Friday, April 04, 2008

kem salam



***5pm***
Arrrghhh...ngantuknye. Boleh tak aku balik jek. malas tul nak keje. Dahla boss aku tgh bad mood tuh. Lagik la aku malas nak keje. Tapi nak marah pon takleh gak. sume org mempamerkan result yg best utk target kitowang semalam. Termasuk la aku:(

Sbnrnye aku pon bad mood gak. Aku ade GBP45,000 to catch up. Mati. Pastuh aku dgr opis mate aku a.k.a dak sekolah aku dulu nak resign. Haii...mampus la takde member aku pasni. Sebenarnye bukan tak biase. Tapi...ramai naaa kap lam ya nga dalam opis aku skang. And ade 2 Malays nak brenti. Maknenye tinggal aku jek aa.. Huwaaaa...

Boring. Ngantuk. Jap lagik aku turun, aku update lagik, k!
* BEST GAK LAYAN LAGU NIEH TIME NGANTUK...:P




***7.47pm***
Kepale pening. Nak demam ke aku? Ntahlah. Tadi lepak ngan dak opis department lame aku. Singkat tul mase skang. Tak sedar dah setahun lebih aku meninggalkan dowang nieh. Ade yg dari botak dah de rambut. Ade plak yg dah naik pangkat. Ade yg dah kawen. Macam2 lagi.

Okeh...Jumaat. Ape aku slalu wat? YG paling tak sabar ialah nak tgk bola mase ujung minggu. Damn. Lupe lak skang aku mmg byk komitmen ujung minggu. Adoii...bile la aku nak dapat keta nieh. Kadang tak sabo rasenye. Jimat sket duit aku berjalan sini sane. Nieh tak masuk lagik kalo aku nak study.

Ade yg kate aku lari dari komitmen. Yeke? Komitmen nak kawen aku mengaku la. Tp komitmen len rasenye aku tak lari. Especially komitmen nak menjaga kesihatan sendiri. Aku terlalu berhati2 skang!

Oh yeeek...aku mimpi semalam. Tah hape2 tah. Yg pasti mimpi aku macam same jek skang nieh. Kalo tak mimpi ular besar warne kuning tuh, aku mimpi 'org tuh'. Kali nieh, die dah kurus. Dahla dah kurus, rambut pun pjg sket. Guess what? Sejak aku jupe die thn lepas aku dah tak jupe die lagi. Tp aku tau la die idup lagik sebab die asek kem salam. Kadang rimas gak...nape tak call ke, sms ke. Bukan takde no. aku. Saje je. Apepon...maybe sebab aku masuk spital arituh. Agaknye die dah dengar.

Cakap sal kem salam. Bf tahun 2004 aku (sape lagik, bacelah blog nieh kalo nak tau), pon kem salam mase aku masuk spital arituh. Bezanye...aku tak rase melayang pon. Menyampah ade. Hehehe...macam tuh la kalo dah putus cinta, mase bercinta suke skang nak dengar name pon tak mau. Hihihi.

Aku ade cerite nak taip kat dlm blog nieh. Tak tau bile ade mase. Nantilah....tgk dulu. Btw, besok aku ade kelas. Aku nak tgk kat MPH ade tak buku Message in a Bottle. Rasenye pasni aku nak wat collection Nicholas Sparks plak. Layaannnn....! Nantilah...aku cite bile aku break sat agik. Nak sambung keje dulu:D

No comments: