you try
not to let things get to you. Go you!


KU DI HALAMAN RINDU-LEFTHANDED

Di tengah kepekatan malam
Berdiri aku di halaman rindu
Dihembus kenangan lalu
Menjelmalah seraut wajah
Sekuntum bunga yang pernah ku puja
Tapi layu akhirnya

Ingin ku tembus tembok silam
Dan membaiki kesilapan kita
Yang tiada kita rasa
Dahulu maaf tak bererti
Darah muda menguasai diri
Begitu mudah membenci

Ku di halaman rindu
Hanya berteman
Bunga yang layu
Ku di halaman rindu
Tiada harum
Tiada madu
Oh kesalku membeku di kalbu ( 2X )

Oh kasihku hanyalah untukmu
Oh sayangku penawar rinduku

Tak seronok langsung keje arinieh. 1stly cust aku sume hampeh2. Walopon aku dpt jupe buah ati, tp menyakitkan ati. Pasal ape? Pasal org nieh kadang2 tak paham2. Marah gaklah aku jadiknye. Tp aku nak marah org pon takleh, sbb kitowang tak pernah kecoh pon sal hal kitowang nieh. Cumenyeeee...kalo dh nampak, kitowang makan berdua tuh....takleh ke dianjak pi makan tpt len? Apasal nak menyibuk jugak makan ngan aku lagik! Adoiiiiii...

Kitowang tgh discuss, trus jd tak jd discuss. Kalo jupe sepanjang mase takpe jugak...ini dah la waktu keje len2. Org sume dpt jugak bergayut kat fon malam2...aku tidak. Ujung minggu jeklah kalo nak memuaskan ati pon. Itupon ade jek tukang kaco....adooiii...!!!Haiii...apsal aku marah sangat nieh ek?! Aku pon pelik apasal aku marah...hahahaha...

Aku tak kisah la....dua2 demand keje berbeza2. Nak wat camne, aku keje macam nieh..die keje macam tuh. Keje pulak waktu pelik2. Dah la tuh...nature of work masing2 kena campur org. Tapi yang tak puas ati kalo org tak reti bahse...asek mengaco daun jek! Aku jd rimas pon ade, la haaaaiii...tak paham2 ke yg aku tgh berbincang. Last2 aku tak jadi aaa nak wat papepon...aku senyap jek aaa!!!

Aku discuss mende len, siap menyampuk. Hampeh tul aaa pondan sekor nieh. Hapasal aku hangin sangat ngan die ek...Oooo...baru aku ingat, dulu mase aku kat training die nieh langsung tak boleh pakai. Pastuh org tanye buat muke pelik2. Padahal keje jd mentor. Tp hapah tak reti. Skang tibe2 aku tgh dok ngan my buah ati...since aku baik ngan buah atiku itu, barulah nak menegur aku. Ek eleh! Giler hipokrit...itupon tegur aku, cakap ngan aku...macam hampeh jek. Aku taulah aku nieh kire budak baru gak keje kat situ...siap2 boleh nak buat lawak bangang. Ingat suke ke kalo buat lawak cenggitu tuh? Aku nieh, kalo ikutkan...kalo nye die takde kat situ...nak jek aku ganyang mulut si awwww!!!!!

Yg si die nieh pon satu...mentang2 rakan sejawat, so...die cam tak perasan aaa mende nieh. Haiii...apasal aku marah agik nieh? Ooo...gua nieh sebenarnye mmg allergic ngan awwww...So, patut cepat jek darah mendidih!

Satu, kaco "date" aku. Dua, kaco discussion aku. Tiga, muke tak malu amik acar buah aku. Empat, MENYAMPUK! Dah sah2 kepantangan aku. Siap buat lawak bangang lagik. Ntah apasal aku rase muke die nieh muke mintak pelempang. Gua respect aaa yg len2 bile diorg pepaham sniri la walopon diajak join, tp paham2 sniri nieh. Nieh kalo tak paham, takpe jugak...tp muke mintak pelempang nieh buat lawak...kaco ape yg aku cakap...mmg rase nak terajang jek. Fortunately walopon aku gemuk, tp tak sebesar die...so...nak terajang pon susah. Lagikpon nak terajang pon tak selera. Hakhakhak....(gelak setan!!!)

Minggu nieh de futsal. Sebbaik die tak ajak aku pi join die men lagik cam minggu lopeh. Hahaha...kadang nak gelak aku bile ingat die men futsal nieh. Skill tuh adelah...taklah teruk..Alhamdulillah tak segan aaa!!! Hehehe. But what about today then? Dun ask!!! Dun speak!!! Aku segan macam haram nieh!

Kay aaa...abeh aaa cakap...balik keje!

Friday, July 28, 2006

Bahagiakah di akhir cerita?



Aku tgh keje nieh. Takde mase nak menaip2 sangat. Btw...ape sangat cerite aku pon. Well...kalo ikutkan, dis weekend ade plan. Hopefully jadi. He's going to meet my parents. Adoi. Aku tak tau apasal aku yg nervous. Ampeh tul. Camne nieh? Aku tak tau pasal pe aku wisau giler?

Bahagiakah di akhir cerita? (ikut lagik lirik lagu Melly n Kris).

Tolong weeeehhhh!!!!

Monday, July 17, 2006

100 kop shaking players....



The Kop is back! Lame rasenye aku tak jot down pasal bola kan! Jom countdown from #100 ke #58 Kop Shaking Players...Players2 Liverpool yg kasik impact same ini club:

100 - John Wark

99 - Erik Meijer

98 - Tom Bromilow

97 - Nigel Clough

96 - Nicolas Anelka

95 - Geoff Strong

94 - Sam Hardy

93 - Momo Sissoko

92 - Harry Chambers

91 - Titi Camara

90 - Neil Mellor

89 - Donald McKinlay

88 - Mark Walters

87 - Alun Evans

86 - Nick Barmby

85 - Alec Lindsay

84 - Howard Gayle

83 - Michael Thomas

82 - Phil Taylor

81 - Alan A'Court

80 - Tommy Lawrence

79 - Patrik Berger

78 - Sam Raybould

77 - David Johnson

76 - Ronny Rosenthal

75 - Brian Hall

74 - Jack Balmer

73 - Peter Crouch

72 - E.Longworth

71 - Paul Walsh

70 - Ronnie Moran

69 - Jari Litmanen

68 - Gary Gillespie

67 - Djibril Cisse

66 - Matt Busby

65 - Mark Wright

64 - Vladimir Smicer

63 - Joey Jones

62 - Danny Murphy

61 - Pepe Reina

60 - Rob Jones

59 - Craig Johnston

58 - Stephane Henchoz


Banyaknye dah takde n aku sniri takleh nak trace mane pi players nieh. Ade sparuh tuh mmg aku minat dr dulu. Macam Berger,Murphy (skang kat Spurs). Ade plak name2 nieh youth players yg aku skadar tgk name jek...tak pernah dpt tgk dowang men. Btw...ape2 pon gua hepi tgk diorg ade dlm list nieh. Tak sabar nak tgk list yg top minggu depan!!!

Ape prasaan aku Liverpool beli Bellamy n jual Morientes? Hepi gak! Tp the fact dat Hamann dah pindah ke Man City wat aku sedih...n Zenden pon khabarnye nak dijual. Sbb? Aku dgr diorg nak aim beli Guti! Wa caiyyyoooookkk!!!! Biar betul?

Byk aaa plan nak membeli belah Liverpool...if it's possible nak beli yg mude saje. Aku rase mmg trend sume org recruit nak bli players mude...tp Patrick Vierra nak pindah MU, mude ke? Wakakakakaa...

Owaitt...I dun have much time to talk a lot...kite update kendian. Tata!

what's left of me



WHAT'S LEFT OF ME-NICK LACHEY

Watch my life,
Pass me by,
In the rear view mirror
Pictures frozen in time
Are becoming clearer
I don't wanna waste another day
Stuck in the shadow of my mistakes

Yeah...

Cause I want you,
And I feel you,
Crawling underneath my skin
Like a hunger,
Like a burning,
To find a place I've never been
Now I'm broken,
And I'm faded,
I'm half the man I thought I would be:
But you can have what's left of me

I've been dying inside,
Little by little,
No where to go,
But going out of my mind
In endless circles,
Running from my self until,
You gave me a reason for standing still

It's falling faster,
Barely breathing,
Give me something,
To believe in
Tell me: It's not all in my head

Take what's left
Of this man
Make me whole
Once again

I've been dying inside you see
I'm going out of my mind
Out of my mind
I'm just running in circles all the time
Will you take what's left
Will you take what's left
Will you take what's left of me?
Just running in circles in my mind
Will you take what's left
Will you take what's left
Will you take what's left of me?

Will u take what's left of me? A gud q, nay? Aku pon nak tanye die soklan nieh. Tried to explained to him...but...ntahlah?!

Btw we spent a great deal of time in weekend...aku rase macam aku tak jupe org len, aku jupe die jek. Su balik Johor...aku tak balik S'ban...aku ingat aku langsung tak gi dating, rupe2nye melampau2 aku pergi dating ngan die. N to get to know the real him...

The real him is: WORDLESS. Terkejut tak terkejut..i think no surprise la kot. He is a mixture of smoothness n the same time roughness...a straight line and vulgarity... no sense of comic...huhu...n I would strongly say...sumthing dat I never had?

After last week it was well known dat we're already an item. Jatuh saham gua? Jatuh macam nangke bergolek beb!!!! Sumthing yg asal2nye mase aku baru nak keje arituh...aku nak avoid, n now...ntahlah, aku nak avoid camneeee?Last2 bak kate ayah...aku boleh nyanyi lagu Biarlah Rahsia tuh banyak2 kali...ergghh...

I dunno. Dis is kinda weird, like what I mentioned to him. N weird as it is...aku nak kate ape ek? Aku dah ade bf? Kitowang pernah declare ke? Huhu. For him,"u're my wife" Aku pandang jek, die sambung-"to be". Aiseh. N skang die dgn tak malunye panggil aku sayang in front of my colleague...huwaaaaaaa...!!!!!

Aku takde relationship yg romantic nieh. I dun have easy things...none of what I had before...nothing is too simple...My word-I FELT BEWITCHED. At the end of the day...aku rase aku kena solat istikharah nieh!

My job? Just like what u can see. Biaselah...me not working dgn buah2 ciku...tp banyaknye manggis. Bukan dgn burung punai...tp gagak! Kadang2 aku rase pening giler org gelak mengilai dlm opis, org buat lawak2 berputar...accents...dah tak cukup dengan accents Welsh n Scottish n Northern England yg aku still struggling to master...aku kena pandai la dgn accent gagak! Adoiiii...headache beb!

Td aku tido. Aku mimpi Kak Sya, Abg Ijan dan budak kiut si Syahmi tuh dtg tpt keje aku...hehe. Windu sangat kot. N by the way Syahmi...Aunty Sha is missing her bro-Shahmi...n dealing with sumone who has the same meaning like urs...but a slightly diff pronounciation -Afham...same meaning, just dat it has an "i" which carries the meaning of-"me". (Bukak balik buku Arab!) Coincidence...!!! Mase aku tgh surf fotopages Kak Sya n tgk2...suddenly aku realized...loooorrr...???

Ooo...aku tgk Pirates of Carribean...puas giler babeng atiku rasenye. Tgk Keira Knightley yg menjadi pujaan atiku. Tp ending? Aku tak paham satu hapak! Mesti nanti ade Prates of Carribean 3 plak...Anti-climax sungguh...cite nieh dah best dr dulu, tak payah nak lebih2 patutnya!

Ape nak cite agik aaa? Aku blurrrrr...exhausted...nak tido...dreamy...I'm feeling as if I'm not myself these days...wooo...save me?

Thursday, July 13, 2006

i'm like e



I'M LIKE A BIRD-NELLY BIRD

You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
You're lovely but it's not for sure
That I won't ever change
And though my love is rare
Though my love is true

[Chorus:]
I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is, I don't know where my home is
(and baby all I need for you to know is)
I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is , I don't know where my home is
All I need for you to know is

Your faith in me brings me to tears
Even after all these years
And it pains me so much to tell
That you don't know me that well
And though my love is rare
Though my love is true

[Chorus]

It's not that I wanna say goodbye
It's just that every time you try to tell me that you love me
Each and every single day I know
I'm going to have to eventually give you away
And though my love is rare
And though my love is true
Hey I'm just scared
That we may fall through

Tibe2 aku dgr ;agu nieh kat MiX tadi..macam best plak melalak sowang2...hehe..

Basically takde mende sangat nak cerite. Smalam aku sangat la depressed sampai rase cam takleh buat keje. Aku bengang cam hape so jupe manager aku...aku explained ape yg mengaco aku wat keje sejak kebelakangan nieh....Alhamdulillah manager aku nieh, yg aku sangkekan kuku besi...dpt jugak paham...

Arinieh aku argued ngan sumone in Scotland...menyusahkan aku betul. Skang aku kena usaha bersungguh2 nak wat yg terbaik utk diri aku...hopefully sumenye bagus...doa2kan aku dpt keje dengan mudah nanti..

Su nak sangat jupe ngan die nieh. Aku pon tak tau nak cakap camne...sume org nak tgk die...adehhh...ape ke jadah!!! Dak2 kat opis mmg no idea...sbb kitowang mmg keep cool sepanjang mase...Especially die mmg nampak garang sangat ngan aku kat opis tuh..Tp yg tau tuh tau laaa...cume kitowang, buat deeeekkkk jeekkk!!!

Ape agik nak cite? Penat aaa. Malas. Nnt lenkali aku sambung...Jom...I'm like a tweety bird...nyanyi....!!!

Tuesday, July 11, 2006

meset...



IT'S GONNA BE ME- N'SYNC

It's gonna be me
Ooh, yeah

You might been hurt, babe
That ain't no lie
You've seen 'em all come and go, oh
I remember you told me
That it made you believe in
No man, no cry
Maybe that’s why

Every little thing I do
Never seems enough for you
You don't wanna lose it again
But I'm not like them
Baby, when you finally
Get to love somebody
Guess what?
It’s gonna be me

You've got no choice, babe
But to move on, and you know
There ain't no time to waste
Cause you're just too blind to see
But in the end, you know it’s gonna be me
You can't deny
So just tell me why

Every little thing I do
Never seems enough for you
You don't wanna lose it again
But I'm not like them
Baby, when you finally
Get to love somebody
(Somebody)
Guess what?
It's gonna be me

It's gonna be me
Ooh, yeah

There comes a day
When I’ll be the one
You'll see
It’s gonna...
It’s gonna be me

All that I do
Is not enough for you
Don't wanna lose it
But I'm not like that
When finally you get to love
Guess what, guess what

Every little thing I do
Never seems enough for you
You don't wanna lose it again
But I'm not like them
Baby, when you finally
Get to love somebody
Guess what?
It's gonna be me

Every little thing I do
Never seems enough for you
You don't wanna lose it again
(Don't wanna lose it)
But I'm not like them
Baby, when you finally
Get to love somebody
(Love somebody)
Guess what?
(Guess what?)
It's gonna be me


Hmmm...aku tgk feedbacks kat sini kasik aku gelak. Ape deiii....adik2 skalian! Kowang ingat senang ke nak kawen beb. If u ask, dlm seumo idup aku inilah topik yg paling aku avoid...seavoid2nye!!! Woooooo...hot topic!!! Ouch!!

Bukan taknak fall in luv. But I dun wanna make it easy. Aku paling fobia kalo org kate aku nieh senang nak dpt, kay! Org kate me gedikz wa boleh trime...tp org kate wa easy...hm..alangkah tak seronoknye!

Btw...we went to see each other again last weekend. As usual, it was fun. We went to Haagen Dasz. Kadang2 aku rase die macam paham jek ape aku suke. Die tak rase weird nak makan Tepanyaki ngan aku, brought me to Chillis...n knew how to order for me. Bab yg ini...die langsung tak kantoi! U can say he's into dis romantic mood where he can make me flattered...tp...as usual...GUARD YOUR HEART, CIK SHA!!!

He talked about marriage. Nganga luas2 Cik Sha?! Yess...nganga. Direct, takde nak sorok2...looked into my eyes when mentioning it. Senang2 cakap he wants to take me as his wife? Gilo pooooo...??? Nganga macam BlueHyppo. N as usual...aku diam membisu seribu bahasa...

Honest- aku caring when it comes to him. But no sweety2 matters. Aku suke die call n amik berat sal aku? Yes. Aku suke die sayang2 aku? Yes. Things are nice in its own way. Cume aku yg tak tau ape aku rase. Macam dulu bile aku fall in luv...ko rase cam melayang n suke giler bangat ngan org tuh. Tp skang ape aku rase? I like to have him around me. I like what he's doing for n to me. But there's sumthing inside here makes me take a further step behind...aku taknak mende nieh sume hanye bile die nak mengusha jek! Sok2 dah jd awek mampus aku kena bantai...Tuh pasal aku wisau!

Die kate aku cruel. Yeke? Hehehe...kalo die tgk dulu org yg cruel kat aku...mesti die kate aku tak cruel dah. Care die macam lagu N'SYNC kat atas nieh, sangat2 kompiden buat aku tertanye2 betul ke ape yg aku tgh lalui skang. Die mintak, aku wat solat istikharah banyak2 so dat aku leh pk mane aku nak pilih...so does ibu.

I talked to ibu. Cian aku tgk ibu aku nieh. Rasenye die paham nape aku susah sangat nak menerima, ape lagik speaking about marriage. She's hepi enuff nak bagitau aku yg die suke kalo aku kawen. Even aku still tak bawak orgnye lagik...n mende nieh just discussions. Sbnrnye...sume nieh pasal family, penerimaan n tanggungjawab. Susah nak bagitau org pasal ape yg jd...ape yg aku ade. Boleh ke die nak accept lagik when he knows the whole truth? Even if he is, what about his circle of people...boleh ke?

I dun have luv to offer. Dat why when he's speaking about luv...looked at me n said, "I luv u"...calling me "sayang"...i just look at him. Frustrating kan care aku nieh? I am lucky enuff when he just said, "We'll heal each other" "Let me take care of u"...at least, at the moment die leh paham.

Ntahla...tak tau smpai bile macam nieh. Just rase, kalo die betul2 sayang...tunggulah...

Sunday, July 09, 2006

What Do Guys Love About You?

What Do Guys Love About You?

HASH(0x8bb787c)

NOVEMBER RAIN -GUNS AND ROSES

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

We've been through this auch a long long time
Just tryin' to kill the pain

But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away

If we could take the time
to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...
on their own
Don't you know you need some time...all alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own
Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...
on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Duuuuuuuuuuppppp...terantuk!!!! Nieh sume sbb aku bukak mulut dulu pasal Guns and Roses. Aku mmg la suke lagu nieh, but aku tak pernah2 amik tau pasal lyrics cuz lagu nieh bukan top list aku. Kdg2 bile kite nyanyi lagu tuh kite bukan prasan lyrics kan...pakai nyanyi jek. Skali tibe2...dis song wuz dedicated to me. Bukak lyrics...rase terantuk la plak...Ampeh tullll!!!Semlm we had our 1st misunderstanding...hehe. Lawak aaa. Aku tak tau aaa plak yg lyrics nieh pasal time..Kesimpulannye..lenkali kalo nyanyi...tgk lyrics dulu...hehehe...

It's about time. Aku tak kate lagu nieh tak relevant. In fact, sangat relevant. Mase aku cakap,"I just need sum time", die diam jek. Aku paham bukan senang nak trime decision yg aku dh wat. Kdg pangai aku yg "so near yet so far" nieh buat die pening ngan aku. Aku pon tak tau sampai bile die nak tahan. Die diam...then die ckp, "Give dis relationship a chance, Sha". Aku jawab balik, "Am i giving u chance now?" Die terus pandang aku n jawab yes. Tp tgk muke die mmg tak puas ati kan...so aku diam...n aku cume ckp, "I don't want us moving too fast.." N last2 die senyap...drove until we reached my parents'. Itupon...gua tak bagi masuk rumah...sum other time!!! Mmg masak kalo die jupe parents aku nanti!!!Looking at his expression...mmg sangat bengang!


I've never met such a straightforward person in my life. Senang2 ati die tak berkias2...terus tanye soklan2 pelik nieh. Langsung takde pusing ape, ajak aku kuar. N as usual...aku yg suke buat pangai loyar buruk nieh kadang2 bisu dibuatnye. I said,"I dun think I'll get married before 30...". Jawapan die buat aku terdiam trus,"Then macam mane i nak kawen ngan u nanti?"Amboi2...senang nye die cakap.

But back to the things I wanted, these are the things yg aku nak, kan. I mean...I had enuff of kias n malu dlm relationship mase aku dgn ex aku dulu. Aku malas nak memahamkan sniri sumenye. But come to think about it again...aku tergamam pulak bile jupe yg macam nieh!

Jawapannnye, aku suke ke tidak ngan die, kan. Owait...i feel safe wit him, feel useful...If u dare ask me about whether he is intelligent enuff for me, he is. He understands what I'm talking about. He luvs futbol...he luvs F1...he luvs dining out like me...He appreciate my interest in books...in fact die pon bace buku. He met me expectations? Hahaha...nieh susah sket nak ckp. Basically my gals akan terkejut la kalo nak judge bab apperance sbb die sangatla tak ensem. 1st kalo ikut dr segi rupe....dah out, beb!!!! Tp lepas tuh aku pk rationale balik, mende nieh tak bawak ke mane...aku diamkan aje. At the end of the day...tak kisah pon. Then come to think about which skool he was from...RMC...dah kantoi! Aku punye la tak minat RMC boys dulu...n I'm dating to one now? Adoiiii...n so many other things yg langsung tak kena in principles pasal die nieh...

Back at home...bile aku 1st kuar ngan die. I just mentioned his age to my mum...mak aku terus gelak tak ingat. Tau ape ibu aku cakap?Bagusla tuh!!!Older guys knows what they want...". Me trying to explain macam mane directnye die nieh punye approach...ibu aku dgn muke relax berkate, "baguslah tuh".

Bile die anta aku balik, ayah ternampak. Ayah tak tanye, but ibu explained to ayah depan aku. Malu tah hingat aku jdnye. Penat jugak aku nak explain die bukan bf aku, just kwn satu tpt keje. Guess what ayah said? I can't believe dis is my father's sentence:"Sayang org yg sayang kite..." N aku terus blur...

Smalam, aku smpai2...die tgh bz. Die gamit aku, sbb die takleh ckp (tgh dok melayan mat salleh tuh!). Tibe2 die letak ferraro rocher kat dlm tangan aku. Aku pandang die, die dok sengih2 jek. Bodoh tul. Last2 aku bla. Before die balik, die singgah kat table aku, ckp nak balik. Punye hebat kitowang cover...tp tibe2 die bukak aspect aku, tgk AHT. Aku punye hangin sbb aku bad mood! AHT aku tinggi....n the only person yg aku taknak menyakitkan ati aku is:HIM. Aku pandang die, aku terus bla jek...die blur...

Mase break, lepas Isya' die call. We had our talk...all went well...tuh yg jd smpai topik November Rain nieh kuar..sbb die tgh dgr Guns and Roses mase call aku...n...last2..."I'm falling for u...". As usual...aku senyap. What i can say..."I can't reply anything u say..." n...."I'll wait.". He doesn't know at dat point of time I wuz going to cry. I'm still wondering why it hurts so much...n he's the victim of the situation at last...

Macam lagu Melly ngan Kris...Naluri ku berkata...tak ingin terulang lagi....kehilangan cinta hati bagai raga tak bernyawa...

Teruk jugak bile dah sekali putus cinta nieh...

p/s: Aku wat quiz nieh...poyo jek!

Wednesday, July 05, 2006

love and life



SUNDAY- We went to Mutiara Damansara. Dis is the 1st time I went there. Kalo ikutkan tpt nieh jauh giler bangat ngan tpt aku n baru bukak. Dats the reason aku tak penah pergi. We ate in a very nice place...he ordered things yg macam2 tau2 jek aku suke (tp gua tak ckp la). Then we watched Fast and Furious - Tokyo Drift. Pastu...go for book shopping...pastu, lepak again...Last but not least, when tp Perantau n have supper. It wuz a nice day...

MONDAY- Not meeting him at all...calls were bad...bad..bad day at work...tension giler.

TUESDAY- I had my leave. Nak balik kg cuz ade hal. He picked me up, had our lunch...watched Superman...n...we had our great day together. By the way...we had actually spoke about things...so, I decided to make it slow...

Today...not sure what's going to happen. If things are meant to be...it will meant to be....otherwise, aku macam biase...

Saturday, July 01, 2006

Nak cepat!

Photobucket - Video and Image Hosting

I STILL- BACKSTREET BOYS

Who are you now
Are you still the same
Or did you change somehow
What do you do
At this very moment when I think of you
And when I'm looking back
How we were young and stupid
Do you remember that
No matter how I fight it
Can't deny it
Just can't let you go
Chorus:I still need you
I still care about you
Though everything's been said and done
I still feel you
Like I'm right beside you
But still no word from you
Now look at me
Instead of moving on I refuse to see
That I keep coming back
Yeah I'm stuck in a moment
That wasn't meant to last
I've tried to fight it
Can't deny it
You don't even know
(Repeat chorus)
I wish I could find you
Just like I found you
Then I would never let you go
Though everything's been said and done
I still feel you (I still feel you)
Like I'm right beside you (like I'm right beside you)
But still no (still no word) from you

Bosan aaa...arinieh aku takde mende nak story sangat aaa..basically...Argentina nak lawan Germany...so aku kena tgk game..malas nak bincang mende banyak2. Cumeeeeee..aku blur with dis:

"dear, u don have 2 thank me 4 anything. thank urself 4 being u. in fact i thank u dear..."
What the heckkkk? Blur lagik aku. If only he knows the real me...sure lari jauh kan!?

Takde mende..craving nak makan eskrem..pastuh asek2 repeat nyanyi lagu nieh...Tah hape2 aaa aku niehh...hehe..