Thursday, August 02, 2007

gardening



momokos 1289, originally uploaded by sylviecoladolls.com.

Tak banyak nak diceritekan. Life aku...macam nie lah. Skang aku dah balik dr cuti, so....keje balik! Arghhhh...baru nak relax! Takpelah...meh kite cite ape yg terjadi sepanjang aku bercuti yeeee!!!!

1. Aktiviti mengemas rumah.
=>bile lagi nak mengemas kalo bukan waktu cuti. Jd sempatlah aku nak menyusun n menengok balik bilik aku yg sekian lame berabuk n tak berkemas tuh. Skang dah takde rupe tpt kucing beranak lagik. Kemas dan tersusun. Tapi tak tau lah dah lame2 nanti...hehehehe:D

2. Gardening.
=>Tak banyak sangat la kalo nak dibandingkan dgn selalunye aku cuti. Sebabnyeeeeee....ujan tak berenti2! Aku dah cabut pokok2 cosmos aku sbb dah tua n dah kurang berbunga. Lagikpon orkid2 aku tgh berbunga skang n aku dalam proses nak membesarkan pokok2 butang kat flower bed nieh! Tak sabo rasenye nak tgk garden aku berbuah jadi purple:D

3. Shopping
=>Aku tak banyak shopping bulan nieh. Huhuhu....tak macam selalu la pulak...sbb banyak bajet len yg aku nak kena sediakan. Ape yg aku beli bulan nieh ek? Oh yeeee....aku beli baju ketat yg jd penyambung tangan utk pakai baju lengan pendek...so dat aku sentiasa berlengan pjg. Then...aku beli selendang baru!!! As usual...shawl yg aku buat macam tudung tuh. Tp kali nieh aku sangat la hepi sebab aku dapat yg embroidery bunga ros. Kaler purple n bunga putih. Hehe. Aku beli top warne brown kat Nicole...pon consider murah la tuh. Tempah baju kurung. Tp aku tak beli lagik skirt Sommerset Bay yg aku dok berangan nak beli n ade sales tuh. Oohh...aku boleh tulis cerite Shopaholic macam nieh:D

***OKEH....kite cite kendian:D

No comments: