Saturday, April 26, 2008

sha: mu kalah!!!

7.13pm: Bodoh tul. Opis nieh sejuk bangat!!!! Sweater pon takleh watpe. Nak peluk? Hahahahahahaha...(gelak jahat)

10:15pm: Tak banyak nak dicitekan. Arinieh aku keje. Langgar pantang sbb makan McD. Huhuhuhu. Tp arinieh aku went through aku nye friends kat fwenster! Haaa..lame tak wat keje nieh. Cam byk jek nak didelete, tp cam malas lak. Retain jeklah. Kang ade yg terase ati. Kadang ikutkan nak je delete trus a/c fwenster tp cam malas aaa. Kang tak dpt contact ramai org. Hmm...tapi, slame nieh pon...contact ke? Hahaha. Aku tak abeh2 ngan hibernate. Hihi.


Aku nampak kengkawan yg dah kawen ramai tul skang nieh. Hmm...sbnrnye bukan tak dpt undangan, cume tak dpt nak gi. Kadang kena marah gak ngan ibu aku sbb tak gi kenduri nieh. Nanti, org plak tak dtg kenduri aku.

Hmmm....tuh satu hal la. Tp, aku nak ke kenduri? Hehehe. Bile aku dgn selambenye mengusik, "Rilek aaa....org kan andartu zaman milineum!" Ibu aku menjeling tak ingat! Hehehe....sronok kaco mak aku nieh. Comey aakk tuh. Kalo die marah, aku rilek jek. Kitowang nieh mmg slalu kadang2 macam gado. Tp malam2 aku masuk wah tiak gak. Sampai kena marah ngan ayah aku:D


Tak sabo nieh sbnrnye. Nak cakap ngan adik aku Shahmi. Malam nieh MU dah kalah. Hehehe. (tapi bukan best pon Chelsea menang). Sok aku nak gi Starbucks Gathering:D Bye2!

No comments: