Thursday, May 17, 2007

Zinnia angustifolia Star White- terlalu cinta



TERLALU CINTA-ROSSA

Jangan dekat atau jangan datang kepadaku lagi
Aku semakin tersiksa karena tak memilikimu
Kucoba jalani hari dengan pengganti dirimu
Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamu

Mengapa semua ini terjadi kepadaku

Tuhan maafkan diri ini
Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini
Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia�

Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamu

Mengapa semua ini terjadi kepadaku

Tuhan maafkan diri ini
Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini
Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia

Mengapa semua ini terjadi kepadaku

Tuhan maafkan diri ini
Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini
Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia

Aku terlalu cinta dia

Mari men teng-teng...ish..apasal macam rase dah lame sangat aku tak update blog nieh...Hmm...ntahlah, server bengong, keje banyak n byk perkare yg hendak difikirkan sejak kebelakangan nieh buat aku terkejar2 sampai buat aku hampir terlupe nak apply cuti utk final UEFA minggu depan. Aku ingat nak apply cuti jugak minggu nieh cuz konon2 nak tgk final FA. But for the sake of Chelsea ngan MU? Malas la pulak. Baik aku spare cuti aku di lain hariii...:D

Ohhh yeee...as MU is coming over to Malaysia...harap2nye jadilah sbb aku nak pergi tgk. Harapkan nak tgk Liverpool takkan dpt selagi Carlsberg jd sponsor. So...kalo jd, MU dtg 27/7,time buzday ibu...bolehla jd buzday present.Then...kecoh2 pulak hal2 politik nieh. Politics makes me sick la...blogging pon salah, nieh salah...tuh salah...bodoh betul...Hopefully la jgn sampai blog aku kena banned pulak...Takde isu politik di sini:D Kecuali ketidakpuasan hatiku tentang MU punye issue yg tak setel2...Susah nak book tiket kalo macam nieh weh!

Ohhh yeee...Tue aku tak dtg keje, cuz tibe2 ibuku pitam di tpt keje. Sbrnye aku takut betul bile dpt tau berite tuh...Terus aku amik emergency leave. Tp seperti biasela...kalo dah keling, byk soal..byk songel...byk tanye...Tp as aku ade evidence yg ibu aku betul2 sakit...aku tak takut la...Cume annoyed jek...takkan aku nak pergi keje jugak kalo dah mak aku tak sihat..bengong!

Mari bergembira. Aku ade tournament teng-teng kat opis nieh. Td aku dtg keje awal nak men teng-teng. Hasilnye...aku kalah dgn dua jejake berkaki panjang yg merupekan opponents aku. Seksa beb! Tp I played for fun...So fun I had...hehehee...sempat jugak melompat membuatkan lemak neh bergerak:D

Last but not least...we're having pot luck...Hmm...life is not as exciting when Helen was still my boss..skang Helen dah takde...n I'm missing her...nantilah...ade mase aku bercerite lagik:D
'Til then...aku tak dpt tgk Rossa kat Saturday Nite Live (walopon benci Harith Iskandar, tp suke Rossa)..Nieh lagu Rossa yg kuar iklan tuh..best N Zinnia...one of prettiest flower:D

p/s:Dlm proses mengubahsuai blog, gambo yg dag lame akan ditukar kepade gambo2 bunga kat marthastewart.com...n maybeeeee...chat board aku yg dh expired nieh:D

No comments: