Friday, August 03, 2007

canterbury

Annis, originally uploaded by Xie Kitchen.

Hey baby when we're together....(aiseh...dis song will stuack in my head forever!)

Okay...arinieh aku ke tpt keje sangat awal. Sampai same waktu kerje ngan Hanif jadinye. Ape lagi...futbol all the way 2 wrk...sbb nak borak ape lagi kan! Me n my futbol...Sabtu nieh ade charity match...wahhh...tak sabo!

Okeh...sambung cerite aku bercuti. Ape aku buat lagi?

4. Royal 7
Aku pergi tgk rugby matches~~!!! Yeayyyy....suke giler ati. YG paling best skali dpt gi bli my 1st ever Canterbury shirt~! Yeayy...suke giler lagik ati...dah la discounted kan...gua bajet mahal giler...tp tak mahal...sukenye ati:D

Alamak...aku tak abeh meeting lagik...kena blaa...see yaaa...

Hmm....I'm back at 5.07pm. Macam tuh la ceritenye pasal Canterbury shirt aku yg pertame:D Sangat la hepi dpt Canterbury. Dr dolu lagik aku dah nak sangat Canterbury. Bukan sbb brand ke pe ke..tp susah nak dpt. Tak macam Nike ke, Adidas ke. Pastuh Canterbury specifically for rugby. So...kalo takde rugby....tak nampak pon signboard Canterbury kat mane2. Outlets pon ade 2 jek...kalo tak kat The Curve, ade kat UiTM Shah Alam. Dua2 aku leceh nak pergi. N I hold a very special memory of Canterbury sebenarnye. Dr dulu aku mmg minat Canterbury. Then, one day I went out with sumone n I found out he played rugby. Walopon die sbnrnye minat All Blacks..n aku lagik banyak menyukai team2 tak pemes macam Ireland...but we do pay attention towards Canter stuffs! So...kenangan terindah ku la kirenye. Kire mase tuh terbajet la, "Eh...mamat nieh minat same ngan aku..." hehehe...


Aku enjoyed sangat game rugby yg aku dok tgk aritu. Lagik3 7 side jek. Walopon aku taklah pandai sangat pasal rugby compared to men bola, tp aku mmg minat gegile ngan ngan game rugby nieh. Lagik2 bile tgk men live...rase macam nak melompat2 tgk org men dlm lumpur. Harus diingatkan game nieh kat Padang MPS Seremban, n ari tuh slalu ujan...so...tgkla org men2 lumpur nieh. YG paling best skali ialah bile tgk NS men....wahhhh!!! Amazed! Tak sabo nak ade experience nieh lagik...


Cume tak best, biasela bile ko pompuan kadang2 dak laki cam poyo....geli jek!


Seriously, kalo tak teringat....tipula kan. Mase tgk rugby...ingat time die men dulu. He was so passionate bout the game...so...macam2 la kenangan terungkai semula. Tapi...aku nak menggagahkan diri laaa....dah hampir setahun pon berlalu kisah aku nieh. Tah hape2 mengarut...


Okaylah...arinieh topik pasal rugby. Nanti lenkali kite cite lagik:D

No comments: