Wednesday, May 07, 2008

sha: laman impiana & sepet #1

Gambo nieh amik mase tgh lepak kat McD after gi Pesta Buku Antarabangsa arituh. Niehla khazanah2 yg aku beli arituh. Takde buku sangatlaa...more to catch up ape2 mag yg tak cukup. Lagipon bukan banyak duit. Pergi tgh2 bulan....poket dah koyak!:D

Nywayz, ape nak cite nieh. Ohhh...takde pape sangat la. Biase2 jek. Aku dok browse mag laman
aku malam td mase kemas bilik n baru terperasan yang aku dah misplaced 2 naskhah laman Edisi 4 & 11. Then macam bajet nak surf site LAMAN arinieh utk mencuci mate.

Btw...utk yg view blog nieh, sowilah kalo aku kelihatan poyo dengan pelbagai gambo aku kat dlm blog nieh...aku tgh ade mood nak menayang gambo. Nieh sbnrnye testing jek....pasnieh aku nak remove pix nieh. Ade project len. Sementara nieh....kowang tahan la tgk muke aku yg tak cun nieh...hihi...

Oh yeee...tau tak semalam mase aku dtg keje, tibe2 jek aku nampak kelibat seseorang. Aku pakai baju putih tudung biru arinieh. N org tuh pakai baju biru gak. As usual...mesti Adidas. So, mase aku tgh kejar lift, tibe2 sumone tolong hold lift utk aku? Guess who? Sepet #1.

Huhhh...Tuhan jek yg paham prasaan aku mase tuh. Sakit giler jantung aku menunggu lift naik ke floor aku. Slalunye macam nieh la kalo kitowang bertembung. Aku akan cube lari sejauh yg mungkin utk mendptkan ketenangan jantung, hati, mata & organ len2. Arghhh...dah hampir 2 tahun aku ngan die dah takde pape hubungan. Tp jantung aku berdebar2 macam 1st time kitowang gi dating. Ish.

Aku terdengar die dok berdehem2 kat blakang aku. Aku tak toleh. Ramai lagik org dlm lift tuh. Sampai floor aku...aku terus bla. Tak pandang mane2. Yg tinggal...cume bau perfume yg aku sangat kenal tuh.

Happy? Sedih? Bercampur baur sumenye. Btw...dlm trax yg aku dpt br nieh ade 3 lagu. Feel free to share my facourite songs : I'll Be: Edwin McCain, Wherever You Will Go: The Calling, n Kenangan Terindah: Samsons. Actually...lagu2 nieh ade sumone dedicate kat aku satu mase dulu. Kenangan...kenangan...

* Mag LAMAN kuar edition baru. Baru beli td:D

2 comments:

zariel said...

pasal sepet#1 tu no komen sha...hehe...nk komen pasal lagu edwin mccain tuh...perghh...lama sungguh tak dengar...mengimbau kenangan silam ;) ingat nk pass kat maam...biar dia dengar ok x sha? hahaha

cHeRyNa PiReS said...

tekpe...tak komen pon sha paham. haaaa...tuh la lagu fav sha! pastu bile org bagi cam hepi giler...bagilah lagu tuh kat ma'am awak...nanti mesti die hepi macam sha gak:D