Friday, February 09, 2007

pizza




NAFAS CAHAYA-MISHA OMAR

Sepenuh bintang ada sana
Di manakah cahaya
Jawablah pemuda
Jika benar kau cinta

Tanpa berkerana
Bisikanlah buatku
Jika terbukti rindumu

Lama ku menanti
Sabda rindumu kasih
Membelai nurani
Biar sempat ku bermimpi
Keindahan malam seri

La... la... la...la...la...la...
La... la... la...la...la...la...

Cinta bukan kata
Rindu bukan madah
Dalam nafas pun tersimpan cahaya

Kalimah cinta bersakti
Melamar hati yang suci
Kalimah cinta berperi
Melamar kasih ke sisi
Kalimah cinta sejati
menguji diri di sini
Kalimah cinta terpateri
Melayar hari insani

Redakan gelora
Cinta mendapar jiwa
Biarlah Terasa
Dalam aman semula


Aku nak try pizza nieh! Macam best jek nampaknye! Tapi pizza nieh mahal laaaa...huuuu....sape nak share regular pan? Banje ke? Uhuuukkkhuuukkkhuukkk...:(

Ape ek nak cite....Oooo...besok Tanti join aku kat umah aku laaa!! Jd hosmet aku...selepas beberape bulan aku ngan Su jek dok umah tuh. Harap2nye jgn la ade yg dok bergadoh lagik...sbb kalo gaduh kang aku mmgnye aku bawak tido wisel referreee tuh...

Aku paling nyampah la dak pompuan gadoh..jenis kecok2 kecik2 ati nieh. Rimas plak aku. Dahla aku sniri pon nyampah nak gadoh, org gadoh depan aku suh jd ref plak...lagikla aku tak suke. Nape la pompuan nieh suke sangat nak gadoh...buat dono jeklaaaa...

Macam aku nieh, ade la dak opis tuh dok menyebar cerite yg bukan2. Pastuh dok menyakit ati aku, try lagekan aku ngan bos dll. Tah hapasal die marah ntahlah. Hanye kerane aku baik ngan ex-bf die? Haiii...itu bukan cerite aku. Kalo die nak aku tak tegur ex-bf die, takpe...aku tak tegur. Tp kalo ex-bf die tegur aku, takkan aku nak de' kan? Sooo...itulah ceritenye. Since then...abeh die mengganggu gugat keharmonian aku. Rupenye..bukan aku sorang...ramai lagik dak2 opis yg kena. Diorg lagik teruk...yg ade bf....dikaconye bf org tuh...hahahaha...parah kan?!

Tp aku, malas nak gado. Ade skali die tegur aku...aku pandang die and said:
"Girl...look, I dun feel like talking to u anymore. Pls find what u've done."

Ternganga terus...nak cakap takleh. Pastu aku I turned my back n just walked away...senang kan!

Itu jeklah...hopefully jgn ade yg bergadoh lagik...adoiiii...udahlah tuhhh...aku dah la penat2 balik keje nak tido...

Maybe lepas nieh ade yg nak kena pelangkong?:D
Dalam aman...semula...:d

No comments: