Saturday, July 21, 2007

teh tarik session

momokos 379, originally uploaded by sylviecoladolls.com.


Last nite I had dis coffee session;lepaking session ngan seluruh department kat Padi (kat Cyberjaya la...mane lagi). Kalo kate mamaking session...lepaking session...jgn harap la nak jd macam org len...takkan dpt di waktu pagi/ptg or waktu yg normal. Sudah semestinye pukul 1 pagi kan!

So...ape ek during session tuh. Takde benda sangat lah. Lepak with new ambience. Bukan kat opis. Celebrated some of our members's buzday & then minum dan berkenalan ngan org baru...I would say...boring laaaaaaaa.....huhuhu...

Cake was nice...but my ice cream was nicer...hehehe...aku takde buat ape sangat laaa..just melepak...n paling penting enjoyed my ice cream after a hazard day at work....(what do u expect! I shoud have my own life). Gossip session? Out of my biz...

Aku balik kul 3 pg with Ruby's new Honda...hehehe...she was the one who asked me out...so, jgn jeles kalo aku dpt naik kereta baru die. Hmm...some people are so lucky rite....aku nak beli Honda kem salam...kalo ade pon Honda kertas org mati...ahahahaha...

Nak naik atas...banyak keje...
***7.24 pm***
Bangun lambat pagi td laa...ape lagi! Dah kate balik pukul 4 pagi. Org keliling umah aku nieh pon dah naik menyampah kot, maklumlah....aku ngan Tanti keje kan berlainan mase. Asek2 suruh aku tukar keje. Penat aku nak dgr. Kena ke tukar keje kalo aku yg nak keje. Tak boleh ke kalo aku terus keje? Aku mintak duit org ke?

Okaylah...lupekan pasal org len. Aku bangun2...rutin biase. Tgk Betty:D Aku tak tau la, tp aku rase cite Betty mmg kelakar...Dr Yo Soy Betty La Fea...Sampailah Ugly Betty! Tp Manjalara....pergi mampus. Cerite langsung tak best. Aku benci cerite yg mengatekan org gemuk sumenye bodoh:(

Aku sampai keje arinieh, pakai sweater. Sbb aku tau keje ari Sabtu bermakne sejuk tak terhingge. So....ke zaman kesejukan. Oh ye! Aku dah pegang Harry Potter & Deadly Hollows! Hehehehe...bestnye. Buku sape? Buku Charles. Buku aku, nanti dulu:)
Ok...nak blaaaa....banyak keje...

No comments: