Monday, October 22, 2007

happy birthday to me -cheryna


My 21st Birthday Cake #6, originally uploaded by Fluxie ♥.

Hepi belated buffday to me~! Yeayyy....tak sangke aku dah tua. 25thn....aiseh...tua gak? Hmmm...tapi masih bahagia.

Aku menyambut raya n buffday serentak tahun nieh. Kelakar...ye jugak. Sbb menjelang tepat kul 12am di mase aku masih sibuk mengirai nak menyetelkan perlbagai masalah, budak2 department aku letak kat plasma besar tpt que kitowang....wish pasal buffday aku...dengan kaler pink n purple! Hihihihi...comey macam kek di atas nieh...tp sudah semestinye bukan buffday ke-21;)

Malam tuh aku berkebaya biru dengan tudung biru n pario biru. Mane taknye...baju tuh la nak dijadikan baju raye aku tahun tuh. Aku pon busy...seperti manusia2 len n aku stayed back kat opis sampailah ke pukul 8 pagi esoknye. Terang je sikit...aku terus ke Seremban. Mandi itu ini...terus gi umah atuk....

Aku sudah semestinye penat. Tapi....keje kan keje. Kenalah buat...N dah semestinye bile dah jadi pompuan, aku kenalah menyiapkan ape patut. Duit raya? Haiiii...kalo la aku Cina, banyak dapat gaknye. Sebab tak kawen lagik. Tp sebab aku Melayu....rabak gaklah poket...sebbaik aku dah buat persediaan awal:D

Raya aku macam biase. Thn nieh aku busy sangat melayan org dtg umah....tambahan bile aku tak cuti, ramai gak yg dtg ujung minggu...atas nasihat aku jugak, kalo tak nanti meraban ibu nak siapkan sumenye sorang2. Bab yg itu...kesedihan sudah tentunye timbul lagi2 bile mengenangkan die tak sihat....

25 tahun....tak sangke aku idup lagik. Nak tau ape buffday present aku yg terbaru? Nanti aku update lagik:D

No comments: