Monday, July 16, 2007

harry potter


Hmmm...weekend's over & I'm feeling like S**T cuz I wanna sleep...huhuhu...penat sangat nieh! Have to struggle to keep my eyes open...adoii...need sum coffe after this. Should've asked Veen to buy me starbucks:(

Hmm..nevertheless...aku sangatlah enjoy weekend ku! Ini kerana aku pergi ke OU (1 Utama) last Saturday to watch Harry Potter...then...for lucky draw aku dpt food hamper (takpelah...grand prize DVD player, tp dpt food pon ok gak kan). Then went to Sommerset Bay to survey fav skirt...tapi tak beli. Lucky I didn't buy dat skirt sbb aku sangat2 in need of sunglasses (kerane mate dah takleh nak resist light macam dulu, kalo tak berair).

Harry Potter kali nieh, okaylahh...but for sumone yg giler ngan book die...aku lagik suke la books die kan. In fact, banyak watak2 yg aku suke dlm books takde dlm movies. Nevertheless...it's fun & tak sabar nak kuar supaye boleh beli n tambag collection supaye boleh tgk berulang kali:D

Itu satu hal. Balik dr tgk wayang membuta sampai pukul 1 pagi baru nak kuar makan, cuz kitowang bangun awal pagi. Walopon tgk wayang...it's consider semi-formal event sbb company punye...so, penatla kan. Gi Enmre, makan lamb chop n ABC, before ABC Tanti rebah kena steam fr sizzling lamb chop tuh...ahahhahaha...

Besok tuh, pepagi takleh bangun. Pastu bangun lambat...bauh baju, tgk Fruits Basket, Grey Anatomy...barulah balik. Sampai2 gi hospital terus...see grandpa...then balik. Otw balik....bought my sunglasses (erghh...tak bestnye pakai duit), which later today is helpful...sbb mate aku tak sakit lagi kena habuk n panas mase nak gi keje:D

Enuff of explanation...nak masuk keje. Aku jumpe website Doll on Hill Factory..pix taken fr them...ade link lagik kat thank you part...intrested? U can just click...but don't forget credits:D

Lagu gedik...hehe..

No comments: