Tuesday, December 11, 2007

wild world


purple daisy
Originally uploaded by shantaya

Hihihii....aku dgr lagu nieh semalam....tetibe macam terlayan....tetibe....teringat aaa plak? Ishh...pe kena aku nieh...

Kadang2 aku pon pelik ngan diri aku nieh. Dulu kan, kalo kowang ingat 2 thn lepas aku putus chenta, aku memang la frust. Aku sedih dan sebagainye....tapi....nape lepas tuh aku okay jek? Aku macam bersyukur pulak aku putus chenta n takm payah carry on ngan ex partner aku tuh. Tetibe aku bersyukur pulak die curang...sbb tak payah aku sendiri carik alasan nak break ngan die (boleh tak?hehe).

Tp skang....aku dah ade career sendiri. Dah ade duit sendiri...sume aku buat sendiri. Aku just kehilangan sumone yg membuka mate aku pade dunia. Dlm ati aku...kadang2 aku bertanye gak....Was he mine before dis?

Jawapannye aku sendiri tak tau. Tp rase hormat mengatasi segalenye. Aku macam windu jugak kat die though dah setahun kisah dulu berlalu. Ade masenye aku tertanye....sampai bile?

Aku dah 25. Aku tak rase nak kawen, aku tak rase nak berboipren langsung! Arghhh...n aku baru dpt tau sepupu aku nak nikah bulan 2 nieh. Lecehnye...sure aku kena penggal kepale..takpun sumbat jek telinga. Benci aaaa....nape la banyak sangat tanye aku ekkk...huhuhuhuuuuuuuuuu.....

Okaylah...nak chow..get to busy world...forget about dis~!:D

No comments: