Thursday, April 24, 2008

cheryna - aku kebengongan!



2.24pm: Taklah minat sangat lagu nieh. Tp bile slalu sangat dgr, asek melekat dalam pale...nyanyi2...tak prasan yg sbnrnye dah apal:D


5.50pm: Baru dpt objectives tahun nieh. My Asisstant Vice President said, "Dun worry Sha...everything will be fine for u."
My heart said...."No!"
Penjajahan alaf baru - bile terpakse mengambil peluang bekerja dgn MNC yg bukan kepunyaan negara sendiri. Org pijak pun nak cakap ape, penjajah tetap menggunakan org kite. Commonwealth? Bull...it's Koman Weiii!!!!! Hahahaha.
7.07pm: Objective keje mmg teruk. Cume satu mende yg tak teruk. Mushroom, Tomato & Cheese Sandwich & Grande Black Coffee for RM4.50 from Starbucks. Hehehe. Berbaloi! U noe Starbucks Coffee slalunye mahal n aku skang dah jd dependent ngan coffee utk survive (jgn ikut, aku nieh gile...huhu). Tp yg paling best bile ade sandwich yg sihat n memuaskan ati. Tp promotion sampai 30hb jek. Sementara nieh, aku akan mengambil kesempatan di atas promotion tuh utk dinner aku. Walopon mende nieh breakfast set:D
Aku tgh carik bahan baru utk blog, walopon tak banyak sangat yg aku nak tukar utk blog nieh. Aku ingat nak saje2 tgk mane yg best...aku nak letak sini.
Flick a/c aku tak berfungsi dgn baik arinieh. Aish...tensen takleh nak letak pix lelawa. Ape aku nak tulih lagik nieh, arghhh...takde idea lak.
Aku emo la sejak kebelakangan nieh. Taip blog pon marah2. Hmm...yelah, bukan sume org suke kehilangan besfren tercayang. Tp...aku taknak involve ngan feeling2 nieh kalo dah berkawan. Skang, silap aku...aku dah involve rojak, cincaluk...belacan..budu...tah hape perasaan aku! Macam tak pro langsung berkawan. Mane ade besfren berfeeling! Haaa....tuh sbb la. Aku skang nak deal ngan feeling aku. Aku takleh layan camnieh. Tuh pasal aku bye2 die. Tp skang windu plak....huuuuuuuuuuuuuuu....
Aku windu kawan aku. Slalu kalo ade match bola mesti kitowang gaduh. Skang takde sape nak gado ngan aku....huuuuuuuuuuuu...(erghhh..nangeh agik)
Tp...kalo die ade, nanti kang aku start berfeeling balik. Tak boleh laaaa....kesian die. Die dah de org yg punye. Lagikpon aku kan kawan. Camnelah aku leh lupe kedudukan aku nieh. Arghh!
Satu ari nanti die takde, aku kena idup cam biase gak. Die mesti nak kawen, nak ade baby...nak wat itu ini. Takkan la aku nak ngekor die jek.
Tooolooooongggg...Sha bengong.

No comments: