Saturday, May 31, 2008

wish list came true : aquaria klcc

* more pix: my fotopages

Aquaria. At last. Dah lame aku wish nak gi sini. Tah hape2 kan...tpt dekat pon takleh gi. Sbnrnye aku mmg dah lame berhajat. Tapi takde sape nak gi ngan aku. Dulu mase ade bf, nak gi die tak nak gi pulak sbb tak minat. Pastu member2 pon taknak gi sbb taknak abehkan RM$) nak tgk ikan. Arghh...tensen sangat!

Aku nak bawak family pon aku kena beringat gak. Family aku ade 6 org, nak bawak sume skali tak larat aku nak bayar duit tiket. Kebetulan, ibu, adik ngan Shahmi dah pergi. Ayah takkan pergi. Which left me and adik aku Atan.

So, arituh...disebabkan planning nak gi Melaka tak jd, aku pon cakap ngan adik aku..."Pe kate kite gi KLCC, gi aquaria...pastu gi bookfest. Sebelah2 jek." Aku rase adik aku nieh pon mengangkat kening sbb akak die nieh dah lame tak kuar. Hehehe. Kalo tak kuar slalunye akak die tak kuar pon..membuta jek!

So...dis are the pix yg ade...sibuk tangkap gambo segale creatures yg ade tanpa mempedulikan diri sendiri. Tak tangkap gambo sendiri pon sbnrnye. Most important reason aku pakai phone jek...so, gambo tuh biase2 je...taklah cantik sangat...

Puas ati sangat. Aku macam budak kecik yg dpt tgk laut:D

2 comments:

Sya said...

err.. aku pun xpegi lagik. logik la, aku baxcukup 2 tahun lagi balik. haha... bila nak dtg rawang? aku nak suruh ko msk kat aku plak, letih dah aku tiap2 hari bg org mkn :p

cHeRyNa PiReS said...

hahahaha...ade ke suh aku masak...
kang cirit birit kang:P
aku pon tingin nak dtg rawang...insyaAllah..