Friday, October 12, 2007

Raye!



kad raya EMAIL, originally uploaded by didaijau
Hehehe...ape jauhnye Cyberjaya dengan Seremban? Tapi tahun nieh...haiii...pagi raye aku akan bersendirian kat Kajang. No family, no frenz(sebab sume balik raye).

Nak kate takde mood, boleh gak la. Tp kadang2 deep in my heart aku tau banyak kebaikannye. Cume kesiankan ibu yg sorang2 menyiapkan sumenye....tuh pasalla bile opis pasang lagu nieh....sedih gak aaa....

Kena keje. Aku nak buat macam mane. Nak marah? Tak gune. Orang boleh kate sinis yg aku sorang Melayu, takkanlah tak dpt cuti. Arghhh...kurang2 aku sah2 tak dapat cuti. Tp aku tak pernah pulak lupe. Macam mane pulak ngan anak2 org yg buat alasan taknak balik? Dok kat KL nieh....ramai sangat yg aku dah jumpe gitu....

Oh yeeee....aku akan beraye n menyambut hari lahir pade ari yg same. Dah masuk 25 tahun aku rupenye...hahaha...dah tua.

YG PASTI....!!!! Takde sape akan tanye bile aku nak kawen! Yeayyy....itu lah yg buat aku hepi sekali. Takde org menyibuk....tak payah tgk muke org2 ko tak suke dtg umah....hahahaha...(boleh tak cakap macam nieh...hihihi...)

Aku berkebaya nyonya kaler biru....celebrate diri sniri...

Raye? Ntahlah...kalo aku cuti pon...ade ke lagik raye utk aku....?

Selamat ari raye sume...MAAF ZAHIR BATIN.

No comments: