Friday, May 18, 2007

what kind of soul do u have?-denting

free

what kind of soul do u have?
You have a free soul! As all the souls go, yours is the most free-spirited and adventurous. You like camping, hiking, or interaction with other people. Your a social butterfly, but not because of your style, but because of your willingness to communicate with everyone. You probably have close friends who can rely on you because you always seem to know whats going on in the world. You love music and are free-spirited and someone fun to be around. A born leader and great explorer-dont ever change-the world needs more people like you.
Rase macam byk nak update...tp sebenarnye tak byk nak update. Ape yee...ooo...macam biase, pergi keje, buat keje...pastu balik umah...tgk Martha Stewart then terus tido. Len keje takde...itu ajek:D

DENTING-MELLY

Denting yang berbunyi dari dinding kamarku
Sedarkan diriku dari lamunan panjang
Tak terasa malam kini semakin larut
Ku masih terjaga..
Sayang kau di mana aku ingin bersama
Aku butuh semua untuk tepiskan rindu
Mungkinkah kau di sana merasa yang sama
Seperti diriku di malam ini…
Rintik gerimis mengundang kekasih di malam ini
Kita menari dalam rindu yang indah
Sepi ku rasa hatiku saat ini oh sayangku
Jika kau di sini aku tenang ..

Hari nieh aku dok melayan si Amira...nak sell brg Mary Kay die...aduish...ikutkan malas rasenye nak membeli sbb aku rase aku pakai biase2 jek...facial product mmg aku dah ade kan...so nak beli kat die, aku tak mo laaa sbb aku dah selesa pakai aku punye..plus dah ade membership...facial free...walo tak cantik mane, but puas ati!
Tp not bad la brg Mary Kay die tuh...it's just dat aku rase brg die kecik sangat utk harga yg sgt mahal...nak kate sbb brand...aku rase byk lagik brg branded yg lagik berbaloi n cheaper...cume die punye brg tuh unik la sket...byk set penjagaan yg die buat utk jage bibir, mate...dll...mekap...dll...lah!

Yg kelakarnye tgk my pren...Aaron Chin pakai baju Melayu ke tpt keje...hensem apek sowang nieh pakai baju Melayu green apple gitu! Hahaha...but I'm kinda worried bout dis situation rite now, aku boleh kate aku tak risau...tp sbrnye aku risau...bile org kate Aaron tuh boipren aku...Alamak..jatuhla saham aku macam nieh...hahaha...cuz die bukan boipren aku! Aduiii...kalo Cik Kiah dgr nieh pon berasap...takkan mane die bagi aku ade laki tak sunat...ish..
Mulut manusia nieh mmg durjana kan...hmm...biarlah...aku tau sape aku...pandai ko la nak ckp ape...whatever...

Ape2pon...itu jekla...yg len takde...meniti ari tunggu UEFA Champions jek nieh..hehe..
**kite relax sket...arinieh takde gambo bunge:D

Lagu nieh lagu lame fav gueee...

No comments: