Friday, May 11, 2007

white cosmos-gantung



GANTUNG-MELLY GOESLAW


Ku harus menemui cintaku
Mencari tahu hubungan kita
Apa masih atau tlah berakhir
Reff:
Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa ku harus bagaimana
Kasih…
Sampai kapan kau gantung
Cerita cintaku memberi harapan
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu
Detik-detik waktu pun terbuang
Teganya kau menggantung cintaku
Bicaralah biar semua pasti
Back to Reff
Tentunya hubungan cinta denganmu
Membuat ku sakit
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Pagi2 lagi dah bangun n dgr radio...pastuh balas msg Cik Fairuz Diyana. Sowi Peruz, skang br ade mase aku nak balas msg ko...Btw gud luck for ur exam, k!

So...maknenye pagi2 lagik aku dah ingat kat die. Biaselah, terkenang ku terkenang...kadang2 naik bodoh aku rasenye dok jadik macam nieh. Menyesal? Ntahlah. Tak sangat...tp kalo jodoh ade, tak kemane. Aku bukan nak kate org len tak perfect, tp aku rase macam susah utk menerima yg len...ntah kenape. Semalam aku berborak ngan Helen, cuz die nak resign...tibe2 die cakap kat aku, "Sweetheart, u deserve to be with the best~!" Terusik ati aku....tak cukup best ke ape yg patut aku dapat dulu? Mungkin ke aku yg tak cukup best?

Ooo...hmmm..my song. Aku dgr lagu nieh...definitely kena with me...Well, ikutkan tak sanggup nak gantung macam nieh...tp biarlah kalo keadaan akan bertambah baik kalo digantung! Aku sendiri pikirkan...kalo gantung, maknenye aku takkan senang nak berpusing ke lain...Taklah aku menggatal...hahahahaa..

Semalam aku mengamuk. Dgn anak keling yg dok memekak mase aku buat keje. Bangang. Dahla aku tgh buat keje, ckp dengan customer..tibe2 suke ati die nak bising2...aku terajang sekali kang. Tp aku jeritkan jek. Sume terdiam. Haaaa..ingat aku pendiam ye? Ingat aku nieh lemah lembut sangat ye? Padan muke. Now u c my true colour...ahaha..

Aku dah cakap elok2 dua kali...Kali ketiga aku tak sabar lagik...huhu...Bengang aku...keje kalo pandai, takpe...bongok...Tp menjerit, memekak..mmg die pandai...

Gua tetap ceria...dun worry..Nieh gambo cosmos aku yg cun...From marthastewart.com

No comments: