Thursday, May 31, 2007

cherry blossom-hanya padamu qiara



HANYA PADAMU-QIARA

Hanya pada mu
Ku serahkan segalanya
Kau bertakhta di nurani
Anggun cinta mu abadi
Hanya pada mu
Pertama dan yang terakhir
Pohon cinta ku merendang
Disirami kasih suci

( korus )
Jiwa ku dipalu gemersik tak terkira
Hampir ku terlena dalam belaian mu
Cinta mu selembut sutera menjadi saksi kasih ku
Tiada dua hanyalah satu kau yang ku cintai
Sekelumit cinta sekurun kerinduan
Ku rempuhi ranjau duka
Membara sehangat api
Terhapus sepi di hati ku
Seulas bibir mu kelu tidak berkata
Namun ada sesuatu
Nurbisa dari mata mu
Terpancar cinta yang sejati
Awan yang berarak saujana membiru
Cerahlah wajah mu di rimba sendu ku
Menjadi hamparan cinta suci

Tah hape jadah aku asek nyanyi lagu nieh jek...ke aku dgr kat mane tah...tp aku dok nyanyi lagu jiwang nieh...hihihi...tah hape2 kan!Tapi aku dok menyanyi n menyanyi...ehhhh...macam kat sekolah plak:D

Hmm...pe lagik ek. Takde mende sangat laaa...nyanyi lagu macam nieh mengingatkan aku kat Su. Su masuk spital. Pagi tadi mak die datang, aku masih stuck tak dpt nak pergi tgk Su. Frustnye! K
Oh yeeekkk...arinieh aku dok surf www.flowerphotos.com. Kan ke aku nieh mmg giler bunga. Hebat tul ciptaan Tuhan nieh kan...hmm..speaking bout flowers, teringat aku plan nak gi Sungai Buloh nak tgk orkid ngan Su...tak jadi la tuh:(

Aduiihh...yg pastinye aku nak kawan aku cepat sembuh!

Oh yeee...dalam pade tuh aku dok menghabiskan buku Every Breath You Take-Judith McNaught...bukan takleh gi awal2...saje tunggu pesta buku baru beli...hehe..aku dpt for RM24,cheaper than usual...yg paling best dpt UK version...so, cover sangat cantik....spelling UK English..nice! N buku nieh la yg bawak aku ke website bunga nieh...tgk laaa...comey tak buku nieh?:



Buku die biase laaa...buku Judith McNaught...chentan chentooonn...hihi...hmm..sesuai ke aku membacenye skang?

Ibu still asking...I saw his name in pur intranet yesterday...compliments from customers...my heart swelled with pride...he's always good...but...yeah, things were not working out between us...what to do...

Hmm..takde mood...aku nak Suu...huuuuu...
p/s: me and Su's fav flower:D

No comments: