Saturday, March 24, 2007

sandwich



PERMAISURI-DATA

Aku rela hidup dengan mu
Demi bahagia...
Hanya Tuhan bisa memisahkan kita

Di jaga dan lena kukuntum kerinduanku
Untuk mempersembah sayang padamu
Keharuman bunga tak seharumnya cintaku
Istimewa untuk sunting jiwamu

Bermula pandang pertama
Kau utuskan senyum mesra
Aku ingin seribu tahun lagi
Bersamamu...

Kubinakan mu istana
Aku rendakan bahagia
Dengan niat suci
Kaulah permaisuri

Sambutlah cinta abadi
Genggam dan semat di hati
Manisnya asmara
Kekal selamanya

Aku tgh dok kat cc dekat ngan umah aku nieh. Saje melayan jap, internet kiosk nieh lembab nak mam*** walopon location opis aku tuh kat Cyberjaya. Ampeh!

Semalam aku ade team dinner, cuz aku br joint...so diorg nak meraikan la kedatangan aku nieh kan...hehehe...We had our dinner in JJ Sandwiches, dlm opis gak. Selain dr Cafetaria kitowang tuh, ade bukak lounge JJ Sandwiches kat sini...alaaa...cikai..biase jek. Kalo nak makan kat JJ pi Midvalley ngan KLCC, not mistaken outlets diorg ade kat situ...

We ate pizza...yang JJ punye...and obviously, sandwiches la kan. Mine- Banana Cinnamon and Sugar...best laa....senang cerite, Sandwich pisang letak serbuk kayu manis gitu. Sedap tak sedap, sumthing light to eat for dinner...aku malas nak letak meatloaf, sea food dll...berat perut nak keje kang!!!

My boss-Helen Robinson is a funny lady. Though sumtimes die sarcastic sket, biaselah....white lady, tp die sangat2 komited. Came to Malaysia as a process specialist, then fell in luv with one of the Malaysian...last2 die stay sini, idup macam org sini...makan n pakai macam org sini...indeed, yesterday die pakai Punjabi suit pergi keje!!!!

We had fun, my teammates sume lagik tua dr aku laaa...so, diorg jenis experience. Terase kerdil la pulak rasenye...huhuuuuuu...

By the way, takde sape kutuk polka dot shirt aku smalam..yeyyyyy!!! Cume sedih la, cuz Lalitha, one of my closest fren in the office is due to resign next week...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!Arinieh ramai tul msg aku...tibe2 best plak idup single nieh kan...dah brape lame single, macam tak rase ape:P

Okay aaa...aku nak gi keje...nieh lagu aku layan kat cc nieh..ade mamat tuh pasang lagu rock kapak plak..hehehe...


No comments: