Friday, June 29, 2007

avocado


Avocado
Originally uploaded by ingserban
Yeayyyyy...it's Friday & I'm so happy to live today cuz tommorow is Saturday. Saturday means family. Family means life. And life means? Priceless.

Today we're going to talk about what happened & what will happen. Pagi td tak dpt bangun...cuz malam tadi tak dapat tido. Kul 5 pagi barulah aku tido...hmmm...maknenye aku bangun kul bape? 11 pg.

Pastuh bersiap2 ke tpt keje. I'm wearing skirt again today. Nampak macam governess cuz everything's gray! But ade yg cakap macam budak sekolah...sbb arinieh pakai vest. Bukanlah nak melawa sangat pakai vest selalunye...tp kerane sebab2 keselamatan. Satu, tpt keje aku nieh sejuk. Number 2, cuz kalo tak pakai vest, pakai shirt jek...ade kemungkinan tak selamat laaaa anugerah Tuhan nieh...ramai yg meninjau kang! Number 3, sebab aku balik keje malam...so...nak buat ape pon susah sbb I have too many layers...huhu...so, itulah rasionalnye!

TAPI....kejap lagik aku akan pakai kaftan jek. Sebab arinieh pyjama party kat tpt keje aku...sume pakai baju tido~! Ape lagik...as a Malay...baju kelawarla kan! Tak keje aku ngan pyjama nieh! Boss besar aku dah pakai kain pelekat. Hahaha...siap matching ngan kasut lagik...cayaklah!

Pastuh...arinieh aku akan ade dinner with all my teammates...probably eating at JJ's...so I might be ordering avacado sandwiches. One of my fav. Had enuff of baked potatoes:P

Ape lagik...Oh yek! Balik keje nieh aku kena tido awal...cuz besok nak bangun awal cuz aku nak gi pasar tani beli bunga jasmine yg aku tgk arituh (nasib baik bajet cukup!) Pastu...ape lagi...balik kg...

My boss...never failed to update me: His coming back? What? (yang nieh kite confirm kendian)

No comments: