Friday, October 19, 2007

the red kebaya



The Red Kebaya - poster, originally uploaded by suanie.



Red Kebaya...hehehe...arinieh aku la minah red kebaya kat tpt keje nieh. Bezanye...kalo nak banding ngan ari raye, aku akan pakai dgn pario or kain batik...tp ari keje biase aku pakai dgn slack itam jek...pandai betul org2 tua dulu...senang aku nak pikir outfit gi keje...

Arinieh aku busy dengan R & R (Reward & Recognition) utk staff. Mane nak pergi booking camera, decoration utk Wall of Fame n mencanangkan berite pade sume...termasuk VIP2 sekalian! Arghh...penat betul!

Nasib baik ramai yg memahami bile aku kate aku tak dpt join utk charity programme minggu nieh. Bile aku surrender n kate, "Pls people....I haven't got my raya break!"...sumenye hanye tersipu n mengundurkan diri. Sekali sekale kenalah aku bertegas!

Cerite pasal Wall of Fame...aku dah dpt balik gambo aku! Hehehe...setelah berbulan gambo aku kat Wall of Fame arituh (bukanlah sesuatu yg membanggekan kalo org tiap2 ari dtg n tanye pasal gambo ko)....akhirnye gambo aku dah diturunkan atas cadangan aku sendiri (hehehe). Aku cakap, ape kate kite letak pulak gambo org2 yg akan mendapat award utk quarter akan dtg. Skang gambo aku ade kat desk aku....so, aku lah yg mengtrlkan sumenye...:D

Oh yeeee....aku asek cite pasal keje tak sudah2. Nantilah...semalam aku ade update gambo ketupat, ye tak? Nanti aku akan ceritekan cerite berhari raye aku ye:D

No comments: