Thursday, April 05, 2007

haagen dasz



KEEP HOLDING ON-AVRIL LAVIGNE

Your sad eyes never told me
No paradise, here for the lonely
But I hold on, half a heart here in my hands
Been so long, would you know me
Who's holding you, who's gonna hold me
If you want me, then I'll be your man
And I keep holding on
Holding on till you come back to me
And I keep holding on
Holding on till you run to me
Can you take me to heaven
Show me the way cause I'm no angel
I'm lost and
Can I hold you one more time
I guess me holding you was holding you down
WIll I have your memory
Or will your memory have me
I don't know, only time
Knows if I'll ever know peace of mind
Only time knows if you're mine, if you're mine
And I keep holding on
Holding on till you come back to me
And I keep holding on
Holding on till you run to me
All I can hold is a shadow of a heart that's gone
And left me shattered
I'm lost and
Can I hold you one more time
I guess me holding you
Was holding you down
I guess me holding you
Was holding you down
I guess me holding you
Was holding you down

Hmmm..arinieh nak cite pasal trip gi Midvalley last 2 weeks...tak sempat nak update sesape..nak update pe mende...Okehlah..I had a trip gi Midvalley..itupon nak cite. Dat sux,rite? Macam tak pernah pergi jek. Bukan peee...lame dah tak pergi nieh!!! Bokeh bayang tak lame tak gi Midvalley? Yelah..kot ade pon last year..mase 'die' rajin ajak aku kuar...pastu aku malas, die malas...sbb dua2 letih keje banyak...end up sume mende, discussion...kat Mydin Subang..pathetic...hahaha..

Okeh!!! Ape aku buat kat Midval? Byk...tp satu drp mende nak cite ialah aku gi Haagen Dasz!!! Hahahaha..br kuar gaji, boleh laa...kalo tak jgn harap aku nak spend 20 bucks for 2 scoops of ice-cream! Aku order strawberry shortcake ngan macadamia nuts...best...ngancam! Tanti ordered Banana Split..her fav as usual..

Sbnrnye tak bajet nak gi Haagen Dasz..mampus...bukan byk sangat duit pon. Nak gik Baskin jek...malangnye situation Baskin yg sentiasa sesak membuatkan aku malas..dgn minah2 Arab yg melambak n takde manners...baik aku cabut jek naik atas. Kat Haagen Dasz dptlah peace of mind sket..nampak sangat aku dah tua...hassle sket...mule la tension...Yelah, nak lepak bukan nak tension...ari2 kat opis dah hingar bingar...inikan pulak nak bising di tpt len...NOT ME!!!!

Enjoyed opur ice-cream...but did not enjoyed the service! Haaahhh...ckp service aku mmg particular semenjak aku sniri yg provide service! Kalo lembab mulela aku bengang...sbb aku kalo lembab mmg kena maki ngan customer. Haagen Dasz lembab laaa...bukan nak ckp ape...dpt plak amoi2 n apek2 yg tak boleh converse in English...in Malay pon blur...laaaa...takkan aku nak ckp Cina?

Speaking about Apek...yupp...mase kat Haagen Dasz...aku asek ingat die. Inilah balasan aku kan. Mase org tuh ade, tak de pon macam nieh...skang dok teringat tp dah terlambat.Padan muke aku. 1st experience aku gi Haagen Dasz mase tuh ngan die laaa..sbb dua2 suke ice-cream..not only Haagen Dasz,kdg2 lunch kat opis pon makan paddle pop same2...hahahha...

Aku terpandang tpt die ngan aku duduk dulu...When he stared at me furiously and said, "Can't u just give me a try!" n I had tears in my eyes...I was so scared...of getting hurt again. When he smiled but sadly asked, "Please...?" I just shook my head...ape yg aku rase mase tuh...aku sendiri tak tau...

Bodoh. N now I would say...aku nak kejar balik the person yg buat tembok dlm ati aku nieh runtuh sampai tak boleh nbak dibina balik nieh. Aku nak tanye ape dose aku sampai aku kena terima balasan macam nieh. Aku nak tanye kenape perlu merobohkan kekuatan semangat aku...sampai susah aku nak menerima org len. Aku nak tanye...kenape betray aku...sedangkan aku tak pernah betray die.Kenape yg si baik nieh jd mangsenye?

Tp aku tak bodoh. Yes, aku jatuh teruk, semangat hilang. Tp Tuhan ade...mungkin, adenye die aku akan blaja pasal diri seniri. Yes...skang aku failed nak terime org len...cuz,aku takleh lupe ape yg jd dulu.I hurt others because I was hurt. Tp skang aku nak stop ingat yg sakit dulu tuh...Kalo ade jodoh, die ade lagi...n die maafkan aku...Aku akan kate,"Honey...I forgot about him...he's no longer here...it's ur place now!!!"
Dah terlambat...tp Tuhan kan ade?

Adehhhhh...Cik Shaaaa~!!!! Ke mane jek pergi takkan lepas ngan luka lame kan...! Do something about it...Bella Della Casa....I'm gonna read ur book until I finish it!

Hahahha...next time gi Haagen Dasz...amik chocolate ice cream...kasi indulge sket,jgn ingat cite sedih!:p


p/s: btw...mungkin sbb MU kalah..bengang sket..hehehe...
***i need u tp be strong***

No comments: