Tuesday, August 14, 2007

going home




Hmmm....arinieh aku menampilkan gambo...benang!:D

Sebabnye baru nieh aku telahpon mencapai cite2ku utk membeli satu cardigan knitting kaler biru! Aku mmg suke sangat knitting stuff...lagik2 sweater....cardigan...shawl...dll..macam kalo dapat tuh kan...rase complete jek!:D

Tp harus diingatkan bulan nieh aku mesti menjage bajet sbb aku akan mule ke kelas. So, kalo aku tak jage bajet..sendiri yg akan rugi. Aku ingat aku nak start buat standing order bulan nieh. Payments mmg sudah semestinye...tp nak kena start utk yg len2 plak...

Hmm...ape lagik yek. Tak banyak la. Kecuali aku masih bercite2 nak beli jam. Itu ajeklah. Tp watch tuh mahal sangat...so, aku mestilah berhati2. Tak boleh beli skang...kalo tak merane diri:D

Hmmm...aku cuti besok! Yeayyy...sebab ari Sabtu arituh aku dah kerja. Jd...aku akan pulang ke Seremban. Baru sekejap aku dah rase macam lame sangat aku tak balik nieh. Aku nak jupe adik2 aku aaa....!!! Windu bangat!

Ingatkan besok aku nak tgk Ratatouille....hehehe....Nantilah...aku bincang ngan adik dulu.

Ape lagik nak update? Hmm...takde ape....semakin sibuk setiap ari. Aku masih belum dpt update pasal agreement yg aku baru buat baru2 nieh. Aku ingat, aku nak carik jek agreement len. Dlm pade tuh, aku nak start daftar masuk kelas minggu nieh. Blaja balik....huhuhuhuhu...

So, nampaknyee...? Aku takkan kawen! Hahahahhaa...bestnye. (ade ke best....hihi). Ntahlah...tibe2 aku rase makin lame makin enjoy pulak sorang2...hahaha..

Laguk mabuk....Yammmm Seeeennngggg!!! (hish...excited terlebih)

No comments: